Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mně se taková svědivá suchá vyrážka pod koleny udělá po holení úplně vždycky, ale když se nedrbu, tak zmizí. Problém je, že se drbu a to ještě ani nevylezu ze sprchy
. Většinou mi pomáhá se namazat obyčejným mlékem na tělo. A taky se mi to moc nedělá po depilaci cukrovou pastou, tak zkusit třeba pastu? Nebo si kup lepší žiletku, třeba se 4 břity. Mě tu neplechu vždycky udělá jednorázová obyčejná mrcha. ![]()
Mívám to se zimou taky, i když jinak nemám ani ekzém. Zkus dětský zásyp ![]()
Prosim anonym nebo smazat
ahoj zeny, je to tak asi mesic co se mi po oholeni nohou zacala delat vyrazka, ale jen na jedne noze od kolene asi do pulky lytek, driv nesvedila a do rana zmizela ale ted za posledni tyden nemizi a zacina svedit…holim se klasickou ziletkou a pouzivam gel od uriage, mam to tak leta.. zadne nove leky neberu, jen sem nasadila cecko, ale to uz sem se osypavala…zkousela jsem mazat konopnym balzanem, to zmirni svedeni, ale pupinky zustavaji, zkousela jsem pudr i clotrimazol..jsem fakt zoufala nechi byt zarostla jak medved, uvazuju, nad koupi strojku na sucho ale bojim se aby to nebyla zbytecna investice…