Červené bolavé pupínky

272
29.12.17 18:50

Červené bolavé pupínky

Dobrý den, z ničeho nic se mi udělaly na rukou ráno takové červené fleky, kterých bylo do odpoledne mnohem víc, myslím, že je mám i na nohou a na obličeji. Jsou hodně bolestivé a svědivé. Nemám možnost zajít ke kožnímu lékaři, nejdříve až po novém roce a do té doby se asi uškrábu. Je možné, že jsem měla oslabenou imunitu a od někoho se nakazila? (v době svátků jsem byla ve styku s mnoha lidmi). Už jsem bezradná, nevím, čím to mám namazat nebo pro co si zajít do lékárny, co mi uleví aspoň přes víkend. Nikdy jsem se s tímto nesetkala a jsem z toho v šoku.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9028
29.12.17 19:04

Měla jsem od dětí, byla to nemoc zvaná „ruka, noha, pusa“ a měla jem mnohem hnusnější průběh než děti. Je to prudce nakažlivé a myslím, že je to virové. Takže to musíš přežít nebo si dojít pro neschopenku. Na kožní ani snad netřeba chodit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
29.12.17 20:01

Chce to jen přetrpět. Je to pouze virové. Ruka, noha, pusa, jak už tu padlo. Takže doktor není potřeba :nevim: Tak přeji, ať se toho brzy zbavíte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
29.12.17 21:29

Děkuji Všem za odpovědi, ano bylo mi dva dny zle, jako kdybych měla chřipku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
29.12.17 21:30

Ano bylo mi zle, jako kdybych mela mit chripku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
29.12.17 23:32

Ted jsem si to četla na intenetu a mám uplne typické priznaky… akorát vubec nevim, kde jsem k tomu přišla… takovej hnusnej vir… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
31.12.17 16:48

Dnes jsem se osypala jeste vic, boli to a mam je vsude.. jsem jak prasiva. Psychika na nule :(. A to mam jit v utery do prace. Jak dlouho vam ta nemoc trvala, myslim u dospelych. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
31.12.17 18:15

@Hafik30
Já tuším že jsem snad byla týden mimo. Nemluvně o tom, že pupínky na ruce (takový to stadium po puchýřkách) jsem snad měla vidět měsíc. Úplně mi byla hanba vytáhnout v obchodě ruce :mrgreen: Teď se tomu směju, ale v tu chvíli to bylo za trest. Když vzpomenu, jak jsem nemohla pomalu chodit a sama si otevřít pet lahev :nevim: To byla bolest. To syn to nesl statečněji a tomu jako bonus měsíc na to slezly nehty :?

Jinak je to prý vysoce infekční (pokud máš stále někde puchýřky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
31.12.17 18:16

Ale pokud máš to minimum na ruce, podle fotky tak jsi na tom ještě dobře :)
Já měla celé dlaně včetně prstů jak v ohni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
2.1.18 18:03

@Nastys Potom to bylo horší, ale to jsem byla ještě doma. Nemohla jsem chodit ani delat domaci prace. Te uz pupinky mizi, ani neboli… uvidim co ty nehty. Snad mam nejhorsi za sebou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek