Jak se chová histaminoliberátor

98
7.12.17 11:31

Jak se chová histaminoliberátor

Ahoj, dcerka (11 m) je atopik, v tuto chvíli naštěstí bez ložisek. Samozřejmě dodržujeme dietu, jenom mě zajímá, jak se vlastně histaminoliberátor chová při zpracování. Pokud projde úpravou, třeba do přesnídávky, je pro vás méně rizikový? Dcera zatím nezkouší z přesnídávek nic moc nového, ale ráda bych jí změnu dopřála. Je mi jasné, že procentuální zastoupení třeba jahod bývá maximálně kolem pětiny obsahu, ale přece jenom. Nebo ostatní kombinace s mangem, hrozny, malinami. Máte zkušenost?

Děkuji!

Příspěvek upraven 10.12.17 v 19:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
7.12.17 12:08

@anjeliik
S dovolenim budu take sledovat.Mam 17mesicni dcerku s opravdu hodne osklivym ekzemem. A jsem dosti v koncich. Mazeme, na noc dostava Aerius.Ted nove i drzime dietu(kojim).
Presto cele telo plne ekzemu a v noci nespi a jen se skrabe a place. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
9.12.17 08:12

Méně rizikový není.

Musíte zjistit zkoušením co vadí a co ne.

Bylo by dobré nastudovat si různé internetové stránky, najdete tam hodně informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
10.12.17 19:28

Děkuji za reakci, věřte, že načteno mám. Já třeba nesnesu med v syrové podobě, upravený mi nevadí. Proto se ptám na osobní zkušenost s konkrétním alergenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
11.12.17 13:05

@anjeliik Jenže hist. intolerance je o reakci jedince. Někdo může, někdo nemůže, někdo může omezeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
11.12.17 19:30

No jasně, já vím, i přesto mě zajímají zkušenosti ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek