Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No právě, pediatr poradil mazat modrou indulonou a kožní zase pudrem, teď jsem z toho blázen ![]()
@sissi25 No tak, když ten pudr nepomáhá, tak bych se na něj vykašlala a promazávala to, nějakou mastí. Jenom si nejsem jistá jestli tou modrou indulonou
Když zajdeš do lékarny a popíšeš jím ten ekzém, tak ti určitě poradí ![]()
@Reniii malá to má občas na ručičkách na pod ramenem, mažu to po koupání hodně mastným krémem a do dvou dnů má vždy pokoj.
Po návštěvě jiní kožní doktorky jsme bez fleků během 4 dnů. Předepsala nám krém Locoid a Lipobase. ![]()
Nejdřív to byly červené fleky a teď se to slilo.Ma to na obou nohách.2.den mazu Fenistilem.Pri dotyku ji to bolí.Neco zmizlo,ale udělaly se nové nebo se právě slily.Jsme na dovolené.V pondělí radsi k doktorce?
@Marcelka146 píše:
Nejdřív to byly červené fleky a teď se to slilo.Ma to na obou nohách.2.den mazu Fenistilem.Pri dotyku ji to bolí.Neco zmizlo,ale udělaly se nové nebo se právě slily.Jsme na dovolené.V pondělí radsi k doktorce?
zkušenost nemám, u doktora bych byla raději už dnes, nevypadá to vůbec hezky
. Zkus dát ještě i nějaký lék na alergii.
Nějaká alergická reakce nejspíš, nepoužívala jsi nějaký nový krém, přípravek na holení apod, nějaké exotické jidlo? Jako do pondělí bych nečekala jestli se to zvětšuje a bolí ![]()
Bolí ji to na dotek pri mazani,při chůzi vůbec.Ani při sprchování ji to neboli.Jsme na dovolené,budeme se vracet zítra.Tak pak jet radši na pohotovost?
K jídlu nic nového neměla,napadlo mě třeba z povlečení,ale jen na nohách?
Ta růže mě taky napadla po té alergii, ale k tomu bývá horečka
jeďte radši na pohotovost hned jak to půjde…
@Kriss Tina píše:
Ta růže mě taky napadla po té alergii, ale k tomu bývá horečkajeďte radši na pohotovost hned jak to půjde…
A prý to hrozně bolí.