Červené kolečko na hlavičce

1572
16.5.08 18:31

Červené kolečko na hlavičce

Ahoj - taky píšu jako vyplašená prvorodička. Mám měsíční miminko, které se touto dobou mělo teprve narodit. Včera jsem si všimka na hlavičce červeného kola o průměru tak 2-3cm. nejdřív jsem myslela, že je to otlačené, ale není. Nemizí to a ani na téhle straně hlavičky Eminka neleží. Netušíte někdo, co by to mohlo být? Plašila jsem s lupénkou (má ji tchán), nebo s ohněm, ekzémem…fakt nevím. na omak to není nijak znát, ona o tom asi ani neví, neskrábe se, nic… Ale stejně jsem z toho trošku nervózní…
Díky moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72
16.5.08 19:21

To je normální, Matýsek to má taky a to je mu 8,5 měsíce. Má to nějaký název, ale bohužel jsem to zapomněla. Doktorka mi řekla, že mu to časem zmizí. Tak se neboj, určitě to nic neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
16.5.08 19:28

Rika se tomu neco jako capi kousnuti.. Odborny nazev neznam. Dcera se s tim narodila a je ji 5 a ma to porad. Cizi lidi si toho nevsimnou, ale nekdy kdyz se rozcili, tak ji to zrudne. Ma to skoro pres cele celo ve tvaru V. po narozeni jsem z toho byla spatna,a porad to pozorovala, ale ted to neresim a ona take ne - jeste si toho ani nevsimla a to zrcadlo je jeji dobry kamarad :twisted: Mladsi to mela take, ale mensi a zmizelo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
16.5.08 20:02

Může to být hemangiom, Matýskovi se to objevilo taky pár týdnů po porodu, je to shluk žilek pood kůží, ztratilo se mu to asi v 10 měsících, podle názvu k tomu na netu najdeš víc info..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
16.5.08 22:10

Náš Staníček má něco podobného na čelíčku,ale už to nejde tak moc vidět,jen když pláče atd......prý se to o 2 let ztratí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
16.5.08 22:18

jenik to ma taky, zrovna jsem se ted na to ptala mudr a ta rikala, ze to maj vsechny deti, ze se to casem jeste zvetsi a pak to zmizi. ma to vzadu na krku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.5.08 13:26

Tak i já se přidávám k maminkám, jejichž dítka mají červená kolečka na hlavičce. Malá to má od narození, když byla malinká, tak se jeden čas hodně škrábala a na místě toho kolečka to měla krvavé, tak jsem se taky vylekala, ale nic to nebylo. Kolečko má dodnes, jen už má víc vlásků, tak to není tak vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.5.08 07:04

Zdravím. Náš Mareček to má od narodenia v záhlaví , na temene a na čielku.
Postupne to bledne a vo vlasatej časti hlavy ,ked budeme mat viac vlasov, to určite vidno nebude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
18.5.08 18:30

Ahoj,
tak Vám moc děkuju! Dost jste mě uklidnily. Já to ještě u nikoho neviděla. Ale nehorší se to, malá o tom ani neví, tak snad to bude ono. No uvidíme. K doktorce teda nepoženu, zeptám se kdyžtak až na další kontrole. Ještě jednou díky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí