Kojenecká voda

72
9.5.08 20:41

Kojenecká voda

ahoj, nevíte někdo do kdy se má používat kojenecká voda? Matýskovi bylo 8. měsíců, kojeneckou vodu používám jak na pití tak k přípravě jídla. A tak si tak řikám jestli by už nestačila normální převařená voda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
9.5.08 21:05

Ahojky, já myslím, že obyč. voda převařená určo stačí. Já jsem kojeneckou vodu nekupovala nikdy, nám stačila převařená voda. Nech si zjistit, jak kvalitní vodu odebíráte z řádu - „pro klid duše“ :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.5.08 21:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
9.5.08 21:17

Děkuju moc, všechno jsem pročetla a usoudila jsem, že už kojeneckou kupovat nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.5.08 20:09

Ale vodu s vodovodního řádu bych rozhodně nedávala.Tato voda obsahuje dusišnany které jsou pro dítě škodlivé.Ani po převaření je s vody nedostanete.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.5.08 20:12

My přestali vařit z kojenecké vody, když se už mimi hodně pohybovalo a všechno ochutnávalo. Zdálo se nám to už zbytečné :-)

• Citovat
  • Upravit
7
10.5.08 20:24

Určitě to zbytečné není.Voda s vodovodního řádu není určena pro kojence a malá děti.Oslabuje se jim imunitní systém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
10.5.08 20:35

no vzhledem k tomu, že malý vypije i vodu z vany, kam si předtím ančural, mi přijde zbytečné vodu kupovat…nám tu teče kvalitní dobrá voda…tohle neřeším:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.5.08 20:42

To je samozdřejmě pohlet laika.Jelikož já si bo vodě schánim spoustu informací a pracuji s ní tak mám na to upně jiný pohled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
10.5.08 20:54

Šmahy, a nepracuješ náhodou v oboru „balená voda“ ? To bych potom pochopila i tvůj jiný „pohlet“ na věc a „schánění“ informací, nemluvě o další diskuzi tady… 8O
A k tématu diskuze - já to střídám, myslím si, že všeho s mírou a jako je dobré občas prostřídat značky jiných výrobků, tak i balené a kohoutkové vody. Není nad selský rozum.
 Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.5.08 21:20

IFFKo nepracuji nikdy s balenýma vodama.Jelikož bydlim v městě kde je opravdu kvalita vody je hrozná tak jem si začala schánět informace.A na základě toho jsem se rozhodla v tomto oboru pracovat.Ale petkama to opravdu doma neřešim ani vodou s kohoutku.Jelikož mám doma malou nemocnou dcerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11943
10.5.08 21:57

Myslim, ze opravdu hodne zalezi na kvalite vody, co tece z kohoutku. Ja jsem kojeneckou vodu pouzivala do prvnich narozenin na piti i na vareni, ted uz beru na vareni vodu z kohoutku. Mame studnu a nechavame si pravidelne testovat kvalitu, tak presne vim, co nam tam tece. Na piti davam balenou vodu nebo ted uz i neperlive mineralky, cajiky varim z kohoutkove vody. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
4.7.08 10:45

tak my používáme kojeneckou Fromin a kupujeme ji proto, abychom nemuseli nic převařovat. Slyšela jsem, že není moc dobrá ta kojenecká převařovaná - od toho je kojenecká. Čajíky dělám instantní a jen zaliji koj. vodou, má pokoj. teplotu. V těchto vedrech není o čem diskutovat. Malý má skroro 9 měsíců a teď, když jsme byli venku, už jsem mu dala do čajíku i neperlivý Rajec - myslím, že úplně v pohodě začnu už dávat. Vodu z kohoutku používám jen na vaření příkrmů, je min. hodinu vařená. Na pití mi nepřijde závadná, ale nechutná, proto ji malému nedávám ani po převaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
4.7.08 10:47

jo a konzultovala jsem s doktorkou a vše v naprostém pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie