Stalo se vám někdy, že vás mimi nepoznalo?

105
2.5.08 20:21

Stalo se vám někdy, že vás mimi nepoznalo?

Ahoj, vůbec jsem netušila, jak velký můžu způsobit dítě šok tím, že si našamponuju vlasy. Šla jsem se koupat, malá (10 měs.)byla od začátku se mnou, vše bylo v pohodě až dokud jsem si nedala na hlavu šampon, nedošlo mi to a ještě jsem s ní začala hrát hru Kde je máma… tady je. Malá na mě chvilku civěla a pak začala strašně řvát, úplně jinak než jindy, hystericky a utekla za starším bráškou do obýváku. Nepomohlo, že jsem se utřela, ani vysušila vlasy fénem, potom jsem si navlíkla triko, co jsem měla před tím a zas nic, pokus o nakojení taky neuspěl, oblíbená písnička taky nic, tak nevím, teď už 20 minut řve a řve. A přitom mě s mokrýma vlasama viděla mnohokrát. Doufám, že to na ní nezanechá nějaký následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
2.5.08 20:24

Hrote tak to znám. Když měl malý asi půl roku, tak jsme se nechala z delších vlasů ostříhat úplně nakrátko. Když jsem se vrátila od holiče, malý ke mě vůbec nechtěl. Držel se babičky. Musela jsem na něj mluvit, aby mě poznal po hlase. Byl to problém jen do prvního kojení, pak už to blyo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.5.08 20:31

Klid, matymu je rok a pul- a doted nesnasi tyhle „nove situace“ - takze kdyz me videl s rucnikem kolem mokrych vlasu, tak jecel skoro hodinu, kdyz nemam bryle, ktere normalne nosim, tak mi je nejdriv donese a pak se mnou komunikuje a tak :wink:

Z.

• Citovat
  • Upravit
105
2.5.08 20:35

No asi si na to budu muset zvyknout, že budou situace, kdy bude mít problémy s jakoukoliv změnou, jen mě to trochu zaskočilo, protože předtím mě viděla mnohokrát s mokrýma vlasama a byla v pohodě. Jen teda nevím jak ji dneska uspím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
2.5.08 20:55

Mně se to taky párkrát stalo - asi do Lukyho 8 měsíců jsem pořád nosila rozpuštěné vlasy, protože byly do culíku krátké. Ale pak mi narostly a udělala jsem si jednou culík - Luky sice neřval, ale totálně vytřeštěně na mě asi 30 minut zíral a zkoumal, kdo to je (samozřejmě se ke mně moc nepřibližoval). Stejné to bylo, když se třeba manžel po týdnu oholil nebo jsem ho po 3 měsících ostříhala.

Řvaní se pak objevilo, když jsem si někdy vzala sluneční brýle - to ke mně vůbec nechtěl a utišil se asi až po půl hodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
2.5.08 20:59

Klid!To mě dcera (27 měsíců) nepoznala na mojí vlastní svatbě!Já byla ta nevěsta.A srovnalo se to až při polévce! :lol: A druhá dcera měla ze mě šok,když jí byly 2 měsíce.Přišla jsem k ní s umytými vlasy v turbanu a to dlouhý řev jako když prase porážejí! :P Renata :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.5.08 21:28

:lol: to se nam stalo taky…
Byla jsem u kadernice a malej byl s babickou na kafcu…kdyz jsem byla hotova a prisla za nimi tak me nepoznal a zacal silene rvat :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
2.5.08 23:08

Jo, jo…
1. sok - turban
2. sok - slamak
3. sok - slunecni bryle :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
3.5.08 10:36

Náš mladej řve, když si čistím zuby :roll: Nějak se mu nelíbí máma s pěnou u pusy :lol:
Našampónovaná hlava a turban se mu taky nezdají, kouká na mě a diví se, ale to čištění fakt vždycky prořve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
3.5.08 12:52

Horte: s děckama je sranda, což? :-) Tchýně občas vzpomíná, že když se potřebovala tenkrát asi roční dcerky na chvilku zbavit (byla děsnej mamas), omotala si hlavu ručníkem. Eva zařvala a zdrhla :-) Následky - to snad ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
3.5.08 21:30

Ahojky,
tak u nás byl řev s turbanem. Pořád se dívala na tu stranu, kde jsem se objevila a natahovala. Teď když po umytí vlasů ho mám, tak už neplače, ale dlouho si mě prohlíží a asi tak po minutě, kdy na dcerku mluvím a dělám různé „cukrbliky“, tak je zase v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
3.5.08 21:45

Ahojky holky, tak u nás byl problém minulý týden u kadeřnice. Neměla jsme hlídání. Po cestě usnula a vzbudila se, když jsme měla barvu a alobaly na hlavě. To jste neslyšely ten řev. Pořád se na mě dívala ale přitom se odtahovala. Málo kdy chce jít k někomu do náruče ale v tu chvíli kámošce kadeřnici vysela kolem krku. A nepřestala dokud mě neostříhala a neusušila vlasy. Prostě nás chcou tak jak nás znají a žádné změny. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
5.5.08 09:17

alespon vim co me ceka :D :D to by me nikdy nenapadlo,no holt zkusenosti :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie