knížky pro maminky

62
4.5.08 11:56

knížky pro maminky

Ahoj maminky,

chtěla jsem se zeptat, zda jste některá četli či vám byla doporučena některá z následujícíh knížek, popř. z kterého internetového knihkupectví jste vybírali,pokud jste nakupovali na netu.Autory nevím.

Co říkají děti než se naučí mluvit
Respektovat a být respektován
Hry pro maminky s dětmi
Nápady pro maminky na mateřské dovolené
Jak lépe trávit čas strávený s dětmi
Vaše dítě ve věku 1-3 let
Jak se domluvit s kojencem a batoletem
333 nápadů pro život s batoletem

Popř. doporučili byste nějakou jinou knížku?

Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78
4.5.08 12:20

Ahoj, já mám doma Velkou knihu o matce a dítěti, je to péče o dítě do tří let.
http://www.knizniweb.cz/…9_medium.jpg /> Do knížky Hry pro maminky s dětmi jsem nedávno nahlídla v mateřském centru, zaujala mě a co nejdřív jí plánuju pořídit. Zdá se mi jako dobrá inspirace, jak zabavit dítě. Teda pokud myslíš tuhle
http://www.pemic.cz/…63776-23.jpg /> Ty ostatní neznám, většinou čerpám informace z netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
4.5.08 17:58

Re: knížky pro maminky

Respektovat a být respektován - chci objednat.

Hry pro maminky s dětmi - mám, dobrý.

333 nápadů pro život s batoletem - já měla 365 rad pro první rok s dítětem - celkem nuda, poslala jsem jí dál…

Velká kniha o matce a dítěti - to je lešpí si půjčit, sleduješ, jak se mimi vyvíjí u tebe, ale třeba co se týče péče, apod, to stejně už najdeš na netu…

Ještě mám Dítě a já - to je taky pěkná kniha 0- let, docela tlustá a vše možné…tu teď teda chci prodávat, už jí mám načtenou…

• Citovat
  • Upravit
1084
4.5.08 21:57

Mám Respektovat a být respektován, Hry pro maminky s dětmi, Nápady pro maminky na mateřské dovolené - všechny jsou dle mého názoru super. (Podle receptu z posledně jmenované jsem zrovna včera vařila pampeliškový med a s dětmi jsme se inpirovali při zavádění různých rituálů)
Dítě a já mám taky, celkem mi vyhovovala.
Velká kniha o matce a dítěti - dobrá byla při prvním mimi (těhotenství a tak první rok), teď jsem se podle ní ještě naučila skládat látkové pleny, ale jinak ji už chci dát svagrový.
Jo a všechny jsem koupila v kamenných obchodech, takže neporadím…
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
5.5.08 12:37

Respektovat a byt respektovan - prave docitam a je to uzasny, doporucovala bych to nejradsi vsem maminkam, tatinkum, ale i prarodicum… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí