Červené puchýřky na těle

64
29.6.14 11:44

červené puchýřky na těle

Zdravím všechny, mám dotaz, malému se udělali tyto puchýřky, napřed jsem si myslela že je to kousnutí hmyzem, ale moc se to nelepší a navíc mu naskakují nové. :( Teplotu nemá a ani se nezdá že by ho to nějak svědilo…Ale je jich pořád víc, máte s tím některá nějáké zkušenosti, nebo nevíte alespon co to je?

Díky za případné rady. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
29.6.14 11:46

Neštovice, je mi líto.. Zavolej dr. asi to bude chtít vidět, ale pozve si vás, aby nenakazil ostatní. Minimálně půlka léta v pr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
29.6.14 11:46

@MissNoir neštovice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
29.6.14 11:47

Neštovice, teplota být nemusí. Asi bude mít lehký průběh :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
29.6.14 11:49

Pokud hodně přibývají a jsou i v hlavě, jde o neštovice. Zrovna je máme čerstvě za sebou a čekáme až se všechny oloupou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.6.14 11:52

Na hlavě právě nejsou, zatím jen na lopatkách a na rukách, ale ano hodně jich přibývá 8o. Pane jo půlka léta :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
29.6.14 11:55

@MissNoir hele nemusí to byt půlka léta
Náš je dostal loni taky tak---začátek prázdnin ----- taky bez teplot ale osypany byl dost
Po tydnu jsem ho koupala v hypermanganu a po 14 dnech byl v pohodé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
29.6.14 11:55

@MissNoir no jo, bohužel, třeba to bude něco jiného - molusky nebo tak, ale teda vzhledem k tomu, že přibývají bych nebyla optimistická. Jinak než se vyloupnou všechny, nesmí na sluníčko, bohužel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
29.6.14 11:56

@Petra Z Jo, to se říká, nejnověji vůbec nemazat, když dýchají, lépe se hojí. Jen koupat v hypermanganu a jemně osušit třeba tetraplenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
29.6.14 11:58

Nestovicky, jako malovane :? Vzhledem k tomu, ze teploty maji byt do pulky cerevnce pod prumerem, nehroutila bych se, ven muzete, na prochazku do stinu, do lesa..az odezni teda ta akutni fakze. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
29.6.14 12:02

@Sibyla0 no ale my jsme mazali :think:
Nastesti fakt nemel teplotu a ani ho to moc nesvědélo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
29.6.14 12:17

Tak pristich 14 dni moc slunicka stejne byt nema takze az nebude infekcni tak muzete chodit treba na prochazku v kocare (nevim jak je dite stare). Doktorce zavolej ale u nas se chodi az na kontrolu po zaschnuti, v akutni fazi to nema smysl, pokud je jasne ze jsou to ony. Videt chtela pouza dceru protoze je proti nim ockovana a neverila nam, stejne uverila az je od ni chytil i bracha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
29.6.14 12:20

Jo a nase to moc nesvedilo tak jsem jen sem tam nejaky svedici premazla fenistil gelem. V nicem jsem nekoupala obden jen sprcha cistou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
29.6.14 12:32

@Sibyla0 Pulka leta v pr… by to byla, kdyby meli deti alespon dve. Uzdravi se jedno a chyti to druhe. Nase to mely presne tri tydny po sobe. Nastesti v zime.Za 14dni uz budou moct chodit ven, jen zadne divoceni no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek