Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,mam takovy problem,po porodu se mi na pazch udelaly takove cervene pupinky,driv jsem je nemela
.a absolutne nevim,jak se jich zbavit!!!!
pekne me to stve
.pielig si delam uz asi 14 dni a je to tak nejak stejne.holky je tu prosim take nejaka s timto problemem?poradte prosim
.dekuji ![]()
Ahoj, vím že je to starší příspěvek, ale mám to samé teďka 7 týdnů po poordu (udělalo se mi to nevím přesně kdy, asi tak 14 dní po porodu?). Můžu se zeptat jak to dopadlo u tebe, jestli to zmizelo a kdy, nebo co na to pomohlo? Díky moc Klára
Ahoj Klárko,jojo zmizelo to samo,díky bohu
.Asi jak se to tělo čistilo.zmizelo to asi po 3 měsících,tak doufám že tobě taky
![]()
HOlky, já to mám taky na pažích, ale mám to už dýl. a i přítel, Včera jsem dokonce koukala, že to má už i po stranách na bocích a jakoby zádech. Přitom aviváž používám dětskou a prášek stále stejný. Nemáte někdo radu. Nesvědí to nic, jen to trochu blbě vypadá. Ještě podotýkám, že já to mám pouze na jedné ruci /paži) tak si myslím, že z aviváže či prášku to asi nebude.
Ted třeba jich mám trošku míň a nejsou červeně. spíš jakoby bílé nebo v barvě kůže.
Jako asi maličko jo, ale nějak extremně ne. a nejsem si jistá, ale měla jsem to i před těhotenství a to jsem byla celkem hubená. myslím, že to kdysy měla i spolužačka na základce a ta byla spíš vychrtlá ![]()
Ahoj Všem… tohle nejsem já, ale fotka z googlu. Nicméně tento hnus postihl i mě. Máte to některá taky? Byla jsem s tím na kožním a dala mi jen jakýsi krém na hydrataci - pěkně voní, to je tak všechno. Mazala jsem se 3 měsíce a nic!!! Neskutečně mi to vadí. Je tu někdo kdo to měl a zbavil se toho a jak prosííííím?
![]()