Červené pupínky na pažích

5453
17.10.10 14:31

cervene pupinky na pazich

Ahoj,mam takovy problem,po porodu se mi na pazch udelaly takove cervene pupinky,driv jsem je nemela :-( .a absolutne nevim,jak se jich zbavit!!!! :cert: pekne me to stve :cert: :cert: .pielig si delam uz asi 14 dni a je to tak nejak stejne.holky je tu prosim take nejaka s timto problemem?poradte prosim :nevim: :nevim: .dekuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5453
18.10.10 14:09

dekuji.ale takhle to nevypada,jsou to jakoby uhriky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romcovakarka
3.8.11 23:17

Ahoj, vím že je to starší příspěvek, ale mám to samé teďka 7 týdnů po poordu (udělalo se mi to nevím přesně kdy, asi tak 14 dní po porodu?). Můžu se zeptat jak to dopadlo u tebe, jestli to zmizelo a kdy, nebo co na to pomohlo? Díky moc Klára

• Citovat
  • Upravit
5453
4.8.11 08:09

Ahoj Klárko,jojo zmizelo to samo,díky bohu :lol: :lol: .Asi jak se to tělo čistilo.zmizelo to asi po 3 měsících,tak doufám že tobě taky :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.12 10:11

HOlky, já to mám taky na pažích, ale mám to už dýl. a i přítel, Včera jsem dokonce koukala, že to má už i po stranách na bocích a jakoby zádech. Přitom aviváž používám dětskou a prášek stále stejný. Nemáte někdo radu. Nesvědí to nic, jen to trochu blbě vypadá. Ještě podotýkám, že já to mám pouze na jedné ruci /paži) tak si myslím, že z aviváže či prášku to asi nebude.
Ted třeba jich mám trošku míň a nejsou červeně. spíš jakoby bílé nebo v barvě kůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
27.9.12 10:41

@pampeliška189 Nepřibrala jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.12 11:36

Jako asi maličko jo, ale nějak extremně ne. a nejsem si jistá, ale měla jsem to i před těhotenství a to jsem byla celkem hubená. myslím, že to kdysy měla i spolužačka na základce a ta byla spíš vychrtlá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
11.7.18 11:33

Ahoj Všem… tohle nejsem já, ale fotka z googlu. Nicméně tento hnus postihl i mě. Máte to některá taky? Byla jsem s tím na kožním a dala mi jen jakýsi krém na hydrataci - pěkně voní, to je tak všechno. Mazala jsem se 3 měsíce a nic!!! Neskutečně mi to vadí. Je tu někdo kdo to měl a zbavil se toho a jak prosííííím? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek