Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky, je tu někdo, komu pomohlo červené víno na vyvolání porodu? ![]()
@Zumpa Prosím? Doufam, že to špatně chápu. Jen se ptám. Četla jsem, že na vyvolání porodu pomáhá červené víno, horká vana nebo sex.
Tak horka vana nebo sex dítěti neublížilí… v tom je asi ten diametrální rozdíl.
@Adelkadd @Zumpa Co se divíte, tohle je ještě v pohodě jen neškodný dotaz. Ale mě to loni řekla doktorka přímo v porodnici na kontrole ve 40+5, když jsem říkala, že bych už chtěla rodit, tak prý ať si uděláme s chlapem procházku, pak dobrou večeři, 2 deci červeného a sex
.
@Adelkadd Já jsem to jen četla, proto se ptám. Samozřejmě se neptam na láhev vína, ale třeba skleničku.
Mimochodem i sex může být v těhotenství nebezpečný.
@Katy488 Děkuju, aspoň si teď nepřijdu jak blbec, že jsem se vůbec zeptala.
No a když už jsme u toho, pomohlo to?
Ja to poradila kamosce a ta jeste ten den porodila, mne to nepomohlo
@Adelkadd Zvláštní styl humoru musite mit nejspíš Vy a yslím si, že na to se tu nikdo neptal a jestli chcete do někoho rejpat, tak si vyberte jinou diskuzi. Četla jsem o tom, slyšela jsem o tom a pokud to pani/slečně doporucila i Dr., proč ne? Nevidím na tom nic zvláštního.
Já jsem si ke konci těhotenství taky deci nebo dvě občas dala a mám dvě krásný zdravý děti. Porod mi to vyvolat nepomohlo.
@e008 píše:
Ja to poradila kamosce a ta jeste ten den porodila, mne to nepomohlo
Já to taky měla v plánu zkusit (1dcl, ne víc), víno jsme měli koupené, ale do porodnice jsme jeli dřív než jsem to stihla vyzkoušet ![]()