Červený náramek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Kamila20 píše:
@lachtanice86 hele četla jsem to na netu a právě proto jsem zamířila sem. https://aluska.org/…ne-o-co-jde/Neříkám, že by to měla být pravda.
Ono co tam napíše ta Aluška, tak fakt nemusí být pravda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamila20 píše:
Zdravím, chci se zeptat zda s tím někdo nemáte zkušenosti. S mamkou jsme přemýšleli, že si vyrobíme červený náramek na ochranu..koupila jsem bavlnku a že nějaký upletu, ale nedalo mi to, a tak jsem se koukla na net co všechno to obnáší. Na spoustě stránkách bylo, že chrání atd.,ale na jedné jsme se dokonce i dočetla, že je to něco spojené k satanismu a to mě vyděsilo…![]()
Má tu s tím někdo zkušenosti? Doporučili byste to? Děkuji moc za všechny odpovědi. <3
Dej si na ruku červený provázek a určitě tě spolehlivě ochrání proti početí, hlouposti, blbečkům, čarodějnicím, upírům, dinosaurům, ufounůn a čertům
.
- Citovat
- Upravit
Červený náramek není moc hitparáda pro ochranu. Zkus si najít nějaký jiný ochranný symbol, třeba Sluníčko, ale nejdřív si zjisti zda má pravotočivé či levotočivé paprsky. Hodně na tom záleží.
A pro ostatní: mě hrozně zajímá, jaké jsou myšlenkové pochody těch, co vlezou do tématu Esoterika a tajemno, rozkliknou diskuzi o náramku a vypustí nějaký jed ve stylu, že ji to ochrání před ufounama atd… Fakt tomu nerozumím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@free333 píše:
Ono co tam napíše ta Aluška, tak fakt nemusí být pravda…
Jo určitě, najdou se věci co mi tam přijdou fakt trochu přitažené za vlasy, ale už se mi od ní taky nějaké věci potvrdily… je to holt na zvážení každého jedince, asi jako všechno 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše:
@Uiii na mobilu nic takovýho nevidím
Co nevidíš? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
V jaké je to diskuzi.
V téhle? Příspěvek nad mým prvním?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lachtanice86 píše:
K satanismu? To snad nemyslíš vážně. Škoda že na chytrost nic není
To je náhodou dobře. Víš, jak by byl každej hned chytrej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uiii píše:
V téhle? Příspěvek nad mým prvním?
Není vidět, že je to nějaká ezoterika. Já ani neví, že tu něco takového je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Není vidět, že je to nějaká ezoterika. Já ani neví, že tu něco takového je
Jo tak jsem se koukla, jestli nejsem uplnej kůň, ale fakt se jmenuje tahle sekce esoterika a tajemno, jako máš sekci manželství a partnerství…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uiii píše:
Jo tak jsem se koukla, jestli nejsem uplnej kůň, ale fakt se jmenuje tahle sekce esoterika a tajemno, jako máš sekci manželství a partnerství…
no a vokisha ti jednoduše sděluje, že na mobilu tohle členění po kliknutí na příspěvek není vidět. teď jsem si to zkoušela u sebe - v PC sekci vidím, na mobilu nikoli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagina píše:
no a vokisha ti jednoduše sděluje, že na mobilu tohle členění po kliknutí na příspěvek není vidět. teď jsem si to zkoušela u sebe - v PC sekci vidím, na mobilu nikoli.
Přesně tak, v mobilní verzi to vidět není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uiii jestli myslíš můj příspěvek o ufounech, tak byl myšlen ironicky
. Červená niť na ruce, symboly, či korálky, tě fakt neochrání před ničím
.
- Citovat
- Upravit
@Makca87 píše:
@Uiii jestli myslíš můj příspěvek o ufounech, tak byl myšlen ironicky. Červená niť na ruce, symboly, či korálky, tě fakt neochrání před ničím
.
To mi určitě nedošlo. A ano, sice neochrání, ale jsou symboly, které mají potenciál chránit svého nositele a to úplně bez ironie. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit