Strašidelné historky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jeee a ja si myslela ze tu zas bude nejaka nedockavka s testem jeste pred vynechanim ms ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wildcherry
Zrovna tudle sem dnes dočetla právě tak sem chtěla založit něco nového.. 😃
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@wildcherry
Zrovna tudle sem dnes dočetla právě tak sem chtěla založit něco nového.. 😃
Budu moc rada, kdyz se to chytne, at si poctem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wildcherry
Tak snad jo uvidíme.. taky bych byla ráda kdyby se to tu chytlo.. v tomdle já se vyžívám.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj
taky mám zajímavý příběh… přivezla jsem si domu po babičce (babička ani děda už nejsou mezi námi) šicí stroj (starý, ale funkční), ke kterému mi chyběl kabel do zásuvky, ale slapadlo jsem měla… přítel elektrikář kabel vyrobil, vše ok ![]()
Pak se chtěl předvést (je to trochu machýrek) jak umí na stroji šít a ze mi ukáže jak na to… no ukazoval a taky dost pindal ze stroj je blbej, k ničemu, ze je starej a ze on měl lepší a byl docela hnusnej… no remcal a machroval docela dlouho.. ![]()
sedí u toho a najednou se samo seslaplo slapadlo a stroj asi půl minuty sil sám
můj machr si malém nadělal do trenek
![]()
A aby toho nebylo málo… asi měsíc na to… sedí u stolu kde se stalo to s tím strojem… je na mě hnusnej, vytahuje na mě nějaký ošklivý věci a najednou začali nad nim blikat světla a pak se vyhodila celá elektrika v baráku ![]()
Tak co vy na to? ![]()
Ja myslím ze mě někdo tam nahoře má rad a jen tak mě nenechá
![]()
- Citovat
- Upravit
Ono to možná něni o duchoch. ALe umíral nám děda na rakovinu, nějaký měsíc to bylo.. Chodila jsem za babičkou na návštěvu, už jsme věděli, že to bude na pár dní. Jednou jsem mu nesla do ložnice jídlo, donesla jídlo na stoleček, a on se tak divně na mě díval. Tak zvláště, těžko se to popisuje, ale nikdy jsem takový pohled neviděla - na mě.. a jak pomalu vůbec nemluvil tak mi říká.. Proč jsou tady ti pánové okolo postele. Nikdo tam nebyl, a mrazí mě i ted.. Děda do druhého dne zemřel..
V té době jsem měla kluka rok a půl. DOkud děda ležel, tak za ním běhal, oh ho pohladil a tak, jak už měl bolesti tak ne..Když byli klukovi asi 3 roky běžel do ložnice, když jsem byla u babičky, a to několikrát, a jás e po ptala co tam pořád běhá, tak mi odpověděl, že tam leží děda
![]()
Těžko říct, jelsti tak malé dítě si to může pamatovat, ale zamrazilo mě podruhé..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janasas píše:
Ono to možná něni o duchoch. ALe umíral nám děda na rakovinu, nějaký měsíc to bylo.. Chodila jsem za babičkou na návštěvu, už jsme věděli, že to bude na pár dní. Jednou jsem mu nesla do ložnice jídlo, donesla jídlo na stoleček, a on se tak divně na mě díval. Tak zvláště, těžko se to popisuje, ale nikdy jsem takový pohled neviděla - na mě.. a jak pomalu vůbec nemluvil tak mi říká.. Proč jsou tady ti pánové okolo postele. Nikdo tam nebyl, a mrazí mě i ted.. Děda do druhého dne zemřel..
V té době jsem měla kluka rok a půl. DOkud děda ležel, tak za ním běhal, oh ho pohladil a tak, jak už měl bolesti tak ne..Když byli klukovi asi 3 roky běžel do ložnice, když jsem byla u babičky, a to několikrát, a jás e po ptala co tam pořád běhá, tak mi odpověděl, že tam leží děda![]()
Těžko říct, jelsti tak malé dítě si to může pamatovat, ale zamrazilo mě podruhé..
Ja tomu věřím 🙂 když byla babička po operaci srdce v nemocnici a čekalo se jestli se z toho dostane (selhávali ji bohužel pomalu orgány..ledviny, játra…)
tak se mi zdál sen, ze je se mnou v jídelně kde často otevírala okno a koukali jsme spolu odtamtud ven když jsem byla malá ![]()
pak jsem viděla takový zářivý kužel (zlatobily) který zářil k nám do toho okna a babička stala ve dle mě a říkala mi “podívej se jak to je krásný” a pak se v te září objevil anděl a odnesl si ji pryč…
asi den na to nám řekli ze babička zemřela ![]()
Ale ja vím ze je někde na hezkým místě
ten sen mi nikdo nevezme ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak já nevím jestli je tohle strašidelný ale napíšu tu sem
My jednu dobu bydleli v rodinném domku a já jednu domu spala v jedné místnosti s rodiči i když už v té době sem měla svůj pokoj ale necítila sem se tam zdávali se mi tam hnusné sny a tak. A to my už bylo kolem cca 6 bo sedmi let a pokaždý když sem spala s nemá v té místnosti tak sem se kolem cca třetí ráno budila a zahlédla sem se na dveře které vedli na chodbu z které byli schody nahoru do patra a schody dolů do sklepa a já tam pravidelně když sem se zbudila tak u těch dveří sem viděla tři bílé postavy.. byla jedna a z každé strany vedle ní další jedna a šli vždy směrem ke mě tak já se vždy schovala pod peřinu a snažila sem se zas usnout.. nikdy jsem to nikomu neřekla až někdy cca v 18 sem se bavila takhle že svým taťkou a mamkou když sme slavili mé narozky a a jedinej taťka a můj přítel mi věřily.. od přítele mám taky pár historek a aj svých ještě pár ale to zas jindy..
- Citovat
- Upravit
Já si to tady taky ráda pročtu, ale radši až za denního světla.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@listento píše:
Já si to tady taky ráda pročtu, ale radši až za denního světla.![]()
Bojis se, ze ti v noci nekdo pod perinou dlani obejme kotnik a potom prudce trhne? 😎
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to vypadá ze zkušenosti s bubakama nikdo moc nemá
asi jen ja ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky co takhle se zabavit u strašidelných historek co se vám stali a tak celkově o duchách? ????