Strašidelné historky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9880
9.5.20 20:59

Já mám spíš s dětma. Ještě jsem si vzpomněla. jak jsem jednou ležela s klukem v ložnici, byli jsme sami manžel nebyl pá dní odma. a prostě takové ty řeši, jak on je můj chlapeček, a já jeho maminky. Tehdy taky bylo klukovi 2 a něco, a taky se zahleděl a říká mi, ty si moje maminka a za tebou stojí druhá.. Jao ted, když to čtu, tak si někdo řekne, bujná fantazie- a nebo těžko říct, ale tehdy, opravdu mnou projelo horko, jak jsem se bála otočit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
10.5.20 15:51

Ti "pánové" okolo postele čekali na jeho duši.

@Janasas píše:
Ono to možná něni o duchoch. ALe umíral nám děda na rakovinu, nějaký měsíc to bylo.. Chodila jsem za babičkou na návštěvu, už jsme věděli, že to bude na pár dní. Jednou jsem mu nesla do ložnice jídlo, donesla jídlo na stoleček, a on se tak divně na mě díval. Tak zvláště, těžko se to popisuje, ale nikdy jsem takový pohled neviděla - na mě.. a jak pomalu vůbec nemluvil tak mi říká.. Proč jsou tady ti pánové okolo postele. Nikdo tam nebyl, a mrazí mě i ted.. Děda do druhého dne zemřel..
V té době jsem měla kluka rok a půl. DOkud děda ležel, tak za ním běhal, oh ho pohladil a tak, jak už měl bolesti tak ne..Když byli klukovi asi 3 roky běžel do ložnice, když jsem byla u babičky, a to několikrát, a jás e po ptala co tam pořád běhá, tak mi odpověděl, že tam leží děda 8o :nevim:
Těžko říct, jelsti tak malé dítě si to může pamatovat, ale zamrazilo mě podruhé..

Posledním výdechem to nekončí. To je to nejcennější co máme. Naše duše! Pokud se neobrátíme k Bohu, satan nám ji může vzít. PEKLO https://m.youtube.com/watch?…

Příspěvek upraven 10.05.20 v 15:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
10.5.20 15:55

Malé děti mohou vidět ty, co pochází z duchovního světa.

@Janasas píše:
Já mám spíš s dětma. Ještě jsem si vzpomněla. jak jsem jednou ležela s klukem v ložnici, byli jsme sami manžel nebyl pá dní odma. a prostě takové ty řeši, jak on je můj chlapeček, a já jeho maminky. Tehdy taky bylo klukovi 2 a něco, a taky se zahleděl a říká mi, ty si moje maminka a za tebou stojí druhá.. Jao ted, když to čtu, tak si někdo řekne, bujná fantazie- a nebo těžko říct, ale tehdy, opravdu mnou projelo horko, jak jsem se bála otočit..
.. Je to realita.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anybody1
10.5.20 19:22
@Danikoof píše: .. Je to realita.

A co si myslíte o tom mém příběhu?

Ze se mi zdál sen kdy jsme stali s babičkou vedle sebe a ze se k nám prozářil ten zlato bílý kužel a na konci se objevil anděl co si ji vzal do toho světla? A asi den na to nám řekli ze umřela..

Je možné ze když ležela v nemocnici a ja tam poslala mého anděla, aby u ni ležel a aby ji objal, aby nebyla sama (ja si ale představovala velkého silného co ji objal do křídel, ten co přiletěl byl jiný), ze to muže mít s tím souvislost? Nebo už mám moc bujnou fantazii… :)

• Citovat
  • Upravit
1966
10.5.20 20:11

Nemám dar vykládat sny. Jak jste poslala Anděla?

@Prtousek03 píše:
A co si myslíte o tom mém příběhu?

Ze se mi zdál sen kdy jsme stali s babičkou vedle sebe a ze se k nám prozářil ten zlato bílý kužel a na konci se objevil anděl co si ji vzal do toho světla? A asi den na to nám řekli ze umřela..

Je možné ze když ležela v nemocnici a ja tam poslala mého anděla, aby u ni ležel a aby ji objal, aby nebyla sama (ja si ale představovala velkého silného co ji objal do křídel, ten co přiletěl byl jiný), ze to muže mít s tím souvislost? Nebo už mám moc bujnou fantazii… :)

Babička uctivala Boha a dodrzovala Boží zákon? Dle toho snu to vypadá, jakoby šla duše babičky do nebíčka k Bohu nebo chce zlý, abychom si to mysleli. Problém je v tom, že rovnou do nebe jde 1 člověk z 33. Tři lidi jdou do očistce a pak do nebe a zbytek na věčnost do pekla za satanem, kde bolest je stálá a nepolevuje. PEKLOhttps://m.youtube.com/watch?v=6htO5r-lHGs
 http://www.varovani.org/html2/591.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anybody1
10.5.20 21:32
@Danikoof píše:
Babička uctivala Boha a dodrzovala Boží zákon? Dle toho snu to vypadá, jakoby šla duše babičky do nebíčka k Bohu nebo chce zlý, abychom si to mysleli. Problém je v tom, že rovnou do nebe jde 1 člověk z 33. Tři lidi jdou do očistce a pak do nebe a zbytek na věčnost do pekla za satanem, kde bolest je stálá a nepolevuje. PEKLOhttps://m.youtube.com/watch?v=6htO5r-lHGs
http://www.varovani.org/html2/591.html

Ano věřila…🙂

• Citovat
  • Upravit
1966
11.5.20 06:29

Tak věřme všichni a dodržujme Boží zákon!

@Prtousek03 píše:
Ano věřila…🙂

Přece jenom nukleární válka se za zkaženost člověka a nedodržování Božího zákona velmi rychle blíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.20 21:29
:mrgreen: :D :jazyk: :palec: :*
  • Citovat
  • Upravit
7221
6.11.20 11:30

Starý dům v sudetech. To uz samo o sobě něco říká. Naše prababa se bavila vykladem karet, logrem, mela kameny pod posteli, nosila kočky na rameni. Mamka prý viděla jejího ducha jak na ni v rohu hrozi.
Mě se stavali další věci.
1.Jako malá jsem se bala chodit na zahradu. Videla jsem tam sloveka ve slamaku. Ten zmizel když nechal děda pokacet starou švestku. Tohle bych mohla prisoudit detcke fantazii.
2. Jak si ale mam vysvětlit volani meho jmena pod schody. Nikdo z rodiny na me nevolal a pritom to bylo opravdu zřetelně.
3ze skoli jsem přišla dřív než ostatní byla jsem v dome opravdu sama a zamčeno bylo všude. Zretelne jsem na schodech viděla mihnout postavu co zamirila směrem do kopelny. Nareagovala na volani a nikde nikdo.
Kdyz zemrel posledni starci clen v dome slychala jsem jeho stenani a otevirani skrimek, kroky a typycky zvuk dveří na balkon. Co skripali pri otevreni. Nekolikrat jsem letela pro tatu aby semnou prosel prarodicu byt pac tam urcite nekdo smejdi. Mel me za blazna zase nikde nikdo. V pokoji jsem po dechto chvilich spala jen když přijel přítel na vikend.
Dost casto jsem nemela odvahu vecer otevrit dveře, žádné dveře. Jen podotykam ze poslední věci se stacali uz v me dospělosti. Nejsou to rozmary dospivajici slečny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.11.20 18:01

Když jsme byly malé, šly jsme já a sestra pozdě večer domů od babičky. Samy. Sestra se ještě pro něco vracela a já se rozhodla, že se schovám a vystraším ji. U chodníku rostly keře, ale tam se mi nechtělo, protože jsem se bála. Tak jsem přešla silnici a schovala se tam za plot. Za chvíli přišla sestra, zastavila se a řekla: „Vylez, já tě vidím.“ Tak já jsem teda zklamaně vylezla zpoza plotu a vtom jsem si všimla, že sestra kouká na opačnou stranu. Chtěla jsem se zase schovat, ale ona se otočila a uviděla mě. Zaječela a rozeběhla se směrem k domovu. Já jsem ji dohonila a ona mi řekla, že v tom keři viděla nějakou černou postavu a myslela si, že jsem to já. (V té době jsem ráda a skoro pořád nosila černé oblečení. :).)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.11.20 10:56

Já jednou na dovolené vlezla do špatné chatky s tím, že je naše a slyšela kroky po schodech, lekla jsem se a utekla, od té doby jsem asi ještě 3 roky, když jsem byla sama, slyšela všude někoho chodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.20 13:30

Před 2 roky jsem chvilku chodila s jedním mužem který měl nádherný velký rodinný dům. Přijela jsem k němu na 2 týdny si odpočinout a více se seznámit. Bohužel si nevzal dovolenou a chodil do práce na směny takže hned druhý den po příjezdu jsem byla celý den u něj na baráku sama doma. Odpoledne jsem si dala šlofíka u něj v ložnici, takový hnusný sen jsem snad nikdy nezažila. Zdálo se mi o nějaké hnusné příšeře která mě chce zabít, vzbudila jsem se úplně celá vystrašená a ani jsem nedýchala jak jsem se z toho snu vzpamatovávala. To nejděsivější ale teprve přišlo, za chvilku jsem v předsíni u ložnice slyšela jasný šouravý kroky, myslela jsem že se přítel vrátil dříve z práce ale po chvilce kroky přestaly a zase začali, to už mi přišlo divný a začala jsem si myslet že se někdo vloupal do baráku. Pomalu jsem se zvedla z postele a šla se podívat do předsíně a když jsem tam nikoho neviděla šla jsem potichounku dál do obýváku a kuchyně. Samozřejmě nikdo nikde nebyl a tak jsem si oddechla s tím že se mi to snad jen zdálo. :roll: Najednou ty šouravé kroky začali znovu a tentokrát to procházelo kolem mě a v obýváku a šlo to do kuchyně a najednou zase nic. Můžu vám říct že potom jsem to nevydržela a rozeběhla jsem se k vchodovým dveřím a 3 hodiny jsem čekala na zahradě na přítele až se vrátí z práce a celá jsem se klepala. Jinak noční můry se mi opakovali vždy když jsem u něj spala v ložnici a přišlo mi divný že přítel chtěl spát pouze v obýváku a do ložnice se mu moc chodit spát nechtělo. Jeden večer jsme se koukali na tv v obýváku a já mu říkám že jdeme spát ale do ložnice bo tam je více místa na spaní než na gauči a on mi řekl že se ještě do kouká na film a příjde za mnou do ložnice. Šla jsem teda sama a otočila jsem se v posteli zády ke dveřím, najednou jsem uslyšela takové divné zvyku jako když někdo klepe do podlahy 8o já myslela že mě omyjou, dostala jsem neskutečný strach a nemohla jsem se ani pohnout. Vzala jsem z nočního stolku telefon a zavolala jsem příteli at urychleně příjde do ložnice. Přišel tam a začal mě objímat s tím že to nic nebylo ale rázem řekl že si radši půjdeme lehnout do obýváku že se mu v ložnici blbě spí. :nevim: Řekl to ale tak divným tonem že mi zamrazilo a vycítila jsem že má taky trošku strach… Potom jsem to už neřešila protože jsem měla strach to řešit. Jen dodám že jsem racionálně založená ale tohle mi vyrazilo dech…Jinak ještě když jsem na jedné schuzce přítelovi vyprávěla o tom jak jsem dříve ze zvědavosti v pubertě zkoušela různé čarodějnické rituály tak mi řekl at to radši už nikdy nepokouším a dál se o tom nechtěl bavit…Taky mi tím vyrazil dech protože on je motorkář čili rebel a jen tak se ničeho nezalekl.

• Citovat
  • Upravit
122170
22.11.20 14:01

A pointa je jaká? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.11.20 14:09

Zajímavá diskuze :lol:

• načítám...