Má vliv ascendent na pohlaví dítěte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ne - pohlaví dítěte určuje chromozom ve spermii. A překvapivě matky narozené vve stejnou chvíli na stejném místě můžou mít různé děti a to dokonce stejné matky mohou mít více dětí různého pohlaví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsou hrozný blbosti. Nechapu, jak v dnešní době muže někdo věřit na horoskopy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne
neni to naka placena sluzba a tohle reklama, aby si najivni budouci matky zaplatily nejaky vypocet? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemá.
Ascendent ti jen dodá charakteristický rys - některá znamení jsou drsnější, jiná zjemňují. Kluk s asc v Raku bude jemnější. Holka s asc v Beranu bude ráznější.
Ale na to vše má vliv i mnoho jiného…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melodie91 píše:Píšeš blábol.
Ne![]()
![]()
neni to naka placena sluzba a tohle reklama, aby si najivni budouci matky zaplatily nejaky vypocet?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Má vliv ascendent matky na pohlaví dítěte? Četla jsem že ascendent v Beranu, Blíženci, Lvu, Váhach, Střelci a Vodnáři znamená kluky, ostatní holky. Nevím, zatím děti nemám. A tady jde ascendent vypočítat http://ascendent.najdise.cz/ .
A jak by jsi vysvětlila to, že spousta žen má děti obého pohlaví?
Ta teorie je magořina… ![]()
- Citovat
- Upravit
Ne, vliv ascendentu souvislost s pohlavím vážně nemá, ale astrologie tvrdí, že postavení luny ve dnech může mít
pokud je ve znamení ženském bude to holka, pokud mužském kluk. Luna se mění každé 2 až 3 dny, takže aby se to dalo zkoumat, musíš přesně vědět den ovulace. U mě to vyšlo, když sem se dívala zpětně, ovulaci sem mela potvrzenou. Ale neříkám že tomu úplně věřím, Otázka je, jestli to je jen náhoda nebo ne, to ti asi nikdo neřekne 😂 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má vliv ascendent matky na pohlaví dítěte? Četla jsem že ascendent v Beranu, Blíženci, Lvu, Váhach, Střelci a Vodnáři znamená kluky, ostatní holky. Nevím, zatím děti nemám. A tady jde ascendent vypočítat http://ascendent.najdise.cz/ .