Červený náramek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
12.5.20 12:38

Červený náramek

Zdravím, chci se zeptat zda s tím někdo nemáte zkušenosti. S mamkou jsme přemýšleli, že si vyrobíme červený náramek na ochranu..koupila jsem bavlnku a že nějaký upletu, ale nedalo mi to, a tak jsem se koukla na net co všechno to obnáší. Na spoustě stránkách bylo, že chrání atd.,ale na jedné jsme se dokonce i dočetla, že je to něco spojené k satanismu a to mě vyděsilo… 8o :? Má tu s tím někdo zkušenosti? Doporučili byste to? Děkuji moc za všechny odpovědi. <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
12.5.20 12:42
@Kamila20 píše:
Zdravím, chci se zeptat zda s tím někdo nemáte zkušenosti. S mamkou jsme přemýšleli, že si vyrobíme červený náramek na ochranu..koupila jsem bavlnku a že nějaký upletu, ale nedalo mi to, a tak jsem se koukla na net co všechno to obnáší. Na spoustě stránkách bylo, že chrání atd.,ale na jedné jsme se dokonce i dočetla, že je to něco spojené k satanismu a to mě vyděsilo… 8o :? Má tu s tím někdo zkušenosti? Doporučili byste to? Děkuji moc za všechny odpovědi. <3

Hele, já tu mám bavlnek…proti blbosti nechrání NIC!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12581
12.5.20 12:42

Jestli si chceš uplést červený náramek z bavlnky, tak si ho upleť, opravdu pochybuju o tom, že si na vás budou lidé ukazovat, že jste satanistky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
12.5.20 13:04
@Kamila20 píše:
Zdravím, chci se zeptat zda s tím někdo nemáte zkušenosti. S mamkou jsme přemýšleli, že si vyrobíme červený náramek na ochranu..koupila jsem bavlnku a že nějaký upletu, ale nedalo mi to, a tak jsem se koukla na net co všechno to obnáší. Na spoustě stránkách bylo, že chrání atd.,ale na jedné jsme se dokonce i dočetla, že je to něco spojené k satanismu a to mě vyděsilo… 8o :? Má tu s tím někdo zkušenosti? Doporučili byste to? Děkuji moc za všechny odpovědi. <3

Já jsem někde četla, že to snad pochází od židů, ta ochrana červenou barvou, jestli to je pravda, nevím.

Každopádně to ted nosí každé pako, asi to je IN…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5216
12.5.20 13:09

Pokud si chces udelat amulet z cervene bavlnky, tak si udelej amulet z cervene bavlnky. Je na tvem podvedomi, co ti prinese. To je asi tak cele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
12.5.20 13:10

Jé já mám červený náramek z nejakých kamenů, to jsem ani nevěděla, že ochranuje :mrgreen: Ale budu teda vypadat jako každý pako :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
12.5.20 13:13

K satanismu? To snad nemyslíš vážně. Škoda že na chytrost nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14569
12.5.20 13:18

Mne úplně nejdřív napadlo, že tím chceš okolí dávat najevo, že mas menstruaci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale ne, barvy mají různý význam, a i různých duchovních symbolů je spousta, zkus si to najít. A když už do těchto věcí zabrousis, tak zjistíš, ze to není vůbec jednoduché. Navíc musíš vědět, před čím chceš vlastně chránit. Čím konkrétnější, tím účinnější :nevim: ;) Proste si udělej, jaky se ti libi, a je to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40377
12.5.20 13:26
@veria píše:
Jé já mám červený náramek z nejakých kamenů, to jsem ani nevěděla, že ochranuje :mrgreen: Ale budu teda vypadat jako každý pako :mrgreen:

Tak já mám snad 10 let červený z korálu, to ještě ty kamínkové náramky tak nefrčely, mně spíš prijde srandovní, jak má každý z těch nití, prostě nová moda… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
12.5.20 13:28

@Kamila20 navštiv psychiatra, taky jsem myslela, že tím chcete ukázat světu, že máte menstruaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.5.20 14:34

@stinga haha,pouze se ptám, protože jsem to četla na internetu a zajímalo mě co si o tom myslíte, na psychiatrii si myslím, že ještě nemusím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.5.20 14:36

@lachtanice86 hele četla jsem to na netu a právě proto jsem zamířila sem. https://aluska.org/…ne-o-co-jde/ :nevim: Neříkám, že by to měla být pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
12.5.20 14:43
@Semtex píše:
Mne úplně nejdřív napadlo, že tím chceš okolí dávat najevo, že mas menstruaci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale ne, barvy mají různý význam, a i různých duchovních symbolů je spousta, zkus si to najít. A když už do těchto věcí zabrousis, tak zjistíš, ze to není vůbec jednoduché. Navíc musíš vědět, před čím chceš vlastně chránit. Čím konkrétnější, tím účinnější :nevim: ;) Proste si udělej, jaky se ti libi, a je to ;)

Malém jsem si učůrla smíchy :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
12.5.20 14:49

Za mých mladých let se červenými náramky identifikovaly holky, co si chtěly přivodit anorexii. To je furt něco :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
12.5.20 15:19

@Kamila20 nejdřív si přečti něco o satanismu a zjistíš že si na ruce náramky fakt nedávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat