Červený náramek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Červený náramek
Zdravím, chci se zeptat zda s tím někdo nemáte zkušenosti. S mamkou jsme přemýšleli, že si vyrobíme červený náramek na ochranu..koupila jsem bavlnku a že nějaký upletu, ale nedalo mi to, a tak jsem se koukla na net co všechno to obnáší. Na spoustě stránkách bylo, že chrání atd.,ale na jedné jsme se dokonce i dočetla, že je to něco spojené k satanismu a to mě vyděsilo…
Má tu s tím někdo zkušenosti? Doporučili byste to? Děkuji moc za všechny odpovědi. <3
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kamila20 píše:
Zdravím, chci se zeptat zda s tím někdo nemáte zkušenosti. S mamkou jsme přemýšleli, že si vyrobíme červený náramek na ochranu..koupila jsem bavlnku a že nějaký upletu, ale nedalo mi to, a tak jsem se koukla na net co všechno to obnáší. Na spoustě stránkách bylo, že chrání atd.,ale na jedné jsme se dokonce i dočetla, že je to něco spojené k satanismu a to mě vyděsilo…![]()
Má tu s tím někdo zkušenosti? Doporučili byste to? Děkuji moc za všechny odpovědi. <3
Hele, já tu mám bavlnek…proti blbosti nechrání NIC!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli si chceš uplést červený náramek z bavlnky, tak si ho upleť, opravdu pochybuju o tom, že si na vás budou lidé ukazovat, že jste satanistky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamila20 píše:
Zdravím, chci se zeptat zda s tím někdo nemáte zkušenosti. S mamkou jsme přemýšleli, že si vyrobíme červený náramek na ochranu..koupila jsem bavlnku a že nějaký upletu, ale nedalo mi to, a tak jsem se koukla na net co všechno to obnáší. Na spoustě stránkách bylo, že chrání atd.,ale na jedné jsme se dokonce i dočetla, že je to něco spojené k satanismu a to mě vyděsilo…![]()
Já jsem někde četla, že to snad pochází od židů, ta ochrana červenou barvou, jestli to je pravda, nevím.
Každopádně to ted nosí každé pako, asi to je IN…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud si chces udelat amulet z cervene bavlnky, tak si udelej amulet z cervene bavlnky. Je na tvem podvedomi, co ti prinese. To je asi tak cele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé já mám červený náramek z nejakých kamenů, to jsem ani nevěděla, že ochranuje
Ale budu teda vypadat jako každý pako ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K satanismu? To snad nemyslíš vážně. Škoda že na chytrost nic není
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne úplně nejdřív napadlo, že tím chceš okolí dávat najevo, že mas menstruaci
ale ne, barvy mají různý význam, a i různých duchovních symbolů je spousta, zkus si to najít. A když už do těchto věcí zabrousis, tak zjistíš, ze to není vůbec jednoduché. Navíc musíš vědět, před čím chceš vlastně chránit. Čím konkrétnější, tím účinnější
Proste si udělej, jaky se ti libi, a je to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
Jé já mám červený náramek z nejakých kamenů, to jsem ani nevěděla, že ochranujeAle budu teda vypadat jako každý pako
Tak já mám snad 10 let červený z korálu, to ještě ty kamínkové náramky tak nefrčely, mně spíš prijde srandovní, jak má každý z těch nití, prostě nová moda… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamila20 navštiv psychiatra, taky jsem myslela, že tím chcete ukázat světu, že máte menstruaci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga haha,pouze se ptám, protože jsem to četla na internetu a zajímalo mě co si o tom myslíte, na psychiatrii si myslím, že ještě nemusím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lachtanice86 hele četla jsem to na netu a právě proto jsem zamířila sem. https://aluska.org/…ne-o-co-jde/
Neříkám, že by to měla být pravda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
Mne úplně nejdřív napadlo, že tím chceš okolí dávat najevo, že mas menstruaci![]()
![]()
ale ne, barvy mají různý význam, a i různých duchovních symbolů je spousta, zkus si to najít. A když už do těchto věcí zabrousis, tak zjistíš, ze to není vůbec jednoduché. Navíc musíš vědět, před čím chceš vlastně chránit. Čím konkrétnější, tím účinnější
![]()
Proste si udělej, jaky se ti libi, a je to
Malém jsem si učůrla smíchy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mých mladých let se červenými náramky identifikovaly holky, co si chtěly přivodit anorexii. To je furt něco ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamila20 nejdřív si přečti něco o satanismu a zjistíš že si na ruce náramky fakt nedávají
- načítám...
- Citovat
- Zmínit