Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A cim ji utiras zadecek? Nekomu vlhceny ubrousky, co se dost pouzivaj, nesedi. A zkousela jsi vymenit plíny? Nase ma taky zadek cervenej po ruznych znackach plen a je jich jen pár, co snese. Jinak se doporucuje nechat ten zadecek hodne “dejchatl, takze bez pliny, nez se zahoji. ![]()
@DandátkoP perlan a voda
Pliny na od narozeni stejny ze zacatku sem zlusila o jiny nemela zadny problem
Plenkama pochybuju ze to bude
@DandátkoP ona to ma jen cerveny zadny puchyr nic nastesti ma to id ty doby co vuc kadi po um na mm tak casto nekadila tak si myslim ze to je tim
@DandátkoP promin ty preklepy uspavam tak pisu jednou rukou😄 jinak mame happy bela
Mela sem i dada, kolorky, baby charm zadny ji nedelali problem ale zvolila sem ty happy bella prisli mi ze vsech nejlepsi problem nastal az ted stim zadeckwm jak je na um prikladam to tomu jak castejs kadi jestli nez si zvykne na um sme mesic prave ale mesic nema ten zadecek takovy
Dr mi poradil co sem psala a ze to nema tak cerveny rikal ale podle me ma protoze predtim to cerveny nemela vubec
@Anonymní píše:
@DandátkoP ona to ma jakoze jen mezi pulkama ne z venku
Nemůže mít agresivní stolici k zubům?
Já to měla u všech děti, jak začaly zuby, zadek jen hořel…
@Stevia jako napadli me taky zuby ale prd poznam jesi rostou je pravda ze si ted vic cuca rucicku a slinta
@Anonymní píše:
@Stevia jako napadli me taky zuby ale prd poznam jesi rostou je pravda ze si ted vic cuca rucicku a slinta
Může být.
Nám pomohl krém od Hartman MoliCare Skin, a zadeček mýt vodou po každém prebalovani.
@Kaarolinetta meju vodou nepouzivam vubec vlhceny od narozeni pouzivam vodu a perlan
Mě přijde, že jednou za čas se oprudí každý zadeček, ať děláš, co děláš… Pak uběhnou 2-3 dny a je klid ![]()
Dobry den, prosim muzete mi poradit mala ma mezi pulkama cerveny a jako i nad zadeckem v tech faldikach. Mazu imazolem nezabral myla sem v hermanku v cernym caji a nic
On narozeni pouzivam sudocream na zadecek a nemela mala nikdy nic az ted se ji to udelalo co je na um a vic kadi. Zkousela sem i bepanthem tim mazu ted a zadna zmena rybilku sem taky zkusila a ta mi prisla ze to bylo horsi mam i zinkovou mast z maxe ru jejich znacku a taky nepomohlo
Vubec nevim co stim s dr sem to resila rikal ze imazol a nebo namazat zadecek gencialkou a ta taky nezabrala zadecek ma stale cerveny mezi pulkama vetram i na prebalovaku ji mechavam chvili volne
Ted uz to ma vic ten zadecek cervany a to u zahybu
Jsou ji tri mesice
Prosim nevite co stim
Dekuji