Červnová miminka 2013 Znojmo

• Otevřená skupina

Pro všechny těhulky maminky který si chtějí popovídat, poradit se nebo jen zabíit chvilku času z Pardubic a okolí, ale klidně i odjinud:)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

5
12.3.13 17:12

Červnová miminka 2013 Znojmo

Ahoj maminky a těhulky, chtěla bych touto cestou najít kamarádku na společné klábosení, na hřiště, kafe aj. Ve Znojmě bydlím asi 2měs. a nemám zde ještě žádnou kamarádku. Mám už 6 letou dcerku, je to malá čiperka která po prázdninách půjde do školy. Manžela mám často na cestách kvůli jeho práci, tudíž spoustu času probdím a už mě to nebaví. Jsem normální holka 24let, těhulka, komunikativní a společenská. Hledala jsem už kamarádky i přes seznam.cz skrze lidé. cz ale bohužel se mi nikdo neozval… posléze jsem to zkoušela přes xchat.cz a taky bezúspěšně. Nevím zda-li najdu nějakou kamarádku zde, ale budu doufat, že snad ano… Tak holky nemějte strach a hurá ven :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lis4
20.3.13 21:42

Ahojky, mas facebook? taky jsem nyni tehu a doma uz jedno ditko mame, papapa

• Citovat
  • Upravit
29.10.13 08:22

Ahojky taky máme 2 děti a jsme kousek od znojma budu ráda když se budeme scházet napiš muj email je janulenkaaa@email.cz nebo mi napiš svůj fcb pokud ho máš mužeme pokecat a sejít se už ted se těšíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny