Je to červotoč spižní?

Anonymní
19.10.18 14:17

Červotoč spižní?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda tento hmyz na fotce ale bez hlavy(lépe to vyfotit nešlo :-/ ) je červotoč spižní. Už podruhé jsem ho našla na svačině co mají děti ze školky. Děkuji za případnou odpověd.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.10.18 14:20

Foto

Foto

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
19.10.18 14:21

já si teda myslím, že jo, ale žádný expert nejsem. Ale teda najít ve svačině, to je silné kafe, ať to je cokoliv :think:

• Citovat
  • Upravit
15425
19.10.18 15:00

Jak to bylo ve skutečnosti velké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.18 15:05
@ivašot. píše:
Jak to bylo ve skutečnosti velké?

Cca 2-3mm bez hlavy

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.18 15:07
@Lalelale píše:
já si teda myslím, že jo, ale žádný expert nejsem. Ale teda najít ve svačině, to je silné kafe, ať to je cokoliv :think:

To teda. Doufám že je nemají jestě v dalších jídlech

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
19.10.18 15:59
@Anonymní píše:
To teda. Doufám že je nemají jestě v dalších jídlech

To ti donesly ve svačině, co je připravovaná přímo ve školce? Asi bych si promluvila s učitelkou a upozornila ji na to. Ale než školku obviníš (hmyz v jídle je docela těžké porušení hygieny), tak bych si ověřila, že ty brouky nemají třeba děti v batůžku nebo tak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.18 16:15
@Lalelale píše:
To ti donesly ve svačině, co je připravovaná přímo ve školce? Asi bych si promluvila s učitelkou a upozornila ji na to. Ale než školku obviníš (hmyz v jídle je docela těžké porušení hygieny), tak bych si ověřila, že ty brouky nemají třeba děti v batůžku nebo tak.

Ne. Batůžek nenosí a sacinu dostávají ve školce po obědě v pytlicku a zavazany. Dřív jsem to nezkoumala. Ale předevčírem jsem roztrhla pytlík a vyndala rohlík a najednou koukám, že je tam neco hnedyho. Nejdřív jsem si myslela, ze to je nějaký semínko třeba z jinýho pečiva. Ale když jsem se koukla blíž, tak to mělo nozicky a bylo to bez hlavy. ????

• Citovat
  • Upravit
2256
19.10.18 17:29

.

Příspěvek upraven 26.12.23 v 09:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.5.20 17:26

Oživuji diskusi - mám ho doma. Vše, co mu chutná, jsem vyhodila, potraviny všelijak zapečetila. Přesto se sice méně, ale přesto, stále vyskytuje ( stěny, strop).Doporučíte nějakou chemii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
27.5.20 12:49

.

Příspěvek upraven 26.12.23 v 09:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.5.20 13:44
@lovethelife píše:
@Burj Chalifa že své zkušenosti- vydzet… ještě se možná maličko pomnozi. Měla jsem stále vyndaný vysavač a vysávala, jak se objevil kdekoliv. Prubezne klidně každý den vyklizela a kontrolovala spajz. Chce to trpělivost, je to vopruz :roll: nezávidím:( nám se díky Bohu nikdy nevrátil. Ťukám!!!

to jsi hodná, díky za radu a podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
12.11.23 10:54

@Burj Chalifa ahoj, zbavila ses jich? Já jich pár našla teď o víkend. V noci když jsem šla dělat malému UM. Tak byli v plastové doze v UM :zed: :zed:. Vyklizim zrovna kuchyň. Našla jsem další dva, ale nic jiného. Čaje, koření apod. Jsem probrala a nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný