Revize komínů v bytě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18.10.18 07:31

Co vim, tak v mistnosti, kde je " spotrebic" pripojeny do komina, kdyz je to slozitejsi, tak i z jinych mistnosti odkud je na komin videt, nebo do komina videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6445
18.10.18 07:34

U nás potřebujou přístup do místnosti s kotlem a přístup na střechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
18.10.18 08:18

Ahoj já jsem Helmut, opravář komínů…
Ahoj já jsem se právě osprchovala.
Tak jdem na to!
Můj bože, nepřestávej!!
Eště! Eště, to je vono!
Ty to děláš jako královna
Nééne, to se tam nevejde!
Vejde, neboj
au … Noooooovidiš
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
18.10.18 08:22

Muj tata vzdycky kontroluje a do revizni zpravy pise kontrola a cisteni spalinove cesty :mrgreen: kontroluje se roura, co ti vede ze spotrebice (krbovky, kotel apod) az po napojeni na komin, u kominu pak i vybiraci-vymetaci dvirka (ty muzou byt v mistnosti, ve sklepe, na pude… zalezi na typu kominu) a pak se kontroluje cely komin (zrcatkem se zjisti vnitrek kominu, pripadne stavebni vady a olepenost od sazi). Proste kontrola cele trasy, kudy by mohly spaliny unikat a kudy by mohly napachat neplechu. Jo a taky se kontroluje rizikovost okoli, jednou chtel jeden pan po tatikovi zpravu, ze je vse ok a tata mu ji odmitl vydat (jako kladnou, napsal negativni s popisem vad), protoze chlap mel na pude komin v havarijnim stavu (jakoze se zacaly cihle uz drolit a rozpadat) a komin zaskladany senem, takze stacilo, aby z nej vyskocila rozhavena saze a bylo by…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný