Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Cterka Používal jsem Somat tablety, a byly dobré. Poslední dobou mi ale vyhovují Jar Platinum.
Jedině tablety Jar platinum. Kupují je v akci, do zásoby. Jinak jsou dost drahé. Zkoušela jsem finish i somat a nic moc.
Máme finish, ale kupovane v Německu, nevím jestli není rozdíl ve složení nebo kvalitě
ale jsou dobré nestalo se mi že by něco neumyly.
Dávám do myčky co mi přijde pod ruku a všechno to funguje plus mínus stejně. Když myčka nemyje, tak spíš potřebuje profouknout dirky v otočných ramínkách než zkoušet nové tablety ![]()
@Jar Jar píše:
Dávám do myčky co mi přijde pod ruku a všechno to funguje plus mínus stejně. Když myčka nemyje, tak spíš potřebuje profouknout dirky v otočných ramínkách než zkoušet nové tablety
no, přesně, tak mi to přijde, že je to spíš o zaneseí myčky, filtru, trysek, než o prostředku.
@Jar Jar píše:
Dávám do myčky co mi přijde pod ruku a všechno to funguje plus mínus stejně. Když myčka nemyje, tak spíš potřebuje profouknout dirky v otočných ramínkách než zkoušet nové tablety
Tohle jsem si taky myslela, koupila jsem za výhodnou cenu Finish tablety a nádobí bylo takové nějaké jeté. Zkusili jsme Somat a další… Tak jsme počistili myčku včetně ramen atd. Dali tabletu a zlepšení žádné. Pak jsem v akci koupila Jar tablety a bomba, nádobí krásně umyté, lesknoucí… Takže při každém nákupu teď čmuchám, zda nemají v akci Jar, za mě je to číslo 1.
Somat gel, finish tablety. Naopak ten jar, co tu každy chválí mi prijde nejhorší ![]()
Používám tablety z Lidlu a jsem moc spokojená fungují i v naší tvrdé vodě.
@Cterka píše:
Ahojky chci se zeptat co používáte do myčky já použivala somat gel a absolutní propadák co použiváte vy?
Finish tablety + extra sůl + extra leštidlo. Jednou za 4 - 5 mytí (podle špinavosti nádobí) pročistit ramena, filtr, jednou za 2 - 3 měsíce to vzít na vysokou teplotu buď s kyselinou citronovou (trošičku) nebo mám takové lahvičky se speciální tekutinou od Finishe, které to pročistí.
@Tichošlápek píše:
Somat gel, finish tablety. Naopak ten jar, co tu každy chválí mi prijde nejhorší
Souhlas, taky jsem s Jarem silně nespokojená ![]()
Ahojky chci se zeptat co používáte do myčky já použivala somat gel a absolutní propadák co použiváte vy?