Červy v granulích

62
29.8.13 19:36

ČERVY V GRANULÍCH

Dobrý večer, prosím o radu :) doděláváme granule 14kg pytel máme tam tak 4 kg, ale při nandavání jsem našla na granulích 3 červy, mám radši zbytek vyhodit? Dnes mi přišlo nové balení, tak Jesyka nebude o hladu. Osobně bych je vyhodila, aby neměla problémy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
455
29.8.13 19:40

Taky se nám to stalo a to se superpremiovým krmivem. Pořád jsem někde nacházela červy a nakonec to bylo z granulí. Nandavám fence granule vždy při šeru, tak jsem si toho nevšimla. Díky tomu mám již rok zamolený byt a nemůžu se toho zbavit, protože nevím, kde se mi ty svinky usídlili. Když jsem na to přišla, tak jsem měla hrozný vztek na dodavatele a hned jsem psala rozezlený e-mail. Ten mi jen odepsal, že to jejich chyba nebyla. Takže určitě vyhodit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
29.8.13 19:41

Dnes jsme dojídali pytel brambůrků a našli tam 3 červy. Máme ty brambůrky dojíst nebo raději vyhodit? Máme ještě jedny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.8.13 19:42

Právě taky máme superprémiovku tak už letěj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
29.8.13 19:43

Vyhodila bych.. Ale s výrobcem bych neřešila (teda necim na jak dlouho máte pytel)… To je jako reklamovat mouku, ze které se po nějaké době něco vylíhne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
29.8.13 19:43

A nebyli to Brittky? Oranžový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
29.8.13 19:45

Holky, to stejné jsme našli i ve směsi pro našeho křečka.. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
14048
29.8.13 19:49

U nas granule pro kocky, koupene v albertu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.8.13 19:54

Máme Purinu Pro Plan large robust mám je v kotelně ve tmě, tak mě to překvapilo a ani né měsíc otevřený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
29.8.13 20:07

Fůj, to mi říkejte, že červi žerou i granule, no doprde*e!! Si na to budu muset rožínat :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
29.8.13 20:31

Jo žerou mrchy, nam se do nich taky pustili. Ideálně je dat do nejake zavírací dozy nebo kontejneru. Máme orijen a ty maji ten zavírací pásek nebo jak to popsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný