Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý večer, prosím o radu
doděláváme granule 14kg pytel máme tam tak 4 kg, ale při nandavání jsem našla na granulích 3 červy, mám radši zbytek vyhodit? Dnes mi přišlo nové balení, tak Jesyka nebude o hladu. Osobně bych je vyhodila, aby neměla problémy ![]()
Taky se nám to stalo a to se superpremiovým krmivem. Pořád jsem někde nacházela červy a nakonec to bylo z granulí. Nandavám fence granule vždy při šeru, tak jsem si toho nevšimla. Díky tomu mám již rok zamolený byt a nemůžu se toho zbavit, protože nevím, kde se mi ty svinky usídlili. Když jsem na to přišla, tak jsem měla hrozný vztek na dodavatele a hned jsem psala rozezlený e-mail. Ten mi jen odepsal, že to jejich chyba nebyla. Takže určitě vyhodit!
Dnes jsme dojídali pytel brambůrků a našli tam 3 červy. Máme ty brambůrky dojíst nebo raději vyhodit? Máme ještě jedny…
Vyhodila bych.. Ale s výrobcem bych neřešila (teda necim na jak dlouho máte pytel)… To je jako reklamovat mouku, ze které se po nějaké době něco vylíhne… ![]()
Máme Purinu Pro Plan large robust mám je v kotelně ve tmě, tak mě to překvapilo a ani né měsíc otevřený.
Fůj, to mi říkejte, že červi žerou i granule, no doprde*e!! Si na to budu muset rožínat ![]()
Jo žerou mrchy, nam se do nich taky pustili. Ideálně je dat do nejake zavírací dozy nebo kontejneru. Máme orijen a ty maji ten zavírací pásek nebo jak to popsat.