Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
![]()
Objednáváte pro své miláčky maso a další produkty z e-shopu www.masoksezrani.cz?
Mě se docela víc zamlouvá Vetamix s. r.o.,tedy rohodně výběrem, i cenou…jen ta podmínka odběru 70kg
,mám bišonka, tak je to pěkná porce
.Máte nějaké zkušenosti prosím?
Děkuji ![]()
Hmm, chtěla jsem ti napsat ten vetamix, ale na to je potřeba velkej mrazák, no
a nemáte nějaký odběrný místo vetamixu někde poblíž? Nemají tam tedy veškerý sortiment, ale zase si tam koupíš jen tolik, co spotřebuješ.
Ja teda ty stranky moc neprositala, ale proc psum nekoupit maso v masne? Nebo nekde na farme, kdyz uuz tedy bio musi byt? Jak je v tom rozdil?
Ja kupuju normalne v domaci masne, kosti, kruti, veprove, jatra, drztky atd.
@Reinka píše:
Hmm, chtěla jsem ti napsat ten vetamix, ale na to je potřeba velkej mrazák, noa nemáte nějaký odběrný místo vetamixu někde poblíž? Nemají tam tedy veškerý sortiment, ale zase si tam koupíš jen tolik, co spotřebuješ.
To právě nemám
Ten sortiment mi právě příjde úžasnej oproti Masu k sežrání…a nevím v okolí o nikom, kdo by psovi vařil, abychom to vzali společně ![]()
@blorchi píše:
Ja teda ty stranky moc neprositala, ale proc psum nekoupit maso v masne? Nebo nekde na farme, kdyz uuz tedy bio musi byt? Jak je v tom rozdil?Ja kupuju normalne v domaci masne, kosti, kruti, veprove, jatra, drztky atd.
@veryen píše:Tak jsou tam různé směsi a např.1kg kuřete mají za 29Kč a to je sakra rozdíl
Ahaa tak ta cena je opravdu rozdil
zajimalo by me proc je to tak levne? ![]()
@blorchi v masně je maso o dost dražší, což by se mi pro mý 60kg potvory moc nevyplatilo
A teda nevím, kde bych u nás sháněla bachory, býkovce a podobný věci
Tyhle masa pro psy jsou právě různý jatečný konfiskáty, který se nepoužívají pro lidskou spotřebu, nebo ty kuřata mají zlomenou nožičku, křidýlko atd. a kilo kuřete stojí 30,– ![]()
@veryen no, já taky čekám, až se přestěhujeme a koupíme pultovej mrazák, taky kolem nikdo psovi nevaří. Ale jestli ti můžu doporučit, jestli máte někde poblíž Globus? Prodávají pytel kostí za 20,– nám vystačí na dva dny pro dva psy, je na nich dost masa, no a pak prodávají kolem 8kg za kilo, vařený vepřový kůže, to je naprosto skvělá věc, má to dostatečnou výživovou hodnotu a stojí to pár kaček ![]()
Já beru z vetamixu každý měsíc ca 80-90 kg masa už několik let a nestěžuji si na ně… odkud jsi? Skus se s někým domluvit, že by ses přidala k objednávce..
@Reinka Globus je dost daleko, ale moc děkuju za tip. Proto uvažuju o objednávce, ale asi od ní upustím…jsem bez auta, což je problém
Kdybych objednala méně kilo, sice to dovezou, ale na místo jimi určené. Zkusím to SNAD nějak vyřešit, děkuji za odpovědi ![]()
@Hanny25 píše:
Já beru z vetamixu každý měsíc ca 80-90 kg masa už několik let a nestěžuji si na ně… odkud jsi? Skus se s někým domluvit, že by ses přidala k objednávce..
Ono tady u nás v prdelákovicích raději páníčkové sypou granule
,tak se právě nemám ke komu přidat. Ale někdo s bernardýnem by se mi hodil, protože můj mazlíček má dávku 160-200g/den
A to by bylo 70kg pro další generaci ![]()
@Jahudka87 píše:
Tak pořídit dalšího psa, aby mu s tím pomohl
Sháním ![]()
A odkud jsi? Já beru právě od „masa k sežrání“ a jsem s ním velmi spokojená. Bydlím ale kousek od výrobny, tak si pošlu objednávku a dojedu si přímo tam.
@Poustevnice píše:
A odkud jsi? Já beru právě od „masa k sežrání“ a jsem s ním velmi spokojená. Bydlím ale kousek od výrobny, tak si pošlu objednávku a dojedu si přímo tam.
Z Dubí u Teplic…Odtud mám možnost se přidat k objednávce, ale ten výběr se mi nezdá moc velký(můžem pouze drůbež a ryby) a i ty ceny jsou mnohem vyšší, než u Vetamixu ![]()
@veryen prodejna vetamixu je v Litvínově, to není od Dubí daleko kdyby jsi chtěla ![]()