Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Reinka Doufám, že jsi stihla nový sortiment. Cca před hodinou přidávala paní majitelka na facebooku dva nové produkty - hovězí mletá játra a hovězí jazyk, obojí baleno v plochých balíčcích. Tak nevím, jestli to už bylo na webu, když jsi objednávala. ![]()
@katty89 játra bych mletá stejně nekupovala a jazyk jsem tam nějakej brala, ale tak to je zase věc, kterou můžu sehnat i u nás, tak jsem jazyky zrovna nijak nehledala
A na FB si je najdu ![]()
@Reinka S dovolením jsem koukla na profil a vidím, že jsi z Přelouče. Jak jsem sem házela ten druhý odkaz (http://masopropsy.webgarden.cz/), zaváží i Pardubice. A když pojedou od Kolína, třeba by mohli zavézt i Přelouč. Slečna je dost ochotná, navíc maso bude čerstvé a nepřemražené z porážky, což je u nás super. Můžu si to rovnou naporcovat do mrazáku po 60g porcích. Objednáváme celá 3kg, to je u nás tak na 2 měsíce. ![]()
@Reinka
Já kupovala marazák 92l,3-šuplíkovej a myslím, že bohatě stačí. Sice jsem ho chtěla hlavně na baštu pro fenku, když jsem nakoupila mletiny v placatých baleních od Masa k sežrání s dobrým úmyslem, že je v,,papů"
vše potřebný, fenka přišla, očichala, znechuceně se na mě podívala
a nežrala, takže místo mletin nakupuju kusový maso(což mi příjde i kvalitnější)a ještě mrazák zaplním masíčkem pro nás…páníčky. Ale mám bišonka, takže by stačil i malý mrazák.
Jsem ráda, že objednávám právě u Do psí misky s dovozem,,až pod nos" a bomba jednáním ![]()
Ja se tesila ze tu najdu tipy kde koupit kvalitni maso a ono to je o masu pro hafiky:(
@Broučkovka píše:
Ja se tesila ze tu najdu tipy kde koupit kvalitni maso a ono to je o masu pro hafiky:(
@katty89 hmm, to jsem si taky říkala, že když to budu chtít naporcovat, tak to budu muset nechat rozmrazit
No, nevadí, vyzkoušíme to a uvidíme
![]()
@veryen nojooo, já si zjistila, že potřebju tak 200l, aby se mi to tam na měsíc vešlo, ale ono se to bude hodit i pro nás, pořád říkám, že nemáme v mrazáku místo ![]()
@veryen píše:,vždyť je v názvu BARF…,ale téma by to špatný nebylo
ja nevim co znamena barf ![]()
Opět oživuji diskuzi a doporučuji Richbarf. Sice tu už o něm zmínka je, ale osobně jsem nevěděla, že posílají PPL. Včera nám dorazily krůtí chrupavky kousky - nádherná svalovina s chrupavkami (je to od krocan.cz). Přepravu maso přežilo bez problémů, dorazilo zmrzlé. Jsme moc spokojeni.
@katty89 píše:
Opět oživuji diskuzi a doporučuji Richbarf. Sice tu už o něm zmínka je, ale osobně jsem nevěděla, že posílají PPL. Včera nám dorazily krůtí chrupavky kousky - nádherná svalovina s chrupavkami (je to od krocan.cz). Přepravu maso přežilo bez problémů, dorazilo zmrzlé. Jsme moc spokojeni.
fakt? a můžu se zeptat který si kraj? já ty chrupavky nemůžu nikde sehnat ![]()
@G12 Jsme Jihocesky kraj. Ale PPLkou posilaji po cele CR. Osobne jsem z nich nadsena. A moje fenka taky. Je drobna a ty chrupavky jsou na ni akorat.
@G12 Zkus jim napsat mail. Objednavala jsem v nedeli a taky byly vyprodane. Napsala jsem mail a bylo mi odpovezeno, ze jeste maji. To same s kelpou.
@katty89 jo, napsala jsem. ty chrupavky byly super, tak snad je seženu