Barf - odkud objednat maso?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
2.6.14 11:26

Holky, pokud jste z Ostravska a okolí, ráda bych vám představila novou ostravskou firmu, zabývající se výrobou a prodejem čerstvých masových produktů určených pro psy a kočky. Nabízí produkty na vysoké úrovni kvality nejen svalovin a drobů, ale nabízí také maso v hrubě mletém stavu, které lze obohatit přídavkem různých druhů syrové zeleniny, např. červenou řepou. Více informací o barfování a možnost podání objednávky na www.barf-krmiva.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
2.6.14 21:43

@Boculka K Ostravsku přidám taky - http://obchod.rybaspol.cz/…-salamy.aspx
V reálu toho mají více než na stránkách - bereme koninu, hovězí, kuřecí krky a žaludky…i mletiny jsou krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
5.3.15 02:34

Ahoj barfařky,
mám na vás otázku. Naše čubina je od jakživa vybíravá nebo spíš nežravá. Má období, kdy vymlaskne misku, ale to je fakt výjimka. Jinak se v tou ňoumá a půlku toho nechá. Trošku lepší je to s vařeným masem.
Otázka zní: mám vytrvat a nechat jí vyhladovět nebo jí maso vařit? V minulosti jsem jí občas vařila hovězí nebo kuřecí, ale lidské, což se pěkně prodražilo. Ty barf masa mají většinou namletá i s kostmi, takže je uvařit nemohu. Dá se někde koupit kus masa vcelku? Kosti řeším kuřecími nebo krůtími křídly, ty většinou schroupe.
Pak je ještě ochotná sežrat různé salámy a konzervy, ale přijde mi, že si z toho nic nevzme a má víc bobků než žrádla v misce. Vozíme je ale na dovolené, protože je to nejjednodušší.
Díky za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.3.15 05:26
@Halka píše:
Ahoj barfařky,
mám na vás otázku. Naše čubina je od jakživa vybíravá nebo spíš nežravá. Má období, kdy vymlaskne misku, ale to je fakt výjimka. Jinak se v tou ňoumá a půlku toho nechá. Trošku lepší je to s vařeným masem.
Otázka zní: mám vytrvat a nechat jí vyhladovět nebo jí maso vařit? V minulosti jsem jí občas vařila hovězí nebo kuřecí, ale lidské, což se pěkně prodražilo. Ty barf masa mají většinou namletá i s kostmi, takže je uvařit nemohu. Dá se někde koupit kus masa vcelku? Kosti řeším kuřecími nebo krůtími křídly, ty většinou schroupe.
Pak je ještě ochotná sežrat různé salámy a konzervy, ale přijde mi, že si z toho nic nevzme a má víc bobků než žrádla v misce. Vozíme je ale na dovolené, protože je to nejjednodušší.
Díky za radu!

Kusovky pro psy se dají koupit - např. dopsimisky.cz , ti mě teď jako první napadli.
A co se týče toho vařeného masa. Já už slyšela o několika psech, co syrové maso do huby nevezmou. Nebo jen něco a tak mají vařené. Možná potom stojí za zvážení občas přidat nějaký doplněk nebo zkusit alespoň neprané dršťky.
A ty konzervy, zkoušíte nějaké kvalitní? Třeba http://www.kurevplechu.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
5.3.15 07:42

Tak kusovky už mají snad všichni dodavatelé, jen je ta cena někde jinde oproti mletinám. Ještě zkusit maso v akcích nebo s výprodej. Maso bych nevařila, stačí trochu zatáhnout v horké vodě. Drštky jsou fajn, naši psi přílohy nežerou takže jsem to nahradila takhle. Ryby jste zkoušela? Jde o to najít co jí chutná x druhů masa taky nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
5.3.15 08:13

U nás prodává řezník různé odřezky pro psy za pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
5.3.15 08:38

Beru maso na BARF od „Maso k sežrání“ - mají provozovnu a prodejnu v obci Písty okr. Nymburk a taky rozváží. Naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
5.3.15 09:33

Konzevy většinou bereme tyhle:
http://www.super-granule.cz/…dult-400-g-/. Snad by měly být docela kvalitní.
Potřebuju totiž ty malé, aby to měla na jeden den. Dostane večer tak 2/3, přes noc to dám za okno a ráno zbytek. Bez lednice si to druhého dne netroufnu nechat. Doma by mi to bylo jedno, takže možná vyzkoušíme kuře v plechu, ale v létě to při cestování nemám, kde uložit.

Já u ní mám pocit, že první a druhý den to s nadšením sežere a pak chce zase něco jiného. Prostě změna je život, my taky nejíme furt to samé. Budu zkoušet střídat vařené (já to nevařím uplně do měkka, spíš počkám, až se to začne vařit, povařím 5 min, přihodím zeleninu a vypnu) a syrové, občas tu konzervu. Však ona slečna hlady neumře, že?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.3.15 11:40

@Halka Ahoj, bereme maso z BARFíku. ( www.barfik.cz) Nevedou namleté maso s kostmi jako ostatní. Sice je cena vyšší než u ostatních společností, ale já jsem spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
5.3.15 11:56

@Kikuška90 Díky za odkaz. Dívala jsem se tam a maso vypadá dobře, ale já nemám veliký mrazák a 30kg masa nikam nedám. Do 30kg je předání někde na parkovišti a to ještě asi jen v Praze (bydlím 20km od Prahy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.3.15 12:02

@Halka Je to hodně na domluvě, ale myslím, že 20km není takovej problém pokud máš auto. Co máš vůbec za pejska?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
5.3.15 19:24

20km není moc, ale Praha je veliká, takže pokud by jezdili druhou stranou, může to být klidně 60 a se zácpou hodina cesty.
Teď jsem se dozvěděla nové plemeno našeho psa: vestaj (v překladu vesnické tajemsví), ale měli jsme kliku, je pěkná, hodná, poslušná a ještě navíc nelíná.
Tady je: (na léto stříháme, kvůli lepší údržbě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
5.3.15 20:41

@Halka Kříženci jsou stejně nejlepší :potlesk:…navíc zpravidla netrpí nemocemi jako některá přešlechtěná plemena a navíc - každý z nich je jedinečný, o chytrosti ani nemluvím ;).
Mluvím ovšem jen o těch, kteří nejsou množeni, případně kříženi jen díky lidské hlouposti :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
5.3.15 20:44

Já si to myslím taky, navíc útulky jsou plné štěňat. Do dospělého psa bych asi nešla, protože nevím, co má za sebou a máme děti, tak je to risk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
5.3.15 21:00

@Halka My máme 2 útulkové dospěláky (z toho jednoho „bojového“ :hug: ) a oba úplně zlatí psíci :srdce: :* :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný