Barf - odkud objednat maso?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1097
13.6.16 17:48

Jak ted ctu ruzne clanky, nasla jsem tohle[preloila jsem v googlu} :
Varování! Nikdy nedávejte psovi vepřové maso! Vepřové ma v sobe smrtící virus - Aujeszky!
Aujeszkyho choroba (pseudovsteklina, infekční bulbární paralýza, svědění mor, mad svědění) - Vyzařovací akutní, ve formě nákaz zvířat, a sporadické případy virového onemocnění hospodářských zvířat všeho druhu, kožešinových zvířat a hlodavců.
virus Aujeszkyho choroba v infikovaných prasat může být v těle po dobu až 1 roku, takže hlavním zdrojem šíření viru jsou prasata.
Po zahřátí na teplotu 60 ° C umírá během 30 minut při teplotě 100 ° C, - okamžitě. Při 1-4 ° C virus přetrvává 130-158 dnů.
V obchodech s barf ale vidim veprove.
Takze…barfarky, radsi ne! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
13.6.16 17:56

@toooja tak to všichni barfaři ví a někdo prostě v tom hrozbu nevidí a vepřové dává a někdo ne (já nedávám) to je na každém, já si myslím, že i bez vepřového je sortiment dostatečný, ale tak třeba jsou psi alergičtí na jiná masa tak je pro ně vepřové řešení…já nemám důvod ho dávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
13.6.16 18:35

@toooja Přihlaš se na www.ifauna.cz - a napiš rájka999, ona ti ráda pomůže, poradí a sestaví krmnou dávku pro štěndo.

A z vepřového nevyšiluj, my krmíme normálně - kupované z lidského obchodu. Obezřetnost je samozřejmě na místě, ale ať nepřeroste ve výživovou hysterii ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
13.6.16 19:45

Dekuji za radu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
15.6.16 11:11

My veprove davame ve forme orezu z lidskeho obchodu, tamnse nakazy nebojim.

Co se tyce barfu, mam problem spis s dovolenou. Je to rozhodne narocnejsi a nechutnejsi, nez granule. Tak moc nejasam nad tim, prosim nekoho at to krmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Irenahlava
1.8.18 13:32

Barf Brno

Kde kupujete maso v Brně?

• Citovat
  • Upravit
3.12.21 15:53

Dejmunej.cz

My bereme BARF krmiva z ***. Mají tam opravdu široký výběr a hodně se mi líbí doprava. Je fakt rychlá a mražená krmiva přijdou skutečně mražená. Box na mražené jde pak vrátit rovnou i kurýrovi, takže s tím nejsou starosti. Vybírali jsme krmivo pro jezevčíka a vlčího špice, hodně se nám věnovali a byli hodní a ochotní, i když jsme se vážně dlouho vyptávali :roll: Mají hotové směsi, stačí to jen rozmrazit. Ta nabídka je fakt široká, doporučuji. :srdce:

Edit adminem: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
3.12.21 16:29

Mame dva velky psy co maji vlastni pultak, ale i tak nekupuju tu drt z eshopu. Kupujeme v makru vcetne zeleniny, seminek a dalsich veci co pridavame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
21.12.21 14:41

Náš pejsek třeba syrový barf nemusí, sušený ale miluje. Nakupuji ho třeba na chlupáčích. Zkoušela jsem i jinde, ale je celkem vybíravý. Kočky naopak žerou i syrový, tak tam problém není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný