Morče Kolín/Praha

17631
27.8.13 12:36

Morče Kolín/Praha

Ahoj, opět morčecí téma. Padlo mi již několik pokusů o koupi morčete z chovné stanice, dcera otravuje, všechno má připravené, narozeniny klepou na dveře a já propadám beznaději. A proto se ptám, pro lásku Boží, nechová tady někdo morčata a neprodává mladé? Ideálně samičku, nebo rovnou dvě. Jsem od Kolína, ale v současné době jsem schopna pro ni dojet prakticky kamkoli v rámci ČR a vyvážit ji zlatem. Prosííím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
259
27.8.13 12:45

Mám jen samečka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
27.8.13 12:46

@Antonie Bolavá Ja chovam sice nieco ine, ale poznas tieto stranky?: http://www.kralici.cz/morcata/ Skus sa popytat tam, mozno ti skor niekto pomoze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.8.13 12:48

A ve zveráku nemají? Já koupila v kolínském Futuru:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.8.13 12:50

@miaPRG ty stránky určitě zná, tím jsem si jistá :lol: Ale chce to dojít až sem - http://www.kralici.cz/…/inzerce.asp?… jsou tam i dnešní inzeráty a je tam toho hromada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
27.8.13 12:53

My mame 2 mesicni, 3 mladatka, Rakovnik, jen zjistim pohlavi pokud mas zajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
27.8.13 12:56
@Fjodorka píše:
@miaPRG ty stránky určitě zná, tím jsem si jistá :lol: Ale chce to dojít až sem - http://www.kralici.cz/…/inzerce.asp?… jsou tam i dnešní inzeráty a je tam toho hromada ;)

no hromada, ale samí samečci, nebo skinny a to se mi nelíbí. Prolézám všechny možné chs, ale většinou jsou samičky hned rezervované :zed: Hledám denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
27.8.13 12:57
@MiriJ píše:
A ve zveráku nemají? Já koupila v kolínském Futuru:-)

no určitě mají, ale zverimex beru jako krajní řešení. To až mi opravdu rupnou nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.8.13 12:59

A pročpak chceš samičku a ne samečka?.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.8.13 13:01

@Antonie Bolavá Také koukám, že samí samci… Ale podle mě je to u morčat jedno, mně přijdou všechna morčata stejná bez ohledu na pohlaví :nevim:
A skinny chápu, také bych to domů nechtěla… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
27.8.13 13:01

Tak jsem zjistila ze vsechny 3 jsou holcicky! Konecne! Jedna cernobila, druha tmavehnedobila, a treti hraje vsema odstinama hnede s bilou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
27.8.13 13:02
@MiriJ píše:
A pročpak chceš samičku a ne samečka?.-)

protože plánuji morčátka dvě. Samečci by se mi prali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
27.8.13 13:03

@Fjodorka samicky jsou klidnejsi, daji se lepe ochocit, a neperou se mezi sebou.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259

Aha. To je pravda. prý si ukusují ušiska:-)A dvě holky by k sobě byly v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
@Fjodorka píše:
@Antonie Bolavá Také koukám, že samí samci… Ale podle mě je to u morčat jedno, mně přijdou všechna morčata stejná bez ohledu na pohlaví :nevim:
A skinny chápu, také bych to domů nechtěla… :lol:

jenže právě samičky se líp snášejí. Nerada bych aby jednoho dne našla mladá v kleci jedno zakouslé :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný