Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@mamkyjáryk píše:
Tak jsem zjistila ze vsechny 3 jsou holcicky! Konecne! Jedna cernobila, druha tmavehnedobila, a treti hraje vsema odstinama hnede s bilou.
tyjo, no ale Rakovník
Nechám si tě v záloze ![]()
Ze zkušenosti vím, že samci páchnou:-) a moc se neprojevují. Samičky jsou čistotnější a hlučnější:-)
@Antonie Bolavá klidne, nevadi, ja bych je normalne neprodala, ale kdyz je to pro malou princeznu, tak mi to nevadi.. Po dlouhe dobe se Rozarce narodila zdrava miminka a dokonce holcicky, tak jsem rada. ![]()
To je pravda, kamarádka chová morčata a některé samce musí mít zvlášť…
No škoda, předminulý víkend byla v Toulcově dvoře výstava morčat a prodávali toho docela dost.
@MiriJ no holcicky potrebuji vice pozornosti no, ale kdyz je to mala holcicka, tak si s nimi bude hrat, ja chovam morcatka uz 5let, tak vim jak to chodi.
@Antonie Bolavá pokud bys teda nenasla tak bych ti poslala i foto, aby si dcerka vybrala jakou/e by chtela.. ![]()
@Fjodorka no my mame 2 samce a 1 samicku, a ta ma ted mlade, nastesti maji volieru s 2 kralicima slecnama a ty tu samicku Rozarku chrani, a kluci se v te voliere 2×3m malokdy potkaj takze se neperou. ![]()
Kdyby byl zájem nějaké holčičky bych měla
http://www.kralici.cz/…ata/alba.asp?…
@Kamča.dalmatinka píše:
Máme 12 miminek, rozvoz po celé čr
nojo, ale skinny, co? Mně se to nelíbííí ![]()
Už mi konečně odepsala paní, co ji naháním od min. Týdne a zítra si jedem pro sheltie ![]()
@Antonie Bolavá píše:
nojo, ale skinny, co? Mně se to nelíbííí
Už mi konečně odepsala paní, co ji naháním od min. Týdne a zítra si jedem pro sheltie
ale zase nemáš nikde ani chlup ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
ale zase nemáš nikde ani chlup
tak my máme stejně psa. A mladá mi kouká přes rameno a pravila, že je to „plase“ ![]()
@Antonie Bolavá píše:
tak my máme stejně psa. A mladá mi kouká přes rameno a pravila, že je to „plase“
no tak to at pes radši sežere chlupáče
![]()