Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, hledáme kamarádky, v záři se stěhují s dcerou - 9 měsíců do Vídně, ráda bych tam poznala maminky co jsou na mateřské na společné setkávání s dětma. Všechny diskuze jsou staré a maminky co také sháněli již neodpovídají, tak už sem zřejmě nechodí
Snad se tady najde aspoň jedna ![]()
Hezky den
Sarka
Je tady i uzavrena skupina s lidmi zijicimi v Rakousku. A vim jiste, ze minimalne jedna maminka co zije ve Vidni je na emiminu varena pecena ![]()
Ja nebydlim primo ve Vidni. Ale kousek od ni. Wiener Neustadt Land. ![]()
Já žiju ve Vídni a spoustu nás chodí na facebook: maminy vo viedni
Ahoj,
my se stehujeme do Vidne v lednu, mam 6ti mesicniho syna a taky shanime nekoho na hrani a povidani(maminky) ![]()
Ahoj!
Bydlí někdo v okolí 23. Bezirku/Perchtoldsdorf/Moedling…?
Mám 8 měsíčního syna a také hledáme někoho na procházky, povídaní…
Ozvěte se ![]()
Hanysek - díky za tip maminky ve Vídni, již tam jsem také-:)
Mami90 až se pristehujete a rozkoukate tak se určitě ozvi
Jataz my bydlíme v 16 ale není problém do 23 přijet na procházku s detmi
Tak to by bylo fajn. Určitě se ráda sejdu. Čas mám v podstatě pořád
Tak se můžeme domluvit.
Ahojky,
v lednu se s přítelem stěhujeme do Wiener Neustadthu. Přítel tam bude pracovat. Já jsem těhule začátečnice a začínám pátrat po možnostech porodit v Rakousku a vůbec bych se ráda zorientovala v tamních zvycích. Byla bych moc ráda za pokec s někým zkušeným a taktéž se ráda zkamarádím. Jestli by Ti to nevadilo, můžeš mě zkontaktovat na ***@atlas.cz. J.
Ahojky!
My jsme do Vídně dorazili včera a i když tu budeme jen na jeden měsíc, také bych se ráda seznámila s nějakou českou maminkou či maminkami a zeptala se jí na zkušenosti a cenné rady. Mám 11-ti měsíčního syna a bydlíme kousek od centra - ulice Nestroygasse. Tak kdyby jste nějaká maminka měla čas a chuť, ozvěte se, budu moc ráda.
Míša
Ahoj,
já bydlím ve Vídni - 5. bezirk. Synovi je teď osm měsíců. Zatím nikoho na procházky nemám, tak budu ráda, když se seznámím.
Markéta
Ahoj, Mile maminky, Ja a muj 8-mi mesicci syn hledame take mile maminky na prochazky, do parku, zologicke zahrady atd. Budeme moc radi, kdyz se touto cestou seznamime. Bydlime ve 22 bezirku
Jana a Bastik
Ahoj holciny,
Tahle diskuze uz je par mesicu stara, ale presto to zkusim. Bydlim ve 21.bezirku a jsem tehotna, rodit budu v St. Josef Spital. Rada bych se seznamila s tehotnymi Ceskami a Slovenkami zijicimi ve Vidni. Urcite si najdu tu skupinu na facebooku a pokud nekdo na facebooku neni a mel by zajem se seznamit, vymenovat si ruzne informace o tehotenstvi, nebo jen zajit na kafe, poslete mi prosim zpravu, budu moc rada! ![]()
Zdravim vespolek:-D. Ve Vidni ziju uz skoro 3 roky a v srpnu se nam narodi holcicka. Rada bych se seznamila s jinymi tehotnými, co bydlì ve Vídni a okolí- na spolecne srazy, vymeny zkusenosti a pozdeji na společné hraní našich dětí;-) pište na mikulicova. petra@gmail.com
Ahoj Peto, napsala jsem ti email, tak snad se dobre doruci. Pises, ze hledas tehotne kamaradky ve Vidni - ja budu rodit zac. rijna. Misa
Ahoj ja bydlím v 14 bez. Mam 4 měsíčního syna a 7 letou dceru. Je tady nějaká ceska nebo Slovenka na mateřské rada bych se seznámila znám tady jen Rakušaky
![]()