Česká Lípa - nástřih

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
26.6.13 15:17

Česká Lípa - nástřih

Prosím, nevíte někdo, jak to chodí v porodnici v Český Lípě s nástřihem? Jestli dělají preventivně nebo spíš mají snahu hráz zachovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2602
26.6.13 15:23

Ahoj,
neplanovane jsem tam rodila v rijnu a nastrih mi nedelali. Dopredu jsem to rekla doktorovi a ten slibil, ze udela, co bude v jeho silach. Prvni dite jsem rodila bez nastrihu i natrzeni, ted jsem se natrhla (zrejme proto, jak jsem hodne zatlacila a malej doslova vylitnul ven).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
26.6.13 15:29

Ahoj,
já rodila teď v únoru a nástřih byl nutný, protože malá se zaklínila rameny a prostě se nevešla…ale doktor mě předem upozornil, že mě bude muset nastřihnout. A jinak jsem tam byla se všemi a se vším moc spokojená! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.6.13 15:41

Holky, děkuju, to jste mě uklidnily =) Já totiž cvičím s epinem, tudíž se chci nástřihu pokud možno vyhnout, ale bála jsem se právě, že v Lípě budou stříhat preventivně..Tak to docela koukám, že ne, to mě Lípa překvapila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
26.6.13 16:17

V Lipe preventivne nestrihaji, ovsem treba volbu polohy nemas…me treba neslo tlacit…ale to je jina pohadka :)
At ti vsechno vyjde tak jak si predstavujes…

Jo a doporucuju nadstandard.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.6.13 17:53

@jjanekk s polohou jsem smířená a to jejich křeslo taky nevypadá nijak pohodlně, ale to zvládnu, snad :) Nadstandard doporučuješ, protože je pěknej nebo protože ty obyč pokoje jsou tak hrozný? :D já nad ním uvažovala, jenže jak už to tak před narozením mimča bývá, nejsou moc peníze :? ale je super, že tam pak s tebou může být manžel celý den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
26.6.13 19:20

No hele, co ti budu povidat…az se projdes po chodbe, tak pochopis (zacni setrit, opravdu se to vyplati)…ja v Lipe rodit nechtela, plan bylo Podoli…bohuzel prcek si to vymyslel jinak :lol:. Krome toho, ze jsem musela rodit v leze na lehatku, tak tam byla jeste jedna protivna PA, jinak jsem mela v podstate pohodovy, rychly porod. Bez nastrihu, klystyru a dalsich urychlovacu. Kdybych si mohla zkusit tlacit v jine poloze, tak by byl malej na svete mnohem driv. Vubec jsem netusila, ze mi to nepujde. Prvniho jsem rodila taky na lehatku a problem nebyl. Holt kazdy tehotenstvi je jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85256
24.7.13 17:46

Teda osobne bych chtela radeji nastrih nez riskovat natrhnuti, nevite, kam trhlina povede a mit fistuli do konecniku bych teda nechtela… Nastrih je vedeny a dobre se sesije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.7.13 17:54
@blumen píše:
Teda osobne bych chtela radeji nastrih nez riskovat natrhnuti, nevite, kam trhlina povede a mit fistuli do konecniku bych teda nechtela… Nastrih je vedeny a dobre se sesije.

A při porodu o něm ani nevíš. Já bych do toho doktorům nekecala, dobře vědí, co a proč dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85256
24.7.13 18:05

@Burj Chalifa vsak jo, tak jsem to myslela. Vetsinou se ho snazi delat (rikala kamaradka z gyndy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.7.13 18:08
@blumen píše:
@Burj Chalifa vsak jo, tak jsem to myslela. Vetsinou se ho snazi delat (rikala kamaradka z gyndy).

Nástřih není med, resp. po něm se člověk šourá, bojí na záchod, no víme své. Nicméně je to čistý střih, vedený pod kontrolou. Lepší, než se potrhat do aleluja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85256
24.7.13 18:11

@Burj Chalifa presne tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková