Česká pošta 022 (Malešice)

10425
24.9.19 19:58

Česká pošta 022 (Malešice)

Zdravím. Je to týden asi, co jsem tu zakládala téma o tom, co kdy může dojít. Balíček byl podán 17.9. v Pardubicích. V online sledování zásilky je poslední záznam 18.9. - přeprava zásilky k dodací poště. Od té doby žádná aktualizace, žádná změna, NIC. A když jsem teď googlila, tak pobočka 022 je prostě zavřená, včera, dneska, zítra, vždycky. (https://www.postaonline.cz/…detail/22200)

Tušíte někdo, co se tam tedy děje? Dostane se ke mně ta pošta někdy? Po jaké době má smysl rýt do odesilatele, aby to s poštou řešil? Jsem z toho fakt otrávená. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.9.19 20:01

@sakota Jedna se o depo, ne o pobocku posty, kde si vyzvednete zasilku. Zavolejte na infolinku posty pro vice infornaci. Me takto v cervenci ztratili balik a vypadalo to stejne jako u Vas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
24.9.19 20:05

@Jindřiška33 a budou se se mnou bavit, když jsem adresát a nikoliv odesilatel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.19 20:10

@sakota Pripravte si cislo baliku a pozadujte info o tom, kdy balik dorazi nebo co se deje, ze to trva tak dlouho. Me rekli, ze ho nemuzou dohledat a ze se pravdepodobne ztratil a at kontaktuju toho, kdo to poslal a at provede reklamaci on. Me to pak poslal uplne znovu. Balik do dnesniho dne nenasli a to mel pres 20 kilo. :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
24.9.19 20:11

@Jindřiška33 no tvl. To je skvělý. Ach jo. No dobře, zkusím se tam zítra dovolat a nějak to vykomunikovat. Ale pokud to ztratili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
24.9.19 20:17

Nojo, no, malešický depo je tím pověstný, loni před Vánocema byli schopný doručovat snad jen půlku zásilek a zbytek se jim tam hromadil… to je dost zoufalej uzel, navíc kolikrát i při osobním telefonátu sami netuší, protože když to někdo do toho systému nezadá, tak to tam není a smůla. Ale pozitivní je, že mi nakonec naprostá většina balíčků přes Malešice došla a některé i včas :lol: Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
24.9.19 20:22

@ugluk takže říkáš, že ještě je šance, že není ztracenej, a jenom na to totálně kašlou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.19 20:24

Ja uz pokud mozno pres ceskou postu neobjednavam. Vzdy maji nejaky problem bud na depu nebo pak pri dorucovani, kdy urednice rekne, ze baliky nemuzou dorucovat, protoze nemaj ridice. Ale ze si muzu zazadat o znovu doruceni. A ted pred Vanoci to je sebevrazda neco pres ne objednat. Loni to taky byla katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
24.9.19 20:30

@Jindřiška33 tak já jsem začátek září nějak nevnímala jako „před Vánocema“, nebyla to moje volba, to je fuk. Prostě jsem zoufalá, nikdy jsem s nima žádný problém neměla, takže nevím, jak postupovat a fakt jsem vzteklá a nešťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
24.9.19 20:31

@sakota tak šance je vždy :-) Ale jo, taky na mě věta - je to v Malešicích - působí jak rudej hadr na bejka :? To sem jde dva dny z opačnýho konce Evropy a pak to zkejsne na dva tejdny na opačným konci Prahy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.19 20:33

@sakota Oni maj „pred Vanoci“ uz celorocne. Hele jako nerikam, ze ten balik ztratili. To se stalo me. Ale slusnej bordel tam urcite maji. Zitra budete vedet urco vic. Drzim palce, aby se to v dobrem vyresilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.19 20:34

@ugluk Ano presne. Nejdelsi trasa je vzdy z Malesic. Asi nejakej bermudskej trojuhelnik. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
24.9.19 20:39

@Jindřiška33 A je možnost, že mi řeknou něco jinýho než „prostě si počkejte“? To mi řekla paní na poště, když jsem se šla 20. pro jistotu přesvědčit, že to třeba neleží ž na mojí pobočce jako nedoručený nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.19 20:42

@sakota Tak to je teda pristup. Muzou Vam rict neco podobneho, to se nevylucuje. Ale urcite budou mit vic informaci, nez pani na prepazce. Na te infolince muzou balik dohledat. Pani na poste ne, protoze pokud neni v evidenci dane posty, tak ho nevidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
24.9.19 20:44

@sakota musíš bejt drsná, i na pobočce. Já už jednou řvala - tak už doprčic zvedněte zadek a běžte se tam, prosím, podívat! Nejsem na sebe hrdá, ale efekt to mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová