České Budějovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
ibu
627
19.6.06 13:29

České Budějovice

Ahoj holky,

je tu někdo z Č. Budějovic? Mám dvě děti a hledám někoho s kým by se dalo chodit na procházky, k vodě atd. Bydlíme na Máji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2793
19.6.06 14:37

Hihi,Ibu,z ČB nejsem,bydlím ve VČ,ale máme v Budějkách přátele,jedni bydlí právě na Máji,druzí na Vltavě,děti taky mají.
Tak to ti nejsem nic platná,ale Budějice mám moc ráda,škoda jen,že to máme k vám 250 km :cry:
Určitě se nějaké maminky najdou,mám pocit,že už tu byla diskuse jihočešek.Zkus hledat přes vyhledávač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
19.6.06 19:47

Ahojík

já bydlím u Jihlavy. Pocházím z českých budějovic a kdyz jsem u rodicu tak jsem na Maji. Byvam tam kolikrat na cely tyden takze bych uvitala kdyby tam byla nejaka dusicka na prochazky. Takze pokud mate nekdo zajem tak dejte vedet na mejl kopalovap@centrum.cz

Pa pa Petra a Eli 8 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
11.7.06 13:44

Ahoj - my jsme z čb bydlíme v rožnově ale babička s dědou na máji..máme chlapečka brzo 2 roky, když budeš mít náladu posílám kontakt barbora.ruzicka@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
12.7.06 17:53

ahoj Ibu, občas se potkáváme na rodině, pamatuješ? Michalce budou v srpnu dva, už jsem se přes emimčo seznámila s Kabi, její Bea je taky dvouleťačka, můžeme rozšířit partu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
14.7.06 17:16

https://www.emimino.cz/modules.php?…

odkaz na starší diskuzi ČB, ale tu asi taky znáte

přeji všem pěkný víkend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.7.06 17:27

Ahoj,jsem z Máje a mám 8týdenní holčičku.Tak dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barul+Kristý
19.2.12 15:47

procházky

Ahojky.. Mám dvouměsíční holčičku a hledám maminku z ČB na procházky s kočárkem.. Bydlím u IGY.. Kdyby se našla náká osamělá maminečka tak at napíše na email- ***@seznam":https://www.emimino.cz/profil/seznam/ :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4
12.1.14 12:15

Ahoj jsem náplava v Plavu, zhruba tři roky,…dosud jsem se ve 34 letech „neupíchla“,..mám tři dítka 14-dcera, 8-syn a rok a půl holčíšťátko. Jsem totálně bez rodinného zázemí:-), v Plavu se jaksi nechytám,…jsem extrovert se smyslem pro černý humor, středoškolsky vzdělaná :lol:, se smyslem pro spravedlnost a monogamní :potlesk:…tudíž nejsem z těch, co lapají cizí manžely :-o :-)…hledám někoho se stejným kvocientem inteligence a dobrým srdcem, jako jsem já :-(. Značka: Udřené matky všech zemí a barev pleti-spojte seee :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
5.9.16 11:35

@ibu Ahojky,jsem také z Máje..roční holčičku :) :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.17 23:51

Soukrome detske centrum,Ms

Ahoj!
Oslovuji predevsim maminky z CB. Zajimalo by me zda je stale problem dostat deti od 3 let do statni skolky nebo zda se situace zlepsila a mist ve skolce je dostatek? Vyuzivate soukroma detska centra na hlidani nebo soukrome MS?
Ptam se predevsim proto, ze zvazuju detske centrum s hlidanim otevrit ale pouze pro deti od 3 let…

• Citovat
  • Upravit
1163
29.12.17 00:13

Je tak to ho mozna i hned budes mit obsazene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
29.12.17 13:15

V CB se situace zlepsila, neznam triletska, ktery by se loni nedostal. Vim i o nekolika dvouletych. Ja mam deti v soukrome a menit nebudu, ale do statni by se dostaly bez problemu. Obecne takovychyo zarizeni v CB je dost a nektera jdou na hranici prziti. Kamaradka loni zavirala sve centrum, uz ho dotovat nechtea. Leda pokud jsi nadsenec a nebude ti vadit do toho cpat penize z jinych zdroju.
Jeste mozna centrum pro male deti, ale proc pro triletaky a vys?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.1.18 10:22

Maminky z ČB

Ahoj,

obnovuji diskuzi :) Našla by se v ČB nějaká maminka na procházky? Jsem doma se sedmiměsíční holčičkou a bylo by příjemné občas vyrazit ven s někým dalším, ne jen my samy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.4.21 23:27

Maminky z ČB 2021

Ahoj, chodím na hřiště se 14měsíčním synem a hledám jinou mamku, která by si také občas ráda zpestřila návštěvy hřiště povídáním, kávou, případně podnikala s dětmi i jiné aktivity (až budou nějaké otevřené :zed: :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová