Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jste někdo z okolí Brandýsa? Prosím ozvěte se
tak já jsem z Čelákovic, ale v Brandýse jsem 2× rodila.....
Věra
já jsem taky z Čelákovic. A v Brandýse jsem rodila zatím jednou..
Nač to potřebuješ vědět??
koukala jsem na tvé stránky, koník i pejsek jsou moc hezký… A tvůj TP je stejný jako byl můj před 3,5 lety - nejstarší synek se měl narodit 4.12.2002 - ale nakonec se narodil o týden dýl...... Hodně zdraví přeji Věra
Ahoj
já jsem taky z Čelákovic. V Brandýse ani jinde jsem zatím nerodila, ale snad se taky dočkám ![]()
ahoj, děkuju, že jste sem nakoukly , jen mě tak napadlo, že tady chybí diskuze z našeho okolí ![]()
A jaké máte zkušenosti z Brandýské porodnice? Zatím jsem bez jakékoli porodní zkušenosti ![]()
Chtěla bych chodit do Mateřského centra v Brandýse, zatím na přednášky, ale z mého okolí nikdo těhotný není, takže nemám, kde čerpat informace…
Ahoj,
tady se taky hlásí jedna ovečka z Čelákovic ![]()
tuntina - taky jsem zatím pořád snažilka ![]()
Kafka
vvik:
Díky moc za chválu mých zviřátek
Jsou to mazlíci, i když koník přece jen v mazlivosti vede
. Lara-pejska je divoška ![]()
Wocinka:
Mrkla jsem na váš blog a zaujal mě 4-3D UTZ, stojí to za to? A v kolikátém měsíci se to dělá?
Už jsem v Gennetu byla a jsem objednaná na 20 tt, ale asi jen na normální UTZ…
tutinka : No pokud jsi zvědavá jako my, tak to za to stojí, protože reálně vidíš co mimís vyvádí - jak si cucá paleček, zívá, hraje si s prstíčkama, chytá se za nožičky, protahuje se… zadarmo to není, ale byl to fakt zážitek, a to se ještě Terezka nechtěla moc ukázat, schovávala se za ručičky ![]()