Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ehm, tak i já zkouším, zda se někdo z těchto končin nachází zde, na emimi. O pár maminách vím, tak snad se ozvou a i další ![]()
Ahoj, my máme chalupu u Chotěboře, ale tos asi nemyslela, co?
![]()
Je tam u vás krásně. Do Brodu jezdíme občas do Hypernovy
a máme tam příbuzný
No je to hned za Novou vsí u Chotěboře. Je to taková samota - jmenuje se to tam Kohoutov a jsou tam asi 3 chalupy
Chotěboř je asi 3 km ![]()
V pátek tam jedem, takže budu na 3 dny patřit do vašeho regionu
Akorát že připojit se tam můžu jen přes pevnou linku a to je tak „rychlý“, že by jeden umřel ![]()
Já mám za Chotěboří taky příbuzenstvo, ale nespadá do Vysočiny… Nevím, zda ti to něco řekne - v Borku se uhne do prava, ne na Vilémovice, ale jede se na Běstvinu, Třemošnici…
No Borek znám, dál už ne
Minulej rok měla na borku (v tom penzionu) svatbu sestřenice mýho manžílka.
A my si někde jak je Jeřišno a Maleč, koupili psíka
No prostě ta oblast je nám osudná
![]()
Ahojky,
zdravím do Brodu. Moje babička odtud pochází, i když žije jako já v Praze, celé léto je tady. Od mala jsme tu trávili s rodiči a babičkou skoro celé léto, teď už sem jezdím i s dcerkama, mám tu i kamarádky. Je tu krásně a moc to tu miluju ![]()
Ahoj Lipka, Maru 7,5 roku a Sofi 17 měsíců
Zdravím Mirri,
tak se hlásím, abych netrhala partu. My dvě o sobě ale víme, že? ![]()
Radka
Ahoj,
sice to mame z Karvine daleko, ale jezdili jsme obcas do HavlBrodu za skoro tchynkou-mamkaHanka. Je tam opravdu krasne, ten park je skvely. Vzdycky jdeme nakrmit kacenky, to je tam Honzik potom prohani a zacharni se jen ta co je ve vode ![]()
Ted mamkaHanka odjela do teplych krajin, ale az zase prijede, tak tam radi pojedeme, je tam porad kde chodit na prochazky a krasne okoli.
Kac
Jé a já už myslela, že Havlíčkobrodsko už aní neexistuje. Hlásím se do klubu. Bydlím kousek od Golčova Jeníkova.
Ahojky! Já jsem taky z H.B.
Ale, jak tak koukám, na tuhle diskuzi už dlouho nikdo nechodí......... škoda ![]()
Amálko - já jo. A doufám, že se ještě někdo najde.
A my dvě o sobě víme, viď. Ty jsi z dubňátek?
A náhodou dneska jsem se už nahlásila do Brodu na předporodní přípravu. ![]()
Ahoj Potápko! Jasně, to jsem já ![]()
A kam budeš chodit? Já začínám s těhu cvičením (28.11. v úterý) u dr.Přibyla (vede to H.Petrů). Třeba se potkáme, o jiném cvičení v HB nevím ![]()
Amálko na cvičení chodit nebudu - chodím u nás na aerobik.
Na tu předporodní přípravu jdu někdy v únoru, je to jen na jedno odpoledne i s tatínkama. Prý mi z nemocnice zavolají a upřesní termín.
A plavání pro těhule v HB není nevíš ?
Zdravím Havlíčkův Brod,
bydlím 7 km od Brodu. Jak je těhulky? Docela vám to bříško závidím:)
R.