Opava a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
zu
4347
16.5.06 07:01

Opava a okolí

Ahojte!
Nejste někdo od Opavy?
Nebo sem jdete rodit?
Jsem na debatě říjen 2006.
Zatím! Doufám...... :lol:

Zu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26848
16.5.06 08:58

Ahojky Zu,

nejsem z Opavy, ale z Krnova. A rodit budu taky v Krnově. Byli jsme se podívat v naší porodnici a byli jsme nadšení. Termín mám 23.8. Kdyby sis třeba chtěla popovídat, tak napiš. Můžeme probrat výbavičky, těhuoblečky a co se kde dá koupit za rozumnou cenu :D

Chtěla jsem ti poslat SZ, ale nejde potvůrka odeslat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
16.5.06 09:27

Vážně, taky jsem zkoušla SZ.

Dík Ti, že ses ozvala, už jsem měla depku - 11× shlédnuto a nic! :lol:

Ani jsem nevěděla, že je v Krnově porodnice?

A jak jsi na tom teda s výbavičkou a tak? Asi víc popředu, ale já jsem takový blázen, už docela shromažďuju.
A těhu oblečky - kde ses vybavila? Ale ne jen pro štipky prosím! :?

A na 3D UTZ jsi byla?

Asi už bylo otázek dost, doufám, že jsem Tě nezahltila a neodradila!

Měj se a naslyš, Cecetko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
23.5.06 18:36

Ahoj Zu! Odkud přesně jsi? Já jsem Opavačka,ale jinak pocházím z Holasovic. Mám 3 měsíční holčičku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
1.6.06 11:31

ahojky holky, já bydlím kousek od Opavy v Radkově to ej kousíček od Vítkova. ale rodit půjdu do Opavy a mám tam i gynekoložku. akorát jak tak sleduju tak vy jste už hodně popředu hihi takže nato budu sama :( . papa hodně štěstíčka

• Citovat
  • Upravit
2193
2.6.06 14:09

ppperlo myslím,že to nevadí ne? Můžeme se aspoň podělit mezi sebou o zkušenosti :-) Já už jako mamina a holky v pokročilém stádiu těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
3.6.06 11:43

Ppperlo, Werinka má pravdu - poučila mně už o plno věcech a já si nechám ráda poradit! :)

Prožívej si fajně první trimestr (je Ti špatně?) a měj se!

Werinko, dík za vysvětlení ve zprávě - stejně v těch deníčcích nějak tápu :oops: .
Mějte se taky s Nelinkou fajně!

zu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
6.6.06 15:42

WERINKA a Zu jo to máte pravdu, každá rada nad zlato:-).Jestli mi je špatně?,od včerejška mi je už docela fajn tak doufám, že se nevolnosti daly na ustup, ale jako jinak?? no bbrrr, bylo mi strašně špatně uplně hruza pomyslet. nezvracela jsem, ale motala semi hlava , žaludek jakoby na vodě, prostě fakt hruza. Nmeohla sem nic cítit. Jka se doma něco smažilo mě to bortilo žaludek. FAKT DOUFÁM, ŽE TĚM NEVOLNOSTEM UŽ ODBILO, PROTOŽE chci si to začít to těhotenství uživat ne si ho zprotivit nějakýma hnusnýma nevolnostma. A kolik vám je let?, a jste vdané?? Já vdaná nejsem, odložili jsme to na příští rok:-) .s přítelem jsme už 4 roky.Něky zataženo někdy slunečno, prostě obyčejný vztah jak se sluší a patří:-D.Na roli maminky s euž těším, jen semtam si sama říkám, jestli to vůbec zvládnu,a le proč ne že?vždytˇsem dítě moc chtěla a chci .jen vemě šijou ty hormony :-D. tak mám takové blbé chvilky semtam. a semtam si i popláču a ani nevím proč pláču.-D.A strašně moccc se bojím bolesti z porodu. vím už dávno žebych chtěla mít epidurální porod.Moje tchýně tak rodila a nemůže si to vynachválit. papapa

• Citovat
  • Upravit
zu
4347
10.6.06 11:48

Perlo?
breky, žaludek - to jsem všechno měla taky! Ale přejde to - teda ty breky zatím ne! :lol:

Jinak já jsem vdaná a je mi 26.
Jsi v debatě podle data porodu? Na kdy Ti to vlastně vychází?

Zatím se měj,ahooooj.
Zu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
10.6.06 12:57

Zu ahojky, no já chodím na diskuzi LEDEN2007 a BACULKY UŽ PŘED TĚHOTENSTVÍM.
No čekat to čekám v Lednu 2007
včera sme byla u doktorky všechno ej v pořádku podle ultrazvuku. v pátek jdu na odběry. a to už mi snad dají těhu rpůkzaku:-)

• Citovat
  • Upravit
zu
4347
10.6.06 13:14

Baculky před těhotenstvím? Já tam patřím taky!! :oops:

Kudy tam?
Jinak teda gratuluju, že je vše v poho - taky se Ti vždycky tak uleví? Mi hrozně.
Taj já jdu hledat tu diskusi, protože už mám depku, jak na mojí diskusi(říjen 2006) hlásí holky v 22tt obvody pupku, kterých jsem já (skoro) dosahovala už před těhu!

Měj se a dííík!
Zu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26848
10.6.06 16:14

Ale no tak Zu , zas to tak nepřeháněj :D Dneska jsem se měřila a mám už neuvěřitelných 105 cm 8O :! Jsem zvědavá, kolik budu přes bříško mít, až půjdu rodit 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
12.6.06 20:58

Zu tak si to tam už našla, že?, tam nás je co?, hihi . nečekala sme takový ohlas. Ale je to fajn pocit.
takže ty jsi byla baculka už před mimčem jo,, jsme to tak ěnjak všechno nepročítala tam byla taková smrštˇženských žesem nvěděla co dřív číst:-) papapa
já vdana nejsem mám přítele je o dva roky mladší:-)

• Citovat
  • Upravit
826
23.6.06 15:27

nazdarek!
ja jsem ze steboric (asi 7 km od opavy).. a mam dvoumesicni holcicku :)
jen si krasne uzivej tehu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
25.6.06 11:45

ahoj Hope!

Tak další kousek z okresu! :D
A Ty si užívej mateřství! :lol:

Zu

• načítám...