Opava a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
peka83
27.11.06 18:32

hope

ahojky tak zítra má tvůj manža a můj přítel narozeniny. Tak to je ale šílená haluz, že to mají stejně že??
Já jsem tady jen na skok, chytl mě zánět středního ucha víš,? Tak sem dneska byla v Opavě ve špitále dali mi antibiotika parel a kapky a já doma v bolestech. No síla. Mám od mala s,můlu stěma ušima. Během těhotentsví je to ted´po třetí možná to je i tím těhotenstvím, že jsem ted' tak náchylná nebo co.No nevím.

Já mu pošlu příteli pouze smsku:-) je řidič, takže domu přijede v sobotu ráno amožná v pátek, ale to s tat´kou ještě někam zajedem on mě poveze ještě na pracák, takže něco koupím. Chtěla jsem proněj dort, ale to že sme lehla tuto sobotu už v bolestech to mi jen stížio všechno.
Koupím mu flašku whisky a bonbonjeru MERCI ´=je moje děkuji za to že jsi přece .:-) to mu bude stačit přece:-) pak jsou Vánoce musím šetřit jestli i tam něco chce najít. Ikdyž letos sme si řekli že si dáme jen kosmetiku k vánocům, že jsme si koupili za 6000 postel nechali jsme si jí udělat u známého víš,? z masivního dřeva. Jen škoda že já zatím ani oči nezahmouřím, takže díky uším spíš na te posteli trpím:-( Ale co vím od Kmaila jak spal už od Soboty spí se supper.-) už se těším až ucho nebude bolet a já se naní vypsím krásně:-).A protože chrápu určitě to budou vědět i sousedi. Pořád si říkám, že chudáci v porodnici jak budu ty 4 dny víš,? že jak začnu chrápat tak vzbudím jak maminku co tam bude tak i naše děti:-D .
No tak se měj já až mi bude o trošičku lépe tady zase nakouknu. Tedˇsme do sebe hodila paralen. Tak nerada ty prášky v mém stavu jím. paralen kapky a antibiotika. Ty kapky beru,paralen je prej taky slabej a antibiotika ty co 12 hodin , äle vždycky s ecítím tak blbě že miminko v těle už je vlatsně normál človíček a já ho už tedˇdopuju práškama chudˇátko.

Tak ahoj a pak napiš jak manža oslavil narozeniny. Ten můj bude trčet na celnici z Chorvatska takže vím, že bude psát naštvané smsky a jak s etěší domů:-) .ahojky
jinak povidalek a werinka sme nějak přestali chodit ne?? 8O

• Citovat
  • Upravit
826
28.11.06 10:56

Nazdarek ppperlo :) (normalne vzdycky pocitam abych ti napsala spravny pocet p :D )
jo jo .. uz je to tady, zase jsou o rok starsi! :) je to sranda ze ve stejny den ! Ja mam muze vyjimecne doma :) teda hned jak prijde z prace :) o vikendu byl pryc .. takze nejakou vetsi oslavu delame az tento vikend (no vetsi.. v nedeli prijde jeho bracha se zenou a ditetem na obed :) no a samo tchyne s tchanem.. no a v sobotu a mu asi prijde poprat moje mamka s babcou a segrou ) .. no a ja planuju na dnesek pekny romanticky vecer, dobrou veceri a dobre vineco :) darecek dostal hned rano… poprala mu dokonce terezka (ktera vazne nechapala proc strkam jeji ruku tatkovi a proc s ni on trepe :D no sranda s mrnousem .. tebe to taky ceka :D ) Dort budu pect az na ten vikend - at nemusim pect na dvakrat :) no a ja mu davala knizku .. svoji :) vysla mi asi pred mesicem tak ji dostal jako darek :) no jeste vecer k tomu dostane Rulandske sede (jeho oblibene) .. a mozna jeste dneska koupim nejakou malickost.. no uvidime :) nesmim ho zas rozmazovat moc :)
Vanoce mame vyresene :) donutila jsem ho napsat Jeziskovi :D takze mam seznam veci, ktere by se mu libiy a ja si neco z toho vyberu, prip. muzu nekomu poradit co by si tak muj muz pral :)
s tou nemoci je to mrzute, ale ber to z te lepsi stranky, mimi uz je velke a tudiz mu ty prasky neublizi (horsi by to bylo v dobe, kdy se vyviji .. ted uz v podstate jen tloustne:) ) hlavne se musis dat do poradku, abys v pohode zvladla porod a hlavne naslednou peci o mimi.. hlavne pak musis byt v poradku.. protoze rvouci dite a zanet stredniho ucha dohromady by bylo asi dost velke utrpeni… takze se kuryruj at jsi brzy v pohode
O povidalkovi nic nevim, ale Weri ma ted nemocnou Ninuli takze netik nestiha…
UFF to jsem se zase rozepsala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
28.11.06 10:57

a jak tak koukam tak jsem se i pekne rozsmajlikovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
29.11.06 13:50

Ahojky , tak ucho se dalo na ustup. Od soboty večera mě bolelo a dneska už jsem i fajně spala . Tak sem ráda, protože s uchem se taky člověk škaredě natrápí.
No tak hope tak ty jsi vydala svou knížku?, A očem pak je?? já už knížku nečetla strašně dlouho. Já naposled v pubertě četla dívčí romány, ale jen ty v té tvrdé vazbě. Protože tam nebyla jistota že to zkončí dobře. Nojo nechtěla jsem přímo aby vše končilo dobře, vždytˇv životě to tak taky není:-).
No tak nakonec sem rozhodla, že příteli koupím flašku whisky a ktomu bonbonjerku a dám mu penízky vyhlídl si nějakou hru na počítač:-D a tak protože nejedu do opavy tak si jí určitě rád koupí po cestě:-) .No a hnedka si koupíme zákusky. Mám naně velikánskou chut´v Globusu mají výborné zákusky. Stama semměla i dortu k Narozeninám jak jsem jí viděla neodolala jsem. byla supper.-D

Ztaím letím mám čas na antibiotika tak jsem tady nakoukla včera a jak jsme chtěla odepsat tak s emi seknul internet. Tak sem neměla nervy čekat až se usmyslí tak jsem to nechala na dnešek:-) .
werinka má nemocnou Ninu?? ach jo snad nic vážného.

• Citovat
  • Upravit
826
29.11.06 19:29

Ahoj!
jo jo … ucho je previt (od vcerejska me taky boli, takze se lecim svedskyma kapkama a jen se modlim at terezka moc nerve.. coz vzhledem k tomuz eji rostou zuby bohuzel nevychazi takze trpim :( )
knizka : jsou to povesti ( http://www.jasminka.cz/…slezska.html ) Beskyd a Valasska .. a vypada to ze pristi rok bude dalsi dil :)
no ja nakonec koupila Rulandske sede, Modre z nebe a termo ponozky a tu svou knizku.. a jeste jsem udelala pranicko .. pro tatinka od Terezky s jeji fotkou.. tak to ho fakt dojalo :))
jinak dort pecu v patek .. rozhodla jsem se nakonec pro parizsky.. ten on miluje, akorat ja zase stravim cely den v kuchyni… a to budu muset terezku ukecat at spi :D
Ninule uz je snad dobra, mela velky horecky, pak jeste do toho prujmik.. no nakonec to pry snad bylo od zubu.. a uz je ji lip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
30.11.06 16:39

hope

jejda tak pověsti?, Nato jsem NIKDY nebyla.-)

Co ucho už to přešlo?? Mě stále ne jen se to trošičku zmírnilo.
Dneska jsme byla na rpacáku. Dali mi nějaký papír co musím poslat do Opavy kvůli žádosti na mateřskou nebo co. bo tak to zítra zajdu poslat. Dneska jsem to už nestihla . Takže od 2,12 jsme na MATEŘSKÉ._) och jak to zní hezky. Rozhodně lépe než pracák:-D

No příteli jsem koupila flašku ABSINTA nakonec MÁ 60% Tak to ho složí raz dva :-) no jak ho znám dá si to do výstavky.-) a bonbonjerku krásnou za 120 kaček nějakou no supper. už se těším až jí otevře:-D hihi nˇamky.-).

No ted´si půjdu lehnout, prootže jsem doma trošku ukázala že je mi lépe a už mě zase můj tat´ka vytáčí .Tak si jdu zase lehnout. To je šílené.

Ikdžy má člověk svůj život , tak můj tat´ka má pořád tendence rozkazovat a organizovat. Božínku ta představa že i já jendou budu takový rodič. Což budu at´chceme nebo ne tak prostě jsme dětmi svých rodičů:-D .

tak zatím ahojky. a at´zoubky nebolí a klidně se spinká a marodí, ikdyž to marodění by se dalo vynechat.-) .

• Citovat
  • Upravit
826
30.11.06 20:13

no vidis: ja taky ne :D a takhle jsem zkoncila :D

Peta je spis na vinecko.. a tohle je pro nas „the best“ :) u nej bych asi s absintem nepochodila :D no jo bonbonierka :) taky jsem si dala :D

no jen pekne odpocivej.. no moje ucho se trochu uklidnilo, ale byly jsme s terkou na plavcu a je to zas kde to bylo.. mno… takze zas lecim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
1.12.06 08:35

AHOJKY!

PPPERLO já jsem ti chtěla jen napsat, že my jsme měli velikost do porodnice č. 56. 50 mi připadala příliš malá, tak jsem vzala 56 a stejně v něm Ninulka plavala. Kdyby nedostala Pavlíkovy třmínky, tak má 56 tak do 3 měsíců. Košilky měla 62 i bodýčka a ty ohrnuté rukávy byly tak na doma, ale když jsem se šla pochlubit na návštěvu, tak jsem si stejně nakoupila pár 56.
Však uvidíš, dokoupit můžeš vždy. Kámoška co byla semnou na pokoji měla ještě menšího prcka než jsem měla já Ninulku a měla taky vel. 62 a bylo to srandovní, uplně se v tom oblečení ztrácela. Na icq jsem si všimla, že jsi nemocná (mělas tam ten teploměr). Co už je to OK?

HOPE a jaký bude další díl knížky? Jaké to budou pověsti?
Budeš chodit od ledna na další kurz plavání?

Ach jo, tak Nina asi spát nebude bééééé…!!!

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
1.12.06 16:40

hope

Kamil nepije víno. Nechápe chlapy co ho pijí a přitom to vypadá hezky. no ale možná se jendou do té fáze taky dostane:-) i můj kámoš pořád holdoval pivču a pak dal přednost vínečku. ze začátku ho ale ředil colou.no tak zítra ráno je Kamil doma tak ta bonbonierka bude hnedka snězená:-) už se na ní těším. Na Kamila samozdřejmně taky hihi .

A co vy pečete cukroví???
JÁ ne já to neumím já jen ty rumové kuličky, ale ty budou letos bez rumu:-)

Werinka

ten teploměr to právě bylo ktomu zánětu ucha, ale už chodím dva dny na internet zase:-) tlačím co 12 hodin antibiotika a je to fajn. ale držím ucho v teple. RADŠI.
Zkoušela jsem nebrat antibiotika to byl hloupej nápad. Pka mě začlo zase bolet. Měla jsem pořád strach o prcka. vždycky mi připadalo že po těch antibiotikách se už ani tak vemě nemele. Měla jsme kolikrát strach jestli ho to nezabije vážně.
Je to možná i tím že je už tak velkej a zrovna v té době beru ty léky takže sem tak nějak stoho vystrašená.
Ale dneska když tady tak sedím na pc už mě zase drncá, ale opravdu nic moc, asi nemá chudák prostor.
K té velikosti oblečení.
Zjistila jsem že to co mám nachystané do porodncie co mi poslala ta mamka tak tam je napsané od 0do 3 měsíců a váha tam je taky nějak 2kg až 4 kg nebo 3a půl. tak ěnjak takže nakonec aby to měl ještě malej dobré:-). no jo bude mít. Kdyžtak byhc řekla Kmailovi at´mi donese ty oblečky o den dřív a já to přece mimču můžu zkusit i v porodnici ne,? a kdyžtak mu řeknu at´něco vymnění doma:-) Ale nevidím to tak akutně:-)

Dneska se kamarádovi narodil chlapeček. Měli termín 16. Prosince a mají ho 1 . Prosince bud emít hezky datumek. Pořád nevěděli co to bude. Já jsem zrovna dneska na ně myslela a říkala jsem si jestli mi pošlou smsku :-) no a poslali mi mmsku:-) krásné oznámeníčko s písničkou o narození. Šel prý císařem, ale má 48 cm a 3075 to je fajn váha. No před týdnem nebo 14 dny sme spolu ekcali v hospoůdce bavili s eo všem možném a ještě mi ten kámoš říkal až porodí Nikola(jeho přítelkyně) budeš na řadě pak už jen ty. Hih tak s emi tedˇnějak sevřeli půlky.-) mám termín 13 Ledna a oni měli 16 prosince, ale jasně každej to má jinak. Někteří kluci se parádí v bříšku dlouho jako holčičky a někteří se nemužou dočkat maminky a tatínka. Tak uvidím.

Ještě koupím ty prsní tampony do podprdy. Kdyžtak poradťe kde koupit. já v hypernově viděla za 200 kaček docela pálka mi to příjde. no a koupím si papučky do porodnice. a je to vše hotové:-)

no tak zatím zase letím. Ono to sezení je nepříjemné. citím malého utěch žeber asi jak tam má nožičky. no to je věc!! hihi

• Citovat
  • Upravit
2193
4.12.06 07:53

PPPERLO a ty teda víš co to bude nebo ne??? lučík? A jaké máte vlastně jména? Jsem zvědavá! Hele tak jestli máš termín 13/1, tak máš za úkol prcka zdržet do 15/1 - to mám narozeniny :o)) Budu mu pak dělat sudičku :o)

Jo to oblečení do porodnice bude určitě dobré… a na tu cestu to máš jedno. Já jsem stejně malou vezla v zavince, fusaku a tašce z kočárku a jeli jsme autem :o)

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
4.12.06 07:54

panebože co to je za smajíky!!!??? Tam mají být usmívající se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
4.12.06 15:04

Ahojky, Weruš ,
já nevím jak to vše mám zvládnout.-). kámoška chce at´ho držím do 16, a kamilův tatˇka až do 26 nějak hahaha .Hele já budu ráda když to bude už si připadám jak hroch a cokoliv udělám stvrdne mi břicho.Nic příjemneho to dvakrát není.Však určitě pamatuješ:-). už nemužu nic dělat už sme doma spíš na obtíž :oops: :lol: .
No musím letět na Poštu zjistila jsme že jsem na OSSZ do OPavy poslala jen papír se žádostí o mateřskou a papír, který sem měla dát tady na sociálku ne do Opavy, takže jdu dodatečně ještě poslat jeden papír. Snad vtom nebudou mít chaoz :-) Ale penízky jsou potřeba. Ztaím papap

• Citovat
  • Upravit
peka83
4.12.06 15:06

Jo a BUDE to KLUK a jméno Kmail . Kdyby to nakonec byla holčička tak to by se jmenovala Alexandra.-).
aLE DR SI BYL KLUKEM JISTEJ A JÁ MÁM VŠE DOMA V modrem hihi Tak uvidíme. No a musím ted´letět i proto, že jsme dokopala Kmaila a mého tatľku k domalovaní Obývaku a ted´sedím na počítači.Nojo pořád to odkládali když sme jim mohla pomoct a tedˇkdyž sotva lezu to musí zmáknout sami.- pa

• Citovat
  • Upravit
826
4.12.06 20:04

nazdarek devcata!
tak me lehce zkolily usi :( takze si tu tise trpim… nicmene se musim uzdravit do ctvrtka :D cimz chci rict ze na plavco dorazime :)
Weri: ten nasledny kurz doma prosel, takze e domluvimeve ctvrtek…
miziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim jsem nasilim odtahovana od PC
zatim pa

PPPerla: nechces vydrzet do 20.3. ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
5.12.06 09:21

ha.. muz je v praci tak uz me neodtahne :lol:

Pppelra: Kamil je pekne jmeno.. ja navrhovala taky jmeno kluka po tatinkovi, ale neproslo to.. no a nakonec mame Terezku :wink: ale Alexandra je taky bajecna
a s tim malovanim si nedelej hlavu, my byli jeste „chytrejsi“.. kvuli pocasi se porad odkladala vymena oken (mela se delat nekdy v unoru).. takze ji uspesne zacali delat hned po mem prichodu z porodnice… takze jsem 2 dny byla u manzovy teticky (nedalö se to tu vytopit) a pak me cekal uklid (podotykam ze jsme meli kaslikove okna, ne normalni, takze tady nebyl neporadek ale Bordel!! doslova)… no takhle tyden po cisari proc ne, ze? no kldyz jsem si vzpomnela na posledni slova doktora nez me propoustel musela jsem se smat („A domluvte se s nekym at Vam prijde pomoct s domacimi pracemi, vareni a tak. po navratu domu se vas stav zhorsi takze to nezvladnete!“ .. no kdyby me videl! ).. bud rada ze budes mit vymalovano.. a jeste to udelaj chlapi sami :D
Cukrovi: no ja pect budu.. vzdycky jsme pekli cela rodina dohromady (ja, mamka, segra a babi).. ale letos to prvni rok nevyjde :? segra je v Praze a mamce se za mnou nechce dojet, ze pry se mam radsi tahat ja s Terezkou takze si napecu sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová