Opava a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
163
8.11.06 13:58

Jo já se přikláním, my do té koupele jsme používalí jen první tři měsíce, pak jen čistá voda a mýdlo na prdélku. JO jinak jsem nedopsala na tělo používáme Excipial Lipolotion, doporučila nám ho doktorka, když jsme měli na loktech a kolínkách suchá místečka a zůstali jsme u toho, je super na promaštění, dá se koupit jen v lékárně.

Hned kouknu na fotečky, jestli vás třeba od vidění neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
8.11.06 14:00

ten excipial jsme meli taky.. vlastne ted jeste mame… nam ho doktorka predepsala.. na suchou kuzi ve vlasech (ma to nejaky nazev, ale ja si ho nepamatuju).. taky ho obcas pouziju na cele telo… :)
koukej koukej.. pak se budem ve meste vyhlizet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
8.11.06 21:40

ahojky hope a povidalek
tak jste mě užasně zasypali informacema o kosmetice pro mimčo.Zapisovala jsem si bodíky co a jak.Tak to teda kosmetiky moc enní. No nejduležitější je ten krémik na opruzeniny:-) pak ty ubrousky na zadeček a všelicos.No a je fakt že šampon naco, že?? když děti nemají vlásky a mají je tak jemné a řídké že vážně stačí jen voda:-).
Jinak skoukla jsem fotky. Povidalek ty nemáš svou fotku na mimibazarku ne,, to jsou jen tvé děti.Ty máš dvě?? a hope tak tebe neznám určitě od vidění. no budu už všímavější:-D.
A kolik Vám je let? Mi je 23 let příteli 21 let a našemu pejskovi 3a půl roku hihi tak sem informovala :-D .Věk dítěte bud epozději po narození vidět v metříku.-).Teda pokud budu mít čas na internet, ale snad jo.
Jinak já bydlím u Vítkova. Hope dneska jsem zrovna te bibi odpovídala na vzkazík zrovna jsem si toho všimla, že je z Vítkova tady někdona emiminu:-).
Už s emoc těším taky na mimčo uplně vám závidím to jak si doma řádite s mimčama.-).Já vím mám to už za pár:-).Ale fakt se těším .Už jak jsme tak připravená na to mimčo a přítel taky, tak sme děsní nedočkavci a nic nás už nebaví prostě mimčo je takový náš bodík na který se tedˇmoc těšíme. A na ty starosti se už taky těším.Už sem doma děsně znuzená. :roll:
No letím si lehnout , protože celej den mě hnusně bolí záda.

• Citovat
  • Upravit
826
9.11.06 08:38

ahoj !
tak mi je 24 a manzovi 27, kolik je terezce vidite u kazde odpovedi :) jeste mame dvouletou cicu a vzhledem k tomu ze je to potvurka zavistiva a chtela taky „miminko“ zdrhla nam z baraku a tak mame i dvoumesicni kote :D takze tolik o nas :wink:
PPerla: jeste se znudene vyspi , dokud muzes .. pak na to budes jenom tise vzpominat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
9.11.06 11:54

hope
no to mi říká každej kdo má mimčo at´si vychutnám ten spánek, ale pokud si vzpomínáš tak v tom těhotentsví už ten spánek taky není nic extra.-)ted´stím břichem mi to příjde hrozně nepříjemný spánek. Tkaže radši se vyspím pohodlně i dkyby jen 5 hodin a pak vstanu k mimču, než nepohodlně se budit každou hodinku a ještě být celá otlačená.To už je fakt sííílaaa:-)

povidalek už sme skoukla ty tvé fotky na emimibazarku. mi endošlo že těhc fotek tam ej víc. sem chviličku sama na mimibazaráku ještě se tam neorientuju.-D

• Citovat
  • Upravit
2193
9.11.06 13:02

AHOJKY HOLKY, tak se díky ppperle hlásím po hooooooodně dlooooouhéééé době, až se stydím… Nemám moc čas, tak chodím převážně jen do svého rodného deníčku :-D

Mějte se zatím krásně :-)

Werinka a Ninulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
9.11.06 20:01

WERINKA Tak už dneska jsi přiběhla pozdravit,? :-) no hlavně že se máš fajn to je hlavní.Pozdrav Ninušku:-) pa

• Citovat
  • Upravit
826
10.11.06 08:29

pperla : no kdyz svemu ditti domluvis tech pet hodin budu ti neskonale zaavidet :) my nejakych 6 mesicu vstavaly tak co 2 - 3 hodiny… a kdo koji dyl vstava treba i casteji (jsou i pripady ze se ditko dozaduje kazdou hodku :) ) jsem nepotesila, co? :twisted: ale kdyz pak uvidis tu rezesmatou tvaricku, odpustis jim vsechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
10.11.06 10:06

hope
no neuklidnilas ani nepotěšilas, ale mylsím si, že stím člověk taky nějak počítá, kdžy už chce mimčo, takže bihužel.Tomu už jako maminka neujdu. Patří to ktomu:-).No uvidíme třeba se mi poštětsí a bude vstávat opravdu jen když bud emít hlad:-) no kdo ví. já jsme na ty všechny nové věcy strašně zvědavá .No jdu trošku uklízet:-) krouží mi na dhlavou andulka a řve na celé kolo tak sní šílím:-D

• Citovat
  • Upravit
163
10.11.06 13:54

Ahoj tak se zase hlásím, nějak jsem nestíhala. K tomu spaní, já také nepotěším. Filda spinkal do 4 měsíců suprově, mluvím tedy o nočním spánku, od 19.40h. spinkal až do 6.hodiny. No a po tom 4. měsíci se totálně zhoršil. (jo kojený byl do 3.měsíců, pak do 5.měsíce částečně s dokrmováním, pak plně na UM), nejdříve to bylo proto, že se přetáčel a neuměl se dostat zpět a samozřejmě noční jídlo. Pak hodně cestoval a probudil se boucháním se do šprušlíček postýlky + noční mléko. Pak kolem cca 7.měsíce to už bylo „jen“ noční mléko, ale to už nebylo hladem, ale závislostí. Do půlnoci spinkal pěkně, pak se probudil, dostal mléko, a pak třeba za 1,5 hodiny znovu vzhůru a řval a řval tak dlouho, než dostal láhev s mlékem, nepomáhalo nošení, čaj ani dudlík, a za další 2 hodinky znovu až do rána. Hrůza. Ke konci 8.měsíce mi doktroka řekla, že to mám utnout, že je to zlozvyk,že nemůže mít hlad, že to škodí jak zoubkům, tak tomu, že se malý nevyspinká a proto může mít narušený i fyziologický vývoj. Poradila mi knížku o kontrolovaném pláči a já potápala na diskusích a nakonec se rozhodla. Do tří dnů spinkal jak andílek celou noc a tak to i zůstalo, a když se náhodou probudí jednou za noc, tak jen stačí uložit kouzelnou větičkou a spinká dál. ALe většinou už spí celou noc. Stálo to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
10.11.06 15:49

nazdarek!
my uz taky spime celou noc.. teda vetsinou.. naji se po koupani (kolem 18,00), pak kdyz jdeme spat my (kolem 22,0 - 23,00 - vzdycky slysi jak lezem do postele.. vazne nevim jak to dela).. no a pak vetsinou spi tak do sedmi … obcas ji to „ujede“ a vzbudi se jeste jednou (kolem 2,00-3,00 ale to je nastesti jen tak 1 za 14 dni :) ) my kojili taky nekdy do pulky 4. mesice, pak chvili s dokrmovanim, ale mllicko proste mizelo.. no a od konce 4. mesice jsme plne na UM … teda ted uz na UM s prikrmy… a jsme krasne, baculate (tak akorat) a hlavne zdrave a spokojene miminko!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
12.11.06 19:02

Ahojyk vrátil s emi domů z cesty můj skoro manžel, takže etd´moc na internetu nebývám.Jen at´jste v obraze.Všechno jinak v pořádku.-). dneska jsem zjistila, že v Opavě v globusu mají kojící podprsenky tak si tam pak naběhnu ejndu koupit stojí 350 jen ještě nějak přijít na správnou velikost podprsenky:-/ můžete mi poradit,? já s evtom tedˇnevyznám a na tržnicích to ej číslované nějak od oka a pak se tam oběvují ty záhadné slevy kvůli blbému číslování.-D.
Taky sem koupila prostěradlo an psotýlku. Bylo už na čase všechno pořád odkládám.No a nevíte kde se nějak lacino djaí sehnat kolotoče nad psotýlku?? Na internetu tak sleduju ceny. A to jsou teda šílene ceny. Mějte se. papa
p.s: hele stím spaním dětí neděste mě:-) třeba budu mít kouzelné spící dítě:-D HIHI SEM NAJIVKA CO?

• Citovat
  • Upravit
2193
13.11.06 16:52

AHOJKY!

Tak mě Ninulka od doby co jsem přestala kojit (od 4. měsíce) spí celou noc, tak třeba bude ppperlo prcek taky takový! Jen ať jí dám spát v jakoukoliv dobu, tak budíček máme v 6 - asi má v hlavě nějaký budík či co :evil:

PODPRSENKU - tak nám v porodnici říkali, že máme mít o 2 čísla větší než máme nynější velikost… Já měla jen o číslo a nebylo to zrovna 2× pohodlný :( Příště budu chytřejší :-D

Od soboty máme rozbombardovaný byt. Děláme Ninulce pokojíček. Bude mít žluté okno, radiátor, pak žluté stěny (samo jiný odstín žluté) zelený koberec a oranžový lustr. :-) Už se těším až ten binec zmizne. Snad to do konce týdne bude hotové…

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
14.11.06 08:12

Dobré ránko!

No kde jste kdo? :-) Já dneska opět od 6ti vzhůru! Dítě prostě nemá spaní… chjo…! Teď už ale zase konečně usla, tak můžu jít prát a dělat v pokojíku!

Zatím papááá… Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
14.11.06 10:22

pperla: no tak to uzasne spici dite ti preju :D . No abych te postesila kamarad ma holcicku a ta jim od te doby co prisli z porodnice spi celou noc 8O takze budem drzet palce . JInak kolotoc jsem vyresila salamounsky… zdaly se mi strasne drahy tak jsem v ikea koupila takovy maly zviratka (serie söt) udelala na ne poutka zavesila ji to na snurku pres postylku.. mala si uzasne vyhrala a stalo me to asi nejakych 60 KC :) jinak maji v ikea i hotove kolotoce, taky nejsou drahe (tenkrat je jeste nemeli)… zalezi ale na tom co od kolotoce chces.. nektere i hraji , toci se a kdo vi co jeste…

Weri : ja jsem tu takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :) no budete mit krasny pokojicek, teda Ninulka.. my uztaky pomalu zaciname resit, akorat ze my mame predem pripravenou mistnost… vymalovano a tak.. akorat chci vymenit koberec a cele to tam prestavet… a to se nejsme schopni smanzou dohodnout.. takze momentalne jsme na mrtvem bode… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová