Orlová

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1683
14.5.06 13:34

Orlová

Ahoj těhulky. Hledám nějakou kamarádku z Orlové na pokec, najde se tady nějaká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
124
14.5.06 14:24

Ahoj, nejsem už sice těhulka, máme doma 7 měsíčního prcka, ale to snad nevadí!!! Pokecám ráda a určitě se nás najde víc.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
14.5.06 20:47

Ahojky, tak já už mám taky drobečka na světě dokonce deset měsíců, ale určitě ráda pokecám jak s maminkou tak i tou nastávající.

Kitten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
15.5.06 20:52

Ahoj,nikdo se neozývá, tak to zkusím já. Kde v Orlové bydlíte? Třeba bychom se mohly potkat někde venku. Co Vy na to?
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
16.5.06 07:38

Ahoj Pati, tak my jsme z Lutyně přímo z páté etapy, tak budu ráda, pokud budem mít s kým vyrazit na prochajdu. Zatím vás zdravíme.

Kitten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
16.5.06 08:26

Ahoj, my jsme taky z V. etapy, procházka by byla super. Jen aby nám počasí přálo. Tak kdy by Vám to vyhovovalo? Už se na Vás těšíme.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
16.5.06 10:27

Tak my chodíme denně především do lesoparku. Jenže teď mám tak trošku rýmu , tak abych vás nenakazila, prozatím asi raději půjdem sami, ale už se na vás taky moc těšíme. Tak snad to bude brzo vpořádku. Jinak jsem se chtěla zeptat, jestli máte holčičku, nebo klučíka, my máme malého rošťáka, který umí v kočárku neuvěřitelně křičet, když tam nechce být, tak abysme vás moc nepřekvapili. :D

Kitten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
17.5.06 21:48

Ahoj, dříve jsem nějak nestíhala. Máme Honzíka a taky se umí řádně projevit, dává dost hlasitě najevo svůj názor. Včera jsme si udělali „výlet“ do Ostravy, bylo to fajn. Dneska jsme pěkně zmokli, no teda hlavně já. Ale odpoledne jsme byli zase venku a to už bylo počasí o hodně lepší. Takže až budete mít chuť se s námi setkat, napište.

Hezký večer přeje Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
18.5.06 07:50

Ahojky Pati,
no jo počasí je teď takové všelijaké. To se zmokne raz dva.. My jsme ještě pořád nemocní, teda spíš já, než malý a tak zatím fakt nevím, kdy to přejde. :( Ale už se na vás těšíme.

Kitten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
18.5.06 09:11

Ahoj, přejeme Ti brzké uzdravení. Ještě mám jeden dotaz, nemáte náhodou zkušenost s nějakou alergií u prcka. My teď něco máme a celkem s tím bojujeme, takže každá rada je pro nás užitečná.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
20.5.06 09:52

ahoj holky,

jsem rada, ze jste se ozvaly. Ja bohuzel lezim uz druhy tyden na gynekologii v Bohumine, proto neodpovidam. Ted jsem dostala dovolenku na vikend a pak pry uvidime. Chtela jsem se zeptat, jestli nevite o nejakem cviceni nebo plavani pro tehotne. Bydlim v Orlove na 5.etape a teprve od ledna, takze tady nikoho neznam. Ale jinak se v Orlove docela vyznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
20.5.06 10:12

Jinak je fajn, ze uz mate prcky. Sama se nemuzu dockat.

Kitten: brzy se uzdrav :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
20.5.06 12:26

Ahoj Kalinichto, přejeme Ti, abys byla z nemocnice co nejdříve doma a hlavně ať jste oba v pohodě. Já jsem chodila na cvičení pro těhotné do nemocnice. Je to v suterénu, tam kde je rahabilitace. Bylo to v úterý od 13:00 hod. Vede to porodní asistentka z Karviné (moc příjemná) a bylo tam i cvičení v bazénu. Bylo to fajn, ještě i teď na ty časy kdy jsme byly 2v1 s holkama rády vzpomínáme.

Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
20.5.06 17:55

Dekuju moc Pati, presne to jsem potrebovala vedet :) Mam sice skveleho, ale hodne zaneprazdneneho doktora, ale u nej mi neporadi ani sestricka. Je to skoda, kdyby se obcas aspon usmala, pripadal by si tam clovek o trochu lip. Nevim jestli nektera z vas nekdy chodila do Gynetu u Doubravanu, pokud ano tak ji zna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
20.5.06 20:29

Ahoj Kalinichto :D , to jsem ráda, jestli jsem Ti trochu pomohla. Taky by mělo být těhotenské plavání v Bohumíně, ale to jsem jen slyšela, na internetu jsem teď nic nenašla, tak nevím. Určitě už sis přečetla, že jsem taky z 5-té etapy. Až budeš úplně v pohodě a budeš mít chuť, mohly bychom se někde sejít a pokecat. Co ty na to?
Se sestrou zkušenost nemám, chodím na gynekologii jinde. Ale znám p. doktora Kudělku, ten je v poho (jestli teda chodíš k němu).

Hezký večer přeje Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová