Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miselinko - myslím že už tu nějaká diskuze na tohle téma byla - zkus pohledat ( při psaní příspěvku v diskuzi je to nahoře na liště - Hledat dej hledat - slovo Přerov a tak..)
Jinak já jsem 17km od Přerova a občas tam jezdím, těhule jsem (zatím krátce) a už mám jednu cvrčici ![]()
pá Klaris
aha promiň tak tu diskuzi jsi zakládala ty ![]()
tak nic .. ![]()
akorát já ![]()
Klaris
Klaris-ja vim ze tu byla to jsem byla take ja bohuzel se mi nikdo neozval
tak to skousim zas.na netu jsem uz hledala tak treba se jeste nekdo ozve ![]()
Klaris-a odkud ze presne jsi?ja take bydlela pred tim tak 20km za Prerovem ale nedavno jsme se prestehovali a jsem tu uplne sama.Muj pritel tu ma spostu kamaradu ale vis jak chlapy.Kolik ti je? ![]()
Ahoj, pošlu ti soukromou zprávu, ať tady nezaplácáváme diskuzi ![]()
a snad se ještě někdo ozve..
Klaris
Miselinko, jsem taky z Přerova ale už mám dvouletá dvojčata a chodím na 6h denně do práce, takže času spíš míň. Ještě Ti poradim- zkus mrknout na www.rodina.cz Najeď si na diskuze a nahoře si klidni na rozdělení podle regionů nebo tak nějak se to jmenuje a pak si najdeš severní Morava a je tam i Přerov a vím když jsem tam mrkla že holky tam dělají srazíky-už taky mají děti ale to by ti snad nevadilo.
ahoj mishelinko nevím zda ještě sem chodíš ,ale budu se stěhovat do Přerova a taky budu mít moooc daleko všechny svoje kamarádky.Ale sháním kam bych se případně mohla obrátit až budu potřebovat gyndr.Tak jestli víš o nějakém dobrém.Raději bych brala doktorku jsem zvyklá
díky a měj se krásně ![]()
Ahoj Miselinko a Dakot, narazilaj sem na tuhle diskusi až teď. Bydlím v Přerově, taky tu moc známých nemám, přestěhovala jsem se z vesnice asi před 1,5rokem. Ráda bych si taky popvídala.
Papa ![]()
Ahoj Ondřej.Nevím jestli sem ještě mrkneš,ale já ještě v Přerově nebydlím.Protože se nám nějak nedaří sehnet normální domeček tak do 15 km od Přerova.Tak kdybys náhodou o něčem věděla dej info
Už aby to bylo,protože jsem momentálně dodělala školu a tady si zbytečně práci nechci hledat,když se chcem co nejdřív stěhovat
Měj se krásně a zase se ozvi jestli budeš chtít papapa
Ahoj Dakot,
my jsme právě složili zálohu na byt v Předmostí, bydlíme totiž v podnájmu. Musíme ale počkat, než si paní najde jinej byt, tak do potrvá…
Sestra právě prodává baráček: cena max. 1 200 000 Kč, po dohodě by asi byla možná i sleva. Je to 12 km od Přerova, Dřevohostice jsou velká dědina, navíc zahrada 2 garáže. Zatím ho nikde nenabízeli, to budou asi za měsíc.
Jestli jste teda ještě nic nesehnali a měli by jste zájem, tak se ozvi. Ozvi se ale určitě i bez toho…
papa
Ahoj Ondřejko to jsem ráda,že ses ozvala.No my počítám tak kolem toho 1.200.000 máme schválené,ale to už bude asi daleko.Zatím ještě nic nemáme
A to je co samostatně stojící nebo řadovka?A jaké má vybavení jestli se moc neptám
Každopádně děkuji za info.Měj se krásně a ozvi se zase
![]()
Je škoda, že ještě nemáte baráček koupenej.
Bohužel nemám právě fotku, tak
Dřevohostice jsou nádherná obec, koná se tam spoustu akcí, super škola, školka, obchody, dobrej starosta. Je to v takové klidné části, před barákem je potok, spousta zeleně.
Pozemek má něco kolem 750 m2, kolik má rozlohu barák ale nevím. Je tam 1 záchod, 1 koupelna. V přízemí velká chodba, velkej obývák, pak 2 pokoje, koupelna,kuchyň a záchod. A v 1.patře ještějedna místnost aterasa. A 2 garáže a sklep a nějaká šopka.
A kde jinak teď bydlíte? Já jsem těhotná, takže jsem ráda, že jsme sehnali nějakej větší byt. Bydlíme v maličkým a sem by se už nic nevešlo. Doufám ale, že začnem brzo přestavovat ten novej byt, aby jsme to do porodu stihli ![]()
Papa
To se celkem dá,ale říkám asi to už bude daleko.No každopádně dám vědět Tomíkovi.Zrovna odjel do práce takže až se ozve tak mu řeknu o tom ![]()
No to vidím že jsi těhule to musí být krásné
Zatím bydlíme nedaleko Nového Jičína já odtud pocházím,ale Tom je z Přerova
A co že to prodávají teda pokud se moc neptám ![]()