Orlová

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1683
4.6.06 17:38

Ach jo, tak dneska z uklidu nebylo nic. Hned rano mi volala mama, ze se pro me stavi a ze pojedeme k babicce pect cukrovi. Konecne se zeni mamcin bracha. Takze jsem preslazena od vrchu az dolu, ale vypada to, ze vetsinu mame hotovo. Az na ten muj planovany uklid :?
Navic me zlobi vetriky a boli me z nich cele brisko. Takze asi jenom umyju nadobi a zkoncim na gauci u telky.
Pati: Jmeno Moravcova mi nic nerika. Mozna bude starsi nez ja. Me je 23. Kdyz jsem jeste pobihala v Lutyni po ulicich, tak me spis zajimali starsi kluci nez holky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
4.6.06 18:12

Ahojek,

úklid Ti neuteče nemá nožičky :) ! Ber to tak, že jsi udělala dobrý skutek a ten den Ti pěkně utekl. Ještě si to na gauči u telky užívej, až se narodí mimi, tak už takových chvilek hodně nebude. No to jsme teda starší (já i Monika), nám je 32, tak to jste měla každá jiné zájmy, proto Ti to jméno nic neříká.
Tak to jsem vedle tebe celkem „stará“, fuj to zní škaredě. :roll:
My jsme odpoledne i přes nepřízeň počasí vyrazili na chvíli ven, ale byli jsme jen hoďku a 1/2.

A co to úterý?

Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
5.6.06 08:11

Dobré ránko,no zdálo se mi,že venku leze sluníčko:)) ale to se mi fakt asi jen zdálo…vyúpadá to zase na déšť:(

Malá spinká,ale asi to nebude na dlouho:(
Holky,kde máte ten sraz?? Ráda bych se přidala,pokud by vám to nevadilo,ale nemůžu to slíbit na 100% ,protože jdu zítra do práce a taky podle počasí…

Pati-chodíš s malým někam na cvičení??

A jaký byl u vás víkend?? My včera měli náavštěvu,známí přijeli okouknout našeho Kikouška/kristýnku/,takže nám to alespoň uteklo:)

pupula a Kiki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.6.06 10:47

ahoj holky :lol: ,

zdravíme Vás, Honzík teď spinká, tak tady můžu klábosit. Doufám, že bude spát alespoň hoďku. Dneska se mě totiž snažil přesvědčit, že vstávat v 5:15 je normální. Přehodila jsem ho teda k nám do postele a asi po hodině a 1/2 jsme ještě usli a spali do 8. Jenže já pak byla jak praštěná pytlem po hlavě. Ale teď si dávám kávičku, tak to snad bude lepší.
Pupulo, samozřejmě, že se můžeš přidat, blíže se ještě všechny musíme domluvit. Na cvičení teď s malým nechodím, ale mělo by být něco v Domě dětí, zjišťovala to kámoška. Jsme domluvené, že bychom začly v září, teď už to asi nemá smysl, protože přes prázdniny to asi nepojede (to si myslíme my). Víš ještě o něčem jiném?
A náš víkend - v sobotu odpoledne jsme byli u našich, a v neděli jsme byli doma. Dopoledne je vždy potřeba něco udělat doma, to určitě znáte. Jak jsem už psala, atmosféra u nás doma houstne, manžel nemá náladu na žádné návštěvy a je teda hoooodně nervózní. ale ve středu už určitě bude líp a pak se začne slavit.
To je zase román.
 Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
5.6.06 11:11

Ahoj holky,
tak chvilku se vypařím a vy stihnete probrat porody, společné známé, pečení a vaření, cvičení dětiček dětský den a nevím co ještě. No zkrátka už jsem se v tom nějak ztratila. :cry:

Kitten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.6.06 11:18

Kitten, my ti věříme :lol: , určitě jsi šikovná holka a v pohodě to zvládáš sledovat.
Vyhovuje Ti ten zítřek?

Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
5.6.06 13:02

Cau zenske,

tak jsem si dopoledne ve vychazkach zkocila nachvilku do prace. Ted uz snad zvladnu ten dopoledni uklid. Ja bych se zitra sesla tak 14 nebo 15 hod pred Billou nebo pred Orlem, jak vam to bude vic vyhovovat. Nebo treba i pozdeji, ale v 17hod uz jako popelka musim byt doma. Kdyby jsme byli vsechny 4 tak by to bylo super. Jinak poznam vas nejspis podle kocarku ;-) A ja budu ta bez.
Jinak ja se jmenuju Vladka.

Zatim pa, jdu si dodelat obidek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.6.06 15:43

Se srazem souhlasím, co třeba 14:30 u Komerčky? Vyhovuje? Mé jmého je Petra.
Teď to celkem vypadá na slušnější počasí :lol: .

Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
5.6.06 15:52

Ja souhlasim. Zitra v 14:30 u Komercky. A pejska necham pro jistotu doma, kdyby prselo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
5.6.06 16:17

ahoj holky,jsem v práci:(
ještě jste mi nenapsaly,kam chcete zítra jít???
Do práce jdu zítra na 100%,no pokusila bych se tam dorazit,jinak to snad nebude váš poslední sraz,že???

pupula/taky jsem Petra:)/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.6.06 20:15

Ahojky,

tak už se moc těším. Kam půjdeme, to ještě netuším. Uvidíme podle aktuální situace. Určitě se nějak domluvíme. Jen se ještě neozvala Kitten. A srazík to bude první a pak bude mnoho dalších, tak když to všem nevyjde zítra, uvidíme se později :lol: .

Jdu hrát Člověče, nezlob se.

Hezký večer a dobrou noc přeje Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
6.6.06 07:45

Dobre ranko,

dneska se podarilo po dlouhe dobe pesanovi me vzbudit a uz jsem znovu nezabrala, ach jo. Dopoledne se chystam na prochazku do Prioru, mama mi vcera volala, ze tam maji tehotenske halenky. Sice kdo me nezna, tak rekne, ze vypadam normalne, ale ja uz se vazne skoro do niceho nevlezu. Vcera se mi dokonce podarilo na mimibazaru najit pani z Orlove, co prodava tehotenske manzestrakove laclace a dokonce moje cislo za 60Kc. No nekupte to :-)
Kolem poledne se sem jeste mrknu. Ted si pujdu dat kafe, nebo umru (sice bezkofeinove, ale uz pro ten pocit :-D )

Zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.6.06 10:27

Ahoj dopoledne,

Kalinichto ty jsi teda dnes byla ranní ptáče.

Dávám návrh, napište pak další. Mohly bychom se jít projít „Za plot“, tam si dát třeba kávičku nebo něco jiného. Samozřejmě uvidíme, co na nás chystá počasí.

Pupulo - zdravím Tě v práci, pokud bys nestíhala na těch 14:30, tak by ses mohla připojit později. Záleží na tobě, ať se nemusíš moc honit. Klidně ti písnu svůj mobil, abys nám pak mohla zavolat.

Kitten - kde jste? :(

Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
6.6.06 10:28

Ahoj holky,
No já se budu snažit dorazit, ale nemůžu to slíbit úplně na sto procent, protože nám dělají okna a někdo musí být doma, takže fakt nevím jak to dopadne.
Včera jsem posílala zprávičku, ale koukám, že se ji nepovedlo odeslat. :oops:
Tak pokud platí 14.30 před komerčkou, tak se pokusím urvat.. :lol:
A když už jste se všechny tak hezky představily, tak já taky prozradím své jméno. Já jsem Marta. Takže pokud se mi dovede dorazit, budu se těšit a pokud né, tak na mě nečekejte.

papa Kitten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.6.06 10:42

Nazdárek,

tak to Vám teda závidíme, že už budete mít plastová okna, teď jsem si všimla, že Vám je mění, vidím to od nás z bytu. To tě pak čeká velký úklid, že!!
Ten srazík 14:30 u Komerčky platí. Kdyby jsi nestíhala nebo nemohla odejít, tak nebuď smutná, však není všem dnům konec, to je přeci teprve začátek :lol: .

Pa,pa Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová