Orlová

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
2.6.06 14:47

Nazdárek,

tak jsem zase tady. Honzík teď spinká, tak můžu brouzdat po netu. Jsem nemožná, u PC jsem celkem často, je to teda velký požírač času :roll: .

Kalinichto, tak zjisti co se v Lutyni plánuje a dej vědět, do vycházek bychom se určitě trefili, však se přizpůsobíme. Jen aby nám už konečně přálo počasí.

Pupulo - v Doubravě bydlela moje babička s dědou a taky jeden spolužák z gymplu. Tak to je fajn, že jsi mobilní, to se určitě potkáme. Do práce ses teda zapojila brzo, to tě obdivuji. Ale pokud to jde, tak proč ne, že!!

Co plánujete na dnešní odpoledne? My půjdeme nebo pojedeme (to ještě nevím) na nákup a pak vyrazíme k volbám.

Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
2.6.06 15:49

ahojky,tak už jsem doma.malou mám na rukou,tak se mi blbě píše:)

Pati-já se do Doubravy přivdala:)ale dlouho tady snad bydlet nevbudeme.
a práce,no já dělala ještě 3 dny před porodem a ted mi nabídli částečný úvazek,tak zkusím jak to půjde.Ale už te´d se mi stýská po malé,i když to bede jen pár hodin týdně.

dneska odpoledne budu doma s malou:) večer kouknu na telku,jinak nic převratného.to počasí je hrozné:(

pupula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
2.6.06 17:40

Tak jsem zpet od nasich. Dneska tam konci s oknama. Na radu nastupuje bourani koupelny a brouseni parket. Hrozna pakarna. Ale uz jsem oznamila, ze na utery bych si vzala volno :-)
Skoda ze jeste nikoho v Orlove nenapadlo zalozit kavarnu pro maminky s detma ;-) Myslite ze by to slo nekde se sejit i kdyz bude skarede?

pupula: a co vlastne delas? Ja to mam v praci zarizene tak, ze muzu pracovat z domu. Ted jsem na nemocenske a chtela bych tam chodit co nejdyl, ale pak chci mit cas hlavne pro mrne. Takze nas pocitacovy koumak to udelal tak, ze se odsud napichnu rovnou na svoje pracovni PC. O tom ze si Kudelka bere 2000 za jeho pritomnost u porodu vim. Ale nebudu to chtit. Vim ze je hodne zamestnany a mimino nebude cekat na to az bude mit pan doktor cas ho porodit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
2.6.06 19:54

No pracuji pro jednu firmu jako celní deklarantka.Bohužel to nejde všechno dělat z domu,takže do práce musím i jezdit:( No ale každá koruna dobrá:)
Tak to máš fajn,že ti to v práci tak zařídili.Kde děláš?
Kudělka si bere jen 2000,–Kč,to šel pod cenu:) Já vím o 5000,–Kč.Já ho taky nechtěla,sice mi to nenabídl,zřejmě to nestihl,porodila jsme totiž o 14 dní dříve:)Je fakt,že je docela dost zaměstaný a pak mi příjde u toho porodu zbytečný.

Tak mě napadlo,pokud chceš kupovat nějaké věci na miminko a bnemusí to být zrovna nové,tak v Doubravanu je hezký sekáč/hodně čistý/s věcma pro děti a za dobré ceny.Pro mě je výhoda,že se tam dá vjet i s kočárkem:)

No restaraci,kde se dá sejít i s dětma je třeba Letiště.Ale je to trochu z ruky…když je hezky,tak je venku moc hezké posezení i s pískovištěm a hračkama pro děti,jinak co vím tak v restauraci je herní místnost pro děti.

tak manžel odjel do práce,malá usla,tak já jdu koukat na telku:)

pupula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
2.6.06 20:50

Ahoj,

tak jen taková rychlovka, za chvíli mi začíná zajímavý pořad v telce. Určitě se nějak domluvíme, i kdyby nám počasí nepřálo. Po včerejší dobré zkušenosti s pizzerkou, bych se tam nebála jít. Ale buďme optimistky, přece takové počasí nebude dlouho trvat.
Ta práce z domu, to je super. A pokud nejsou problémy, dá se i ten částečný úvazek. My ženské zvládneme skoro všechno :lol: .
Příště ještě písnu něco k těm porodům.

Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
3.6.06 08:44

Dobre ranko,

tak jsem tady a docela vyspana, jen by to chtelo jeste kafco. Budu se snazit odpovedet na otazky, ale je to dost tezke, kdyz vsechny piseme takove love stories. Takze prvni vec, pracuju jako asistentka ve Skreconi, takze nekterou praci po me prevezme brigadnice, neco ucetni, neco si hold bude muset udelat sef sam, ale vetsinu muzu zpracovat takhle na dalku.
Kdyby bylo skarede, tak by byla pizzerka docela fajn. Kdyz uz to mas Pati vyzkousene i s mrnousem tak proc ne :-)
Chodim hodne na diskuzi na rodicich s tehulkama co rodi v listopadu a divila jsem se, odkud maji tolik znackovych veci za par korun. Poradili mi www.mimibazar.cz a musim rict, ze super. Mrknete se tam i vy, jsou tam tak veci az do 3let veku.

Pupula: a na co se mam u Kudelky jeste pripravit? Nedelali ti 3D video, kdy a kolik to stoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.6.06 10:54

Přeji hezkou sobotu,

tak nejdříve něco k těm porodům. Já jsem rodila Honzíka v Karviné a bylo to super. Není to jen má zkušenost, rodily jsme tam skoro všechny, co jsme chodily do toho těhu cvičení. A všechny jsme byly spokojené (my tam teda známe primáře, takže mě rodil on, rodil i Terezku, ale to tehdy bylo v Bohumíně). A k těm penízkům, co za to chtějí. Taky se mi zdá, že Kudělka si bere 5000-7000, ale nevím, dle čeho nastavuje cenu. Co je ale vrchol, že ty penízky si berou, i když ten den mají normáně službu.
Já sice ke Kudělkovi nechodím (ale známe se), takže jsem byla na 3D ultrazvuku v Ostravě, dělá ho tam dr. Matura je to ve Výškovicích a dělá se kolem 20-tého týdne těhotenství. Určitě tě tam pošle, chodí tam od něho všechny maminy standardně. Video ti tam v pohodě nahrají, taky ho máme, taky nám tam určil pohlaví (trefili se vždy všichni doktoři).

Na mimibazaru jsem už taky nakupovala a dobrou zkušenost mám i s http://www.brumla.cz , tak se zkus kouknout. Je toho více, ale tady ty dvě adresy mám nejraději.

Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.6.06 11:01

Ahojek,

jsou tady nějaké recepty pro naši inspiraci. Ještě jsem na všechny nekoukla, ale určitě tam budou nějaké dobrůtky.

Pati

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
3.6.06 11:40

Teď ve čtvrtek jsem měla jit na tripl test, ale Kudelka tam neni, tak tam pujdu az 12. a to uz bude 17tt, tak snad to jeste pujde zjistit (rikaji, ze se to ma stihnout do 16tt) a to uz me asi objedna na velky ultrazvuk. Co vim tak Matura ma ve Vyskovicich ordinaci zaroven s Kudelkovyma. Jo a kolik stalo to video? Jsem strasne zvedava kdo mi to v brisku roste :-)
Jinak recepty jsou super, uz ted se mi sbihaji sliny, nam nam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
3.6.06 17:51

Pati: nemas nahodou na strese kocarku pripichnutou velkou cervenou a zelenou kytku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.6.06 20:57

Ahojek,

na střeše kočárku nemáme nic. Za tu kazetu jsem tam neplatila nic, ale někdo mi říkal, že platili 100,–- Kč, což není nic šíleného. A je to úplně super. Doma jsme si to mnohokrát pouštěli. Ten Matura je v Gynetu, střídají se tam, stejně jako v těch jiných ordinacích (všechno je to Kudělky), tady ty ultrazvuky tam dělá speciálně on.
Na ten tripl test bych šla raději v tomto týdnu, vždyť stačí vzít krev a tu přeci bere sestra, tak neva, že tam není doktor.
A k tomu bříšku, koho bys tam měla raději holku nebo kluka? Jasně, že je nejdůležitější, aby bylo mimi zdravé. A u prvního je to i celkem jedno, že!!!! A co jména? Holčičku jsi psala Kristýnku a co kluk?

Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
3.6.06 21:14

ahoj holky,denska jsme se tady dříve nedostala.Jen co přestalo pršet,tak jsme vyrazili celá rodinka a se psem do Bohumína na akci ,kteoru pořádá náš zaměstnavatel.No a pak se mi povedla skvělá věc,kvůli které jsme se doma pohádali.Prostě mám v mobilu špatně uložené jméno své sestřenice/nevěděla jsme o tom/a já jí ráno psala,že odpoledne za nimi do OV přijedeme.Hned mi přišla odpověď,že nás čekají.No tak my nakoupili a jeli za nimi,jenomže u nich doma nikdo.Tak jim volám na to číslo,mobil obsazený,tak volám na telefon manžela mé sestřenky.A ten,že jsou na chatě…no a pak mi to došlo,my se pozvali na návštěvu ke známým:)))Já se omluvila,a dělala jsme si z toho srandu…bohužel,manžel docela zuřil…no jo chlap :D

Kalinichto- 3D UTZ mi dělali v Porubě,a nenatáčeli ho:( Mě kudělka dělal šíjové projasnění a to mi nevyšlo moc dobře,ale screening byl v pořádku,přesto jsme měla podezření na Douwna 1:350.Takže následovala genetika a odběr polodovky a pak 4 týdny čekání na výsledky.Naštěstí to bylo vše v pořádku a věděli jsme i pohlaví na 100%:)Proto jsem už i na ten 3D UTZ byla v OV.
Jinak je Kudělka dobrý a sestřička byla jak kdy..asi podle nálady.

na mimibazaru taky nakupuji a mám s nimi dobrou zkušenost.Zrovna jsme si tam objednala teploučký overalek.Kdo ví,jeslit bude ještě nekdy teplo :roll:

Klasika..zapoměla jsme co jsem chtěla ještě napsat.Tak jdu spát:)
Hezký večer Pupula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
4.6.06 09:33

Dobre ranko :-)

ja bych radsi holcicku a manzel chlapecka (nejspis to bude Vojta), ale to jen kdybych si mohla vybrat, jinak mi je to docela jedno, hlavne at uz proboha nemam zadne problemy. Dneska jsem se po dlouhe dobe dobre vyspala. Zdalo se mi, ze se mi narodil chlapecek a ja s nim prijela domu a nemela krome obleceni nic koupeneho, tak jsem hned vyslala manzela do obchodu pro plinky. A pak jsem ho kojila, prebalovala a tak a nikomu jsem ho nechtela pujcit :-) Ja se na to prte fakt moc tesim.
Projasneni sije mi Kudelka delal minuly tyden. Nehradi to pojistovna a chtel za to 300 Kc. Ja z te zpravy vyctu snad jen to, ze tam je jeden plod :-) Ale rikal, ze je vse ok.

PATI: to je skoda, jezdil tady tmave modry sportak s bilym karovani, tak jsem myslela, ze jsem na tebe narazila :wink:

PUPULA: na te akci vcera byl i muj deda a donesl mi balonek, pry to dostal pro vnuky, tak to rozdava vnukum :lol:

Jdu se nasnidat a pak asi budu muset neco vyprat a vyzehlit, ach jo.

Zatim pa maminy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
4.6.06 10:18

Taky přeji dobré ráno,

Pupulo to jsou prostě chlapi, vždyť se přece vůbec nic nestalo. Člověk se splete jedna dvě, to jsou malé věci. Naši sousedi taky včera vyráželi na Dětský den do Bohumína, docela vyšlo to počasí.
Kalinichto - to spaní si teď užívej, já ke konci moc spát nemohla, ale každá to máme jiné. Ten sen to je fajn, to je to naše podvědomí, které neumíme ovlivnit. Prostě se nám promítá to, na co nejvíce myslíme nebo se těšíme, případně bojíme (případ manžela, ve středu státnicuje).
Holky, to počasí to je hrůza, že!!!!!! :cry: Ani se moc nedá jít ven, což mě mrzí. Sedět doma, to mě moc nebere. Úklid domácnosti taky není můj favorit, ale co, uklízet se musí. Dneska už jsem převlíkla peřiny, povysávala, utřela prach,… takže mám takový dobrý pocit. Ale lítání s hadrem opravdu není můj koníček, i když manžel a dcera jsou o tom přesvědčeni.

Zatím pa,pa Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
4.6.06 14:24

Ahojek,

tak ještě jednou já, už několikrát jsem se chtěla zeptat, ale vždy začnu psát něco jiného a zapomenu. KALINICHTO - když jsi tak dlouho bydlela v DL, tak to bys mohla znát Moniku Potyšovou (za svobodná byla Moravcová). Teď taky bydlí v Orlové a jsme rodina. Znáš?

Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová