Orlová

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
18.7.06 11:34

Nazdárek,

tak už se holky polepšete :lol: a ozvěte se. Ještě jednou chválím Benjulku, že mě tady nenechává samotnou. Hlásím, že jsem včera potkala Kitten i s Adámkem a jsou v pořádku, už jsem si dělala starosti. Tak tedy dobrá zpráva. Ještě by se měla ozvat Pupula a Kalinichta, ať si neděláme zbytečné starosti.
Co u nás nového - Honzíkovi rostou zoubky( 2 dole najednou), už je má trošku prořezané, ale dneska ho to asi zase dost bolelo. Byl fakt protiva :( , vůbec nemohl usnout, takže se nakonec musel ukřičet a usnul vysílením. Už jsem byla bezradná. Benjulko - pamatuješ si ještě, jak dlouho trvalo než ty zoubky daly pokoj. Já už si nemůžu vzpomenout, už je to strašně dlouhá doba, co rostly první zoubky Terezce.
Zase nám začínají vedra, na jednu stranu jsem ráda, protože Terča má na táboře hezké počasí, ale pro Honzíka je to celkem blbé. Tak na sebe všechny dávejte velký pozor a dodržujte pitný režim.

Pa,pa Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
18.7.06 22:18

No já mám holky 12 a 5 let, ale fakt už si to nepamatuju. Zkus mu koupit tu chladivou mast na ďásna. Sousedka to dávala malému a dobrý.

Díky za pochvalu jmen :lol:
Jo a třetí dcera se bude jmenovat Eliška :D
Už se na to taky těším, to zas budou nervy :lol: 8) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
20.7.06 22:07

Ahojek holky,

Benjulko teď je to na nás, tak se musíme snažit :lol: . Ale já už toho moc nenapíšu, protože zítra odjíždíme na dovolenou. Hurá, už se moc těším. Už máme skoro vše nabaleno v autě a taky na autě(v boxu). Těch věcí je, to je šílené :roll: .

Tak se tady mějte fajn a dávejte na sebe a mrňata pozor. Doufám, že až se vrátím, budu mít co číst.

Benjulko - díky za radu - mast na dásně, uvidíme jak se osvědčí. A Eliška je taky hezké jméno - zase chvála - naši známí taky mají dceru Elišku a je to pěkné číslo.

Pa,pa Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
22.7.06 22:07

No jestli bude jako ty dvě kopretiny co už mám, no tak to se mám na co těšit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
23.7.06 19:53

Ahoj holky,
hlasim, ze jsem v poradku. Jen jsem nemela pristup na internet, takze ted snad uz bude vse ok. Nevim jak Benjulka, ale ja vedra zvladam hrozne. Nejlip je v praci, mam docela studenou kancelar. Nanestesti je tam prace az nad hlavu, to vite dovolene. Dokonce i sef je uz treti tyden pryc a ja ridim firmu prakticky sama. Jeste 2mesice a supky na materskou.
Ve ctvrtek jsem se byla podivat na Fifejdach. Fakt moc pekny. A sestricky prijemne. Jen jsem jim tam v polovine exkurze malem omdlela. Z toho horka se neni cemu divit. Navic kvuli miminkum tak neni klimatizace ani pruvan.
Jinak po velkem ultrazvuku jsem zacala nakupovat vybavicku. Vsimla jsem si ze na bazarku je nedostatek dupacek. Nevite ve kterem obchode se daji sehnat nejlevneji? Myslim tim nove.
No pro zacatek to staci. Zitra se urcite zase ukazu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
25.7.06 14:18

Ahoooooj Kalinichto. Už jsme se fakt začaly bát, jestli si v poho. jsem moc ráda, že to byl „jen“ počítač. :D

Na ty dupačky se zajdi mrknout do nového prioru do obchodu „SKLEP“.
Je tam toho spousta a ceny fakt lidový. Je to nahoře na patře, pořád doprava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
25.7.06 19:48
benjulka píše:
Ahoooooj Kalinichto. Už jsme se fakt začaly bát, jestli si v poho. jsem moc ráda, že to byl „jen“ počítač. :DNa ty dupačky se zajdi mrknout do nového prioru do obchodu „SKLEP“.
Je tam toho spousta a ceny fakt lidový. Je to nahoře na patře, pořád doprava.

Hojky,
ve Sklepu byvam casto. Zrovna dneska jsem tam byla, ale vsechno bylo hrozne velke. U nas v rodine je to po 14ti letech dalsi miminko, takze si celou vybavicku shanim prakticky sama. Nejak ale posledni dobou tihnu k modre barve, tak jsem zvedava co se mi nakonec narodi. Jinak listopadky mi dali dobry tip http://obchod.herngroup.cz/ , jedine minus je postovne, ale ceny a vyber super.
Jinak vcera jsem nakoukla do tvych listopadek a precetla jsem si to o tom kremu na otoky. Protoze uz je mam 14dni nonstop a ani pres noc neslehavaji, tak jsem si ho hned vcera sla do Rossmanu koupit. Musim rict, ze je perfektni, za 15min. se mi ty moje bambule zmensili na polovinu. Asi se k vam budu chodit divat casteji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
27.7.06 15:17

Klidně choď koukat kdy budeš chtít. Jinak máma byla v polském Těšíně a říkala, že se tam dá fakt levně koupit úplně všechno na mimi.
Třeba bychom se mohly domluvit a zajet se tam mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
27.7.06 17:15
benjulka píše:
Klidně choď koukat kdy budeš chtít. Jinak máma byla v polském Těšíně a říkala, že se tam dá fakt levně koupit úplně všechno na mimi.
Třeba bychom se mohly domluvit a zajet se tam mrknout.

Tam se chystam na kocarek, ale az budu mit nekdy o vikendu manzela doma. Pry tam maji i stanek s tehotenskym oblecenim a ja budu na podzim potrebovat nejake rifle nebo manzestraky.

A to se neboj, kdyz se nudim tak si emiminovskych listopadkach hraju na smiralku porad :lol: … dokonce jsem prisla na to, ze 2 maminy chodi i na emimino i na rodice 8) Jsem uplne FBI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
28.7.06 15:52

ahoj holky,hlásím,že ještě žiju,ale jsem pořád v presu…m,alá,doimácnost,práce…teď mi přijede návštva ,no je toho moc:))

Koukám,že se vám daří dobře,jen ty vedra všehcny tak nějak přežíváme.kikina je občas z toho úplně šílená:(( Ani se jí nedivím,kdyby mi nebylo trapně,taky bych křičela:)

Kalinichto-co to byl za kreém,co jsi si koupila??? Mě natíkají nohy ikdyž nejsem těhu.A zatím mi nikdy nic nezabralo.

Až se schladí,tak už bych vás chtěla konečně poznat,doufám,že do té doby neboud vánoce a kalinichta máma:))))

Takže se budu snažit koukat na vás častěji:)

pupula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
28.7.06 21:12

Ahojky,

pupulo dlouho jsem te nevidela :-) Ten krem je primo original Rossman pro tehotne na otoky nohou. Ale me uz vubec nic nepomaha. Nohy mi silene otekly tak ze az boli, nevlezu se ani do mamcinych bot, ktere jsem s oteklyma nohama oblikla normalne. A navic jsem pribrala za 2tydny 3kg, co neni normalni. Takze mi mama pro jistotu bude merit tlak a zkouset moc (je zdravotni sestra). Tlak jsem u doktora mela minule vyssi, ale rikal, ze to jeste je v mezich. Uvidim, kdyz tak si za Kudelkou dojdu, minule ho zastupoval Capka a toho ja nemusim.

Zitra ficim na svatbu od kamosky, takze se ukazu asi az po vikendu. Mejte se tu krasne zenske. Zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
28.7.06 21:44

Já to s tím přibíráním mám stejně. Celých 23 týdnů jsem byla v poho , jen 3kila. Ale teď za ty dva týdny mám nahoře další 3,5 kila.! šílenýýýýý

Jo Kali proč nepřijdeš mezi nás listopadky oficielně? Vždyť máš taky termín v listopadu- 24.11. myslím. Srdečně zvu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
30.7.06 20:33

Ahojek holky,

tak už jsme zase doma :lol: a můžeme začít pravidelně sledovat Vaše příspěvky. Moc Vás chválíme, že jste tak pilně psaly :D . Dovolená byla super, byli jsme společně s našima, tak jsem si i odpočala, na Honzíka nás bylo více. No ale to byste musely zažít, co je teď doma. Honzík je pěkně protivný, zvyklý na neustálou pozornost, ani to nejde dost dobře popsat. Zajímavé, jak rychle si ti špuntíci zvyknou, jsem teda zvědavá, za jak dlouho se nám to podaří dostat zpět do normálu.
Kalinichto - vedra trochu polevila, tak snad i otoky se zlepšily, dávej na sebe pozor
Benjulko - to jsi zatím moc nepřibrala a kolik jsi vlastně přibrala v minulých těhotenstvích ?
Pupulo - to jsme moc rádi, že jste v pořádku, zase dej vědět, jak se Vám daří

Holky, pa,pa musím jít vyndat a pověsit prádlo :( To je po dovolené nejhorší, vybalit, uklidit, vyprat, vyžehlit, .......

Ahoj Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
31.7.06 20:07

Kolik jsem přibrala? Radši nevzpomínat… :(
při 1. těhu 23kilo a při druhém 19.kilo! Brrrrr, dyk říkám radši nevzpomínat. Je fakt, že do půl roku jsem měla vždy 30kilo dolů, ale po skončení kojení jsem zase nabrala min. 15 kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
1.8.06 17:31

Ahojky

Pati: musim rict, ze nejsi jedina kdo mi rika, ze nemam bricho. Naposledy dneska mi to rekl muj byvaly. Uz me to trosku zacina mrzet :-( Poradne videt jde jen v uplych satech. Chjo a to jsem pribrala az moc, v pase mam uz 30cm :? ........asi se mi to rozklada do sirky nez dopredu.

Benjulko: mozna tam taky neco pisnu. Jak chodim na rodice, nestihala bych sledovat 2 diskse najednou, tak proto se k vam zatim nepridavam :wink: A kolik jsi pribrala do ted v tom 3.tehotenstvi, jestli se muzu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová