Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vsak uvidis jak se ti bude chtit. Podrobnosti jsem ti uz poslala vcera. Muj jediny problem ted jsou plavky. Nechce se mi kupovat, tak si asi pujcim mamcine. Sice mam bikiny, ty se daji krasne diky snureckam povolit, jenze 1, ted v nich vypadam jak slon, 2, mi prsa tak vyrostla, ze mi to ztezi zakryje bradavky
![]()
Ahoj holky,
konečně se zase hlásím
. Včera jsem potkala Kitten s Adámkem. Jsou v pořádku, ale byli v nemocnici ( v Porubě na infekčním), malý chytl nějaký průjem v těch vedrech, bohužel se nezjistila příčina. No hlavní je, že už jsou doma. ![]()
Benjulko - díky za vysvětlení AUKCÍ na Mimibazaru, já už jsem zaregistrovaná docela dlouho, takže to je pro mě v poho
Kalinichto - už se moc těším až spolu zase vyrazíme, když nás bude víc, bude to jen lepší. Prášek Lovela je fakt dobrý, malý má celkem dost citlivou pokožku a tento prášek je v pohodě.
Jeste k tomu cviceni tady v nemocnici, to je úplně v pohodě Benjul,pořád na něj s maminama vzpomínáme. Nejlepší byl ten bazén a ta porodní asistentka,která to vede, ta je taky úžasná. Nemusíš mít obavy, že by se tam nějak šíleně cvičilo, to vůbec. Moc a moc doporučuji.
Honzík už je protiva, tak se mu jdu věnovat.
Pa,pa Pati
jó, ještě jsem chtěla napsat něco o plavkách, takže snad mi to vyjde večer
Kalinichto tak si mě nějak navnadila.
Já sice plavky mám, ale na zadní části mého těla jsou už jak sítko. No do podzemí by to vadit nemuselo ![]()
Jo a ještě jak je to často? každý týden nebo 14 dní. A cena?
Pati já už jsem nechala na Mimibazaru asi 1000,– ato jsem říkala, že dokoupím jen to nejnutnější. Mám toho hodně po holkách, asi 3,5 banánové krabice!
Tak nějak jsem se rozjela… ![]()
Tak jsem tady - nejdříve k těm plavkám, to abych Vás uklidnila. Myslela jsem, že když už nebudu tak často kojit, tak se mi prsa vrátí zpět do původní velikosti, ale zatím nic moc
. Tak jsem si teda šla koupit plavky, když ty co mám mi na prsa opravdu nestačí. Koupila jsem, ale je to taky tak natěsno, kalhotky v poho, ale ten vrch
. Tak snad to pomalu půjde k lepšímu. Tak tedy hlavu vzhůru, určitě v tom nejste samy
!!!!!!!!!!
Benjulko - cvičení je 1× týdně v úterý, od 13:00 hod. Pokud se to teda nezměnilo, neplatí se nic, hradí to zdrav. pojišťovna. K nakupování po internetu (nejen mimibazar) - to je jako droga, člověk se fakt musí hlídat, taky dost utrácím, budu se muset krotit
Zítra tady zase kouknu, teda doufám .
Pati
Dobre ranko,
tak zas a opet trcim v praci. Dneska je sef pryc, tak snad bude pohoda. Zitra vybirame nahradu za me na toto pracovni misto takze tady bude pekny humbuk.
Benjul jak rika Pati, 1× tydne a o penezich pani vubec nemluvila, takze to asi porad plati. Jedna znama chodi na cviceni, ktere porada taky Karvinska nemocnice do Bohumina (bez bazenu) a nic neplati....... uz ted se nemuzu dockat, miluju vodu.
Pati diky moc za radu. Divala jsem se na ten prasek i v Makru, meli ho tam o 130 drazsi. A pak i na jine jako Ariel nebo Persil pro mimina. Ale do tady toho jdu na 100%
Co vim tak holky nejvice taky nakupuji na caryfuku. Ja porad pauzuju. Moc malo penizku
potrebovala bych sponzora.
Ahojek,
taky přejeme dobré ráno, no spíše dopoledne. Holky do toho cviceni jdete, pak mi reknete, jestli jste taky byly spokojene.
Kali - prasek kup, pokud je to za super cenu, tak bych nevahala.Zitra v praci dobre vyberte,at zaucujes nejakou sikulu. Uz se stejne tesim, az budes doma a budes mit vice casu, budeme spolu vychazkovat
, jestli se ti bude chtit, to je jasnacka.
Sponzor by se teda fakt hodil, ta materska to je totiz balik
. Caryfuk je i muj oblibeny obchod.
Honzik ted dela „poradek“ s suplicich, to je ted jeho oblibena „hracka“. Ale aspon mi da chvilku na psani, tak jsem vlastne rada. Za chvili pujdeme do obchodu a pak se sem zase kouknu.
Jeste mam jednu novinku, nechtela jsem psat drive, nez to bylo uskutecnene. Koupili jsme chatu, tak budeme mit kam jezdit a nebudeme se muset s nikym domlouvat.
Pa,pa Pati
Tak kde je kdo ? ![]()
Jsme v Orlové ještě dnes a zítra dopoledne a odpo odjíždíme na chatu (ještě ne na tu naši). Ale máme to kousek, takže už tam začneme pracovat na tom nejnutnějším. Na hory už se moc těším,malý bude na zdravém vzduchu, je to tam opravdu relax - les, potok,…
.
Za chvíli zase kouknu.
pa,pa Pati
Holky díky za info na cvičení.
Jestli budeš Kalinichto chodit, tak se na to taky vrhnu. Snad to přežiju
.
Takže se určo domluvíme.
Máš ještě na ně telefon?
Nazdárek
,
jenom taková rychlovka. Honzík spí a já musím balit. Odpoledne vyrážíme do přírody. Mějte se tady fajn, dávejte na sebe pozor. Pište, ať mám co číst, až se vrátím.
pa,pa Pati
Ahoj holky
uff, tak uz mam konkurz za sebou. Nejvetsi hruza byla, ze se mi o tum celou noc pred tim zdalo, takze jsem mela docela depku, ale musim rict, ze to bylo v pohode. Zkouseli jsme je tri najednou, kazda v jine oblasti a pak davali dohromady, jestli nejaka nejlip splnuje nase podminky. Shodli jsme se na jedne. Byla uplne skvela, ted jen co nam na to rekne sef. Chtel nejakou zenskou s odrostlejsimi detmi a tady tehle je teprve 21.
Pati: no kdyz si neumis uklidit sama, tak to za tebe musi udelat chudak honzicek. Tak maly a uz se tak nadre
![]()
Benjul: budu chodit urcite. Uz jsem v praci nahlasila, ze v uterky budu mizet driv. Jen zacnuo tyden pozdeji. Jak uz jsem psala, musim pockat az budu v 30tt. ![]()
Jo a jeste jsem chtela dodat, konecne mam doma balon a nafouknuty, ted si na nem u PC hopsam, je fakt skvely ![]()
Kali já to taky zkusím. Jen taky začnu až o týden později. Jdu na kontrolu 7.9. a řeknu doktorce o to potvrzení, cos psala, že je k tomu třeba. Určitě se domluvíme, nechce se mi tam jít samotné ![]()
benjulka píše:
Kali já to taky zkusím. Jen taky začnu až o týden později. Jdu na kontrolu 7.9. a řeknu doktorce o to potvrzení, cos psala, že je k tomu třeba. Určitě se domluvíme, nechce se mi tam jít samotné
Já měla jít na kontrolu taky 7.9., al včera mi sestřička volala, že tam pan doktor nebude, takže jdu už 4.9. Teď máme v práci zavirovanou síť a domů se dostávám pozdě, tak mám docela problém chodit na net. Jinak Mě se tam taky nechce jít samotné, ale myslím, že nás tam moc nebude a navíc všechny břichatice
....... mám dalši 2kg, chjo, teď už mi Pati nemuže říct, že nemám břicho ![]()
takže se teda domluvíme na úterý 12.9. ve 12.45 v přízemí za vrátnicí u nápojových automatů naproti výtahům ?
benjulka píše:
takže se teda domluvíme na úterý 12.9. ve 12.45 v přízemí za vrátnicí u nápojových automatů naproti výtahům ?
Sice jsem v Orlovské nemocnici nikdy nebyla, ale zkusím to najít ![]()