Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já zítra jdu. Akorát nebudu mít asi aoťo, tak nevím jak to stíhám ![]()
Budu se tam snažit přijít na 12.30 .
Ještě co ty KALI?
Budu se taky snažit, myslím, že nám to vyjde a kde se počkáme? Před tím bočním vchodem?
Pati
Myslím, že u vrátnice to bude fakt dobrý.
Takže před nemocnicí, zatím ahojky Radka
Ahojky.
Tak jsem se konecne dostala na internet.
Jsem na netu prakticky porad, ale vetsinou pracovne a kdyz mam chvili cas, tak sem radsi nelezu. Zaucuju za sebe zaskok, tak nechci, aby videla, ze nepracuju ![]()
Pati diky za tip na doktorku, poptam se tam ![]()
Holky, tak já s naší diskusí Listopad 2006 dezertovala k Missorce.
Co kdybychom se tam přestěhovaly i s naší Orlovou?
Ahoj holky,
jen taková bleskovka. Nestíhám a navíc mám zánět prsu, nic příjemného. Dneska za Váma do cvičení nepřijdeme.
Zaregistrovala jsem nějaké změny na emimi (Missorka končí), ale jelikož nemám moc času, nevím jak to probíhá. Klidně se s naší Orlovou můžeme přestěhovat, jen vůbec nevím kam, prosím tedy o vysvětlení.
Hezký den Pati
Ahojky
chudacku, to je mi lito
Hlavne se drz. Zanet prsu pry pekelne boli. S tou Missorkou jsem na tom podobne, vubec nevim vo co go.
Za chvilku padla a hura do bazenu, uz se tesim ![]()
ahojky maminy,
tak co jste dnes probíraly ve cvičení? Já dnes chodím celý den s obkladem na prsu (buď led nebo tvaroh), ale vypadá to, že by to mohlo být lepší. Uvidím ráno, to jdu i na kontrolu k doktorovi, třeba to zvládnu i bez antibiotik. Kali, s tou bolestí jsi měla pravdu, není to procházka růžovým
em. nebyli jsme ani na plavání a taky samozřejmě nepůjdu tento týden na spinning, což mě mrzí. Docela mě to chytlo
.
Dneska jsem Honzíkovi objednala kombinézku na mimibazaru, to je teď docela umění tam něco chytit.
Kali, ty už se budeš loučit v práci, že!!! Takže se těšíš na klid a odpočinek a taky se má vrátit manžel, že? Samá pozitiva. Až budeš mít chuť na procházku nebo pokec, určitě se ozvi!!!!!!
Benjul, kde jste se s tou diskuzí přestěhovali, vysvětli to nám neználkům.
Mějte se fajn a napište.
Pati
Ahojky,
koukám, že zmizel můj příspěvek z úterý. Psala jsem, že nemůžu a cvíčo, Barču mám nemocnou a mě taky ještě neí ideálně. Tak Kali promiň, že jsem Tě tam nechala samotnou.
Pati doufám, že už zánět polevil
, je to prevít, natož v prsu. Brzo se uzdrav ![]()
Cau holky,
tak jsem byla ve stredu naposledy v praci. Fakt divny pocit. Bude mi to silene chybet. Pati, klido muzeme vyrazit pristi tyden na prochazku, ale nejakou kratsi. Hrozne me boli kycle, tak chodim pomalinku. Nevim co s tim mam delat. Nedokazu se prevratit v posteli z jednoho boku na druhy aniz bych skucela bolesti.
V pondeli jsem byla na tom velkem ultrazvuku. Cekam pry krasnou holcicku. Trosku prerostlou. Zase vsechny miry odpovidaji 34tt a ne 32tt. Podle utz je vaha 2228g. Na jednu stranu jsem rada, ze se ma dobre, ale na druhou doufam, ze pujdu rodit driv, protoze jestli takhle poroste tak potez panbuh..... Kudelka byl srandovni jak ji meril. Ptal se me, kdy ze to presne cekate? A ja ze 24. a on: „Ale ktery mesic?“ , já. „listopad“ , on: „tak to jsme trosku prerostli“
Uz me chtel radit mezi rijnovky.
Benjul: to neva, ze jsi nedorazila, uz jsme se tam nejak mezi sebou okoukali, takze si i pokecam s jinyma. V Karvine pry byl minuly tyden naval, streda 9 porodu, ctvrtek 9 porodu........ na hekarne pro 1 pry lezely 3 rodicky najednou. Jinak nic zvlastniho, 2.dobu porodni jsi si uz 2× vyzkousela na vlastni kuzi.
Jestli emimino konci, tak se budeme muset stejne nekam presunout ![]()
Tak v té Karviné to musel být hukot.
Toto úterý už bych to měla zvládnout.Gratulka k mateřské. Na váhu podle UTZ moc nespoléhej, ono je jen orientačně.
Ty si chtěla holčičku, že jo? Už máš vymyšlené jména?( nepamatuju si jestli jsme už o tom nemluvily
)
To si teda neumis predstavit. Jinak nevim jestli jsem ti rikala jak jsme se minule videli,ze kamaradka predcasne porodila v Porube holcicku. Tady je
http://rodina.cz/…c00274_1.jpg
Je uplne drobounka.
Me bylo docela jedno co se mi narodi. Jinak holcicka bude Kristynka....... jo holky a tajemstvi, dneska mi prijede manzel a uz naporad, jupiiii
Kali s tím manželem je ÚŽASNÁÁÁÁÁ zpráva.
Teď si to konečně můžete spolu to mimi užívat.
A princeznička od kamarádky je fakt krásná. ![]()
benjulka píše:
Kali s tím manželem je ÚŽASNÁÁÁÁÁ zpráva.Teď si to konečně můžete spolu to mimi užívat.
A princeznička od kamarádky je fakt krásná.
Uz mam vsude uklizeno, Misa rezy jsou taky upecene, ted si jdu na chvilku lehnout, chudak mimisek neni zvykly na takove litani. A pak dat jeste rychle doporadku sebe. Jsem upocena, rozcuchana a spinava. Jeste by se me Pavel lekl hned ve dverich
..... kdybych nahodou uz nepsala, tak se uvidime v utery
......... uzijte si zbytek vikendu, zatim papa
Teda holky, chvili tady nejsem a vy jste se tak pěkně rozepsaly. Chválím!!!!!!!!!!!!!
U nás je celkem pohoda, zánět jsem naštěstí zvládla bez antibiotik a už je to dobré.
Kali - holčička je moc hezká, to už ani není pravda, že Honzík byl taky takové miminko a co teprve Terezka, hrozně ten čas letí
My pořád někde lítáme, sháníme věci na chatu a taky novou postel domů, včera jsme objeli nábytky, ale nic nás nenadchlo. Všude to vypadá, že je plno zboží, ale když chce člověk něco konkrétního (má svou představu), tak je to hrůza. Povykládáme více v úterý.
Benjul - doufám, že už je malá v pohodě a nejen ona, samozřejmě celá vaše rodina
Napiště, jestli v úterý půjdete do cviča, zase bychom se mohly domluvit dříve a toršku poklábosit.
Pa,pa Petra