Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkusím tam naklusat v pondělí za Kudělkou, snad mi to písne ![]()
A když ne, no tak si holt týden počkám
Aspoň to obhlídneš a já už půjdu do hotového ![]()
Ahoj maminy,
nějak tady to psaní flákám
, ale s malým se to teď fakt moc nedá. Uteče to jako voda a i u vás to bude stejné
. Je to šílené, jak ten čas peláší, před rokem jsem ještě byla jako tank, ale zase měla spoustu času.
Neboj Kali, kdyby Benjulka v úterý nešla, určitě bychom se domluvily a někde si daly srazík. Ale chtěla bych se tam objevit určitě, jen kdyby jste šly obě, třeba bychom přišli později. Však se uvidí.
Kali tak až budeš doma a budeš mít chuť, můžeme vyrazit na nějakou procházku.
Holky od příštího týdne začínám chodit na spinning na stadion, tak jsem zvědavá, jestli mi to pomůže. Už se moooooooc těším. Taťka bude doma hlídat, jsem docela zvědavá, protože Honzík je teď šílený mamánek. Budou si muset nějak poradit. Pak Vás budu informovat.
Teda jsem se nějak rozepsala
.
pa,pa Pati
Neboj, nebudes. Ja jsem ted mela dva dost tezke dny, tak si konecne dneska uzivam psychickeho klidu. Ted se mi moc nechce rozepisovat, ale zitra vam sem hodim to moje story. Ted mi prijde jako z nejakeho filmu, ale prozit to …
Jdu se nalozit do vanny a pak hura do pelechu. Snazim se uplne vy:,–(it kofein tak jsem jak pytlem prastena. Zatim pa
A tady je moje ctvrtecni a patecni nervove story:
Ve ctvrtek jsem z prace jela nakoupit ingredience na buchtu pro nase.V noci meli odjet na 14dni na Kanary a mama nestihala,tak jsem ji chtela alespon takhle pomoct.Tak si to teda sinu do obchodu. V tom mi vola kolega, jak to ze zakaznikovi nezvedam telefon. Za chvili vola zakaznik na mobil, ktery jsem mela pro ty ucely prideleny. Studuju cim se to zveda a nejednou strasny kraval a ja jedu polovinou auta v prikope. Strhla jsem to, vyjela ven a dupla na brzdy. Nastesti se nic nestalo ani me ani mimcu. Jen poradny sok z toho co se mohlo stat.
No nic, prezili jsme. V patek ve 3hod rano jeli moji rodice se Student Agency z Ostravy do Vidne na letiste. Rano jsem se vzbudila a na telefonu SMS. Ze ridic jejich autobusu u Olomouce usnul a maji rozparany cely bok. Nejakym zpusobem pry dojeli na rozbitem disku az do Brna a tam presedli na jiny autobus.
Uz jsem si myslela, ze je vse ok. Meli odlitat v 11:10. V 11hod mi volali, ze jejich mista v letadle prodali jeste i nekomu jinemu. Nastesti se jim Letecka spolecnost omluvila a nabidla jim o 2hod pozdejsi let jinou trasou (meli letet pres Rim, tak leteli pres Mnichov).
Proste jedna katastrofa za druhou. A jak rika muj strejda: „A pak si nevypij.“
Nastesti vcera uz bylo vse v pohode a zadna katastrofa se nestala. Uff
Jo holky a co rikate na tohle http://www.vbavlnce.cz/index.php?… ? Bleee
Kali teda to nebyla story, ale horor. ![]()
Ještě, že se Tobě ani rodičům nic nestalo.
Jo zítra se na cvíčo možná stavím, ale nemám to potvrzení. Uvidím jestli mě vezme, když ji ho donesu příště. Uvidíme
benjulka píše:
Kali teda to nebyla story, ale horor.
Ještě, že se Tobě ani rodičům nic nestalo.
Jo zítra se na cvíčo možná stavím, ale nemám to potvrzení. Uvidím jestli mě vezme, když ji ho donesu příště.
Uz jsem si myslela, ze jsi se nekam ztratila
Ja tam urco jdu. Uz mam zbalene na zitrek do prace plavky i teplaky na cviceni. Jen nevim jak to tam je s botama, jestli budeme na boso nebo v botach, tak si beru na sebe tenisky. Skoda, ze se neukazala Pati, poradila by. Jinak ja tam pujdu trosku driv. Jestli cviceni zacina v 13hod, tak predpokladam, ze predem se budu muset asi nejspis zapsat u instruktorky. Jestli se neukazes, tak dam vedet. Cislo jsem si ulozila, tak kdyz tam uprav svoji zpravu, at ti ho nikdo nezneuzije
Svoje ti posilam do schranky PM
Ahoj holčiny,
tak se Vám opět hlásíme. Celý víkend jsme pořádně nebyli doma, takže teď mi ten čas nějak chybí.
Kali - ten tvůj „příběh“ to je jako z nějakého špatného snu - hrůza
, teď ať už máš jen samé radostné zprávy
.
Holky do cviča se dneska asi stavím, teda nevím to na 100%, ale budu se snažit.
Taky se Vám musím pochválit, začali jsme s Honzíkem chodit ( no spíše jezdit) na plavání kojenců do Havířova. Je to tam o hodně lepší než v Orlové. Včera jsme měli první lekci a jsem úplně nadšená. A taky jsem včera poprvé byla na spinningu, je to teda pěkná makačka a to jsem zdaleka nejela, jako ty, které už tam chodí dlouho. Jdu zase ve středu, tak uvidím, jak to budu zvládat. Jen mě dneska strašně bolí prdel z toho sedátka .
Mějte se fajn, třeba se dneska uvidíme.
pa,pa Pati
Ahojek
,
holky to počasí je parádní, že!!!!!!!! Musíme si užít sluníčka, nesnáším ty podzimní plískanice.
Jsem strašně zvědavá, jak se Vám včera ve cvičení líbilo? Pište, ať mám co číst.
Honzík před chvilkou usnul, takže já musím jít žehlit
, vůbec se mi nechce, ale nikdo jiný to za mě neudělá.
Benjul jsem moc ráda, že jsem tě poznala.
Pa,pa Pati
Ahojky ![]()
Mě se cvíčo moc líbilo. Byla to sranda. A světe div se, jeden den mě nebolely záda. Dneska už je to zase při starém, ale možná se to bude zlepšovat, snad ![]()
Ten bazén byl úžasnej na relax, byla jsem pak příjemně unavená a mimču se to asi taky líbilo, protože spalo celou noc, dokonce jsem nebyla ani v noci čůrat, a to je teda výkon. normálně chodím min. 3×. Jen mě štve, že nestačím asi vybrat všech 8 lekcí, když už jsem v tom 32.týdnu.
Pati taky jsem Tě ráda poznala, máš nádhernýho syna, je fakt roztomilej.
Holky jen se chci dopředu omluvit. Nemám moc paměť na obličeje, tak kdyby jste mě potkaly ve městě, tak do mě klidně kopněte, že jste to vy.
Já si nejsem jistá, že Vás poznám. ![]()
Je to můj takový menší problémek ![]()
Už se těším na další cvíčo, snad se tam objevíš i ty Pati. Když by bylo hezky, tak můžem přijít dřív a pokecat, ne?
zatím papa
Ahojek,
Benjul, tak to mi spadl kámen ze srdce, že se Ti ve cvičení líbilo. Pak jsem si říkala, že Vás tam tak lákám (fakt z toho nic nemám) a třeba Vám to nebude vyhovovat. Pokud bude hezky, tak se na to příští úterý klidně můžeme domluvit a aspoň chvíli pokecat. Byla bych ráda.
Kali - ty se zase honíš v práci, že!!!!!!!!!!! Zvolni tempo a více odpočívej. A jak se cvíčo líbilo tobě?
Holky malý teď spí, tak si užívám klidu, práce by se doma samozřejmě našla, ale nějak se mi dneska nechce
. Odpoledne se půjdeme projít a večer asi budu balit věci, zítra jedeme na chatu. Včera jsem zase byla na spinningu, musím říct, že už to bylo o něco lepší, tak jsem zvědavá na příští týden.
Pati
Ahojky.
No jako by jste me neznali. Ve stredu jsem dorazila z prace v 19:30 (chudak Bobik a jeho mocovy mechyr)
, vcera to bylo trosku lepsi a ted taky jeste sedim v praci. Uz se tesim na zitrek. Prospim cely den.
Jinak cviceni. Bylo super. Citila jsem se tak odpocinuta. Fakt dobry. Jsem rada, ze jsi mi to Pati poradila
Kdyz jsem se ptala u Kudelky, tak me poslal do Bobse do Bohumina, kde se to plati.
Benjul: mojemu mimiskovi se to taky libilo. Po dlouhe dobe jsem zase mela mekoucke brisko a vubec netlacil a nekopal, jen se tam zbytek dne tak prijemne vrtel. Jinak dneska jsem te videla v Ostrave vystupovat z Orlovskeho autobusu. Jela jsem kolem autem. Jak bylo v Porube?
Holky, nemuzete mi poradit nejakeho detskeho doktora? Vim, ze uz jsem se o tom s Pati bavila, ale nemam pamet na jmena
A uz bych si asi nejspis mela zacit davat dohromady veci, co potrebuju do porodnice, ze? Ja vim, moc se ptam, ale taky rodim poprve ![]()
To utery by slo. Sice mam odpoledne domluvenou kamaradku s nemocnym pocitacem, ale o hodku to muzu posunout ![]()
V Porubě to byla paráda. fakt skvělý vybavení. Povykládám v úterý. Škoda žes na mě nezamrkala v tý Ostravě
. To víš já jsem slepoň ![]()
Jsem už mrtvá, jdu hajíííííí
papa Radka
Ahoj holky,
tak jsme opět v Orlové. Čeká mě praní, žehlení,..... zase ten stejný kolotoč. ![]()
Honzík má spát, ale už hodinu se mě snaží přesvědčit, že je to blbý nápad. Spát v postýlce, to je teda trest. Odpoledne jedeme zase na plavání, tak doufám, že za chvíli usne, jinak bude pěkně protivný.
Holky a co ten zítřek? Pokecáme? Napiště jak Vám to vyhovuje a my se přizpůsobíme.
Sláva!!!!!!!!!!!!!!!! Honzík spí.
Kali k té dětské doktorce - my chodíme k MUDr. Chwajolové, jsem s ní moc spokojená.
Musím jít uklízet ( s malým se to fakt nedá). Kouknu se sem odpoledne nebo večer.
Pati