Orlová

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
20.10.06 16:17

No dneska poslíčkuju jak divá, tak nevím nevím. Kdyby něco tak se ozvu.
Je mi fakt bleeee :(

Papa Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
20.10.06 21:08
benjulka píše:
No dneska poslíčkuju jak divá, tak nevím nevím. Kdyby něco tak se ozvu.
Je mi fakt bleeee :(Papa Radka

Joj, ze by se prdolkovi nechtelo v patek do pizzerky? Odpocivej a drz se. Ja mam zatim od te stredy klid. Ale je fakt, ze ted casteji polehavam a prace mi stoji. Alespon ze vis do ceho jdes :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.10.06 08:11

Tak jsem ještě pořád 2v1. Prcek se pak uklidnil a je mi fajn. Dneska až moc podezřele v pohodě. Dokonce mě nic nebolí. 8)
Zítra na cvíčo bych měla dorazit.
Jo máme další mimi Krystýnku od Ivett. Dneska jde na císař Marta 77, takže bude dalšííííí. Jupíííííí

Papa zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
23.10.06 09:23

To je dobre, ze se prdolka umoudril a nezlobi maminku. Me cely vikend trapi ryma a kasel, takze zitra bude jen prednaska a zadny bazen. I kdyz mi je dneska o dost lip.

Marta 77 je nase M.ajda, takze dneska budou mimca 3:3 :lol: ..... je videt, ze listopad se blizi milovymi kroky. Jsem zvedava, ktery den bude ten nejproduktivnejsi co se tyce rozeni miminek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
24.10.06 09:25

No já jdu dneska taky jen na přednášku. Mám rozpraskané rty, dokonce se mi zdá, že mi naskočí opar :idea: Mě snad picne :lol:
Takže papa před tělocvičnou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
24.10.06 15:06

Ahoj holky,

teda když jsem četla ty vaše příspěvky, tak jsem si docela ráda zavzpomínala, jak to bylo u nás před rokem. Ještě se držte, ať stihneme poklábosit u toho kafíčka. Může být ten pátek? My nemáme nic a je nám úplně jedno v kolik, prostě se přizpůsobíme. Tak teda napište v kolik a jestli platí to ALfredo.
Jaké bylo dneska cvíčo? Ke konci už je to maras, co!!!!!! :roll:

Benjul - na opary jsem teda hodně trpěla, takže vím, jak je to nepříjemné :evil: . Nechci to zakřiknout, ale teď mám celkem klid (od těhotenství)

Jinak u nás celkem pohoda, no v rámci možností s ročním prckem. Dneska jedeme do Karviné na masáž, už se strašně těším. Pak Vám povykládám jaké to bylo. Malý před chvíli usnul, musím jít něco dělat, s ním se to fakt nedá.

Pa,pa Pati

Doufám, že ten pátek vyjde, už se na vás mooooooc těšíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
24.10.06 15:22

Ahoj, jsem taky z Orlové. Všechny vás zdravím. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
24.10.06 19:00

Ahojky.
Ta chripajzna me nebavi, jeste ze mi trosku pomaha medicek s citronem v caji. Patek je v poho. Co treba nekdy kolem 13-14-15hod?

Zdravim Leeu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
24.10.06 22:01

Myslím, že kolem té 14. by to bylo dobrý.
Máte na mysli pizzku Alfredo u Billy? Já tam ještě nebyla.

Taky vítám Leeu.Ahojky :lol: Z které části Orlové jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
25.10.06 11:02
benjulka píše:
Myslím, že kolem té 14. by to bylo dobrý.
Máte na mysli pizzku Alfredo u Billy? Já tam ještě nebyla.Taky vítám Leeu.Ahojky :lol: Z které části Orlové jsi?

JJ, tu u Billy. je tam moc pekne a delaji super alko i nealko koktejly ;-) ...... tak jestli Pati 14hod vyhovuje… jo a Benjul, ukradni si auto,at se neplahocis pesky nebo mestskou
A co vase tehulky? My mely 4 holcicky, ale ta prvni nam minuly tyden umrela :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
25.10.06 11:16

U nás jsou 2 princezny a 3 princátka.

Copak se to stalo u vás za tragédii? :cry: Vždyť ta maličká byla už v pohodě, ne?

Jo a auto si budu muset fakt někde čorknout, páč to moje je furt mimo provoz :( . Ani netuším jak se dostanu do porodnice kdyby mě to chytlo :evil: , je to k vzteku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
25.10.06 21:12

Nevime co se stalo. Malicka uz byla v pohode. Hezky pry sala mlicko. Jedine co vim je, ze ji chybela deloha a jeden vajecnik. Martina tyden sbirala odvahu aby nam to vubec napsala. Rekla nam jen to, ze odesla do nebicka a vic fakt nevim :cry: Dalsi 3 kocky jsou v pohode. Uz se tesim az dorazi z porodnice a ukazou fotky.

U vas se to teda nejak rozjelo :) Nasla jsem vas seznamek a mate tam hodne tehuli s terminem na zacatek listopadu. U nas je to spise az na ten konec. Takze verim ze vas s rozenim dozeneme :wink:

S tim autickem to je pekne blbe. Slysela jsem ze dokonce nektere taxi sluzby nechteji vozit rodici zenske. Radim bud si sehnat nekoho s autem a donutit ho do porodu abstinovat a nebo nevim....... hlavne neporod doma :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
25.10.06 21:35

Ahoj holky :lol: ,

takže v pátek 14:00 budeme u pizzerky. Už se těšíme. Malý už se teď pěkně vzteká, tak aspoň uvidíte, co vás za rok čeká.

Taky zdravíme Leeu - myslím, že jsme se viděly v úterý ve školce.

Kali - to s tím miminkem, to je teda smutné, příště si prosím něco veselejšího

Holky už máte nějaké vánoční dárky? Já teda skoro nic a už z toho začínám mít depku. V Orlové nic pořádně nekoupíme, tak to máme těžké, co!!!!!!!!! Většinou už jsem hodně dárků měla, nějak to letos nezvládám. Taky kašlu na nějaký šílený úklid, nevím, kdy bych ho asi tak dělala.

Jěště se asi ozvu, ale kdyby náhodou ne, pa,pa v pátek.

Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
25.10.06 21:45

No ja to letos resim jen drobnostma. Jinak to resi Avon + internet. No a v nejhorsim, jsem domluvena s mamou, ze ji napisu co mi ma koupit. S mimiskem nebudu nikde poletovat. Zacinam byt z toho nervozni (ne z vanoc, ale z miminka). Neprijde mi, ze mi za chvili budu rodit. Snad me v patek moc nevystrasite. Myslim ze i Honzik bude mit dobry den a bude se zase usmivat jako slunicko. Ja si to s nim domluvim 8)

Pati nejak se ti zasekl Honzikuv metrik, ma ted vlastne narozeniny kazdy den. Ja chcu taky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
26.10.06 15:32

Čauec holky,

dneska máme zase krásný den, že!!!!!! Honzík má spát, už je 1/2 hoďky v postýlce, ale zatím to na spánek moc nevypadá, tak nevím. Na zítřek už se moc těším, už si tak v duchu přemýšlím, co si všechno dám.

Kali - loni mi to taky bylo s těma dárkama celkem jedno, protože jsem měla úplně jiné starosti. Letos těch starostí není méně, ale nějak víc o tom přemýšlím :roll: . Nejlépe se mi nakupují dárky pro malého, horší už je to s Terčou, třeba mi zítra něco poradíte. U dospěláků to moc neřeším, nejdůležitější jsou přece děti, že!!!!!!!!!!!!!!!
S tím metříkem u Honzíka to moc nechápu, ale mít narozky každý den taky není špatné.

Benjul - doufám, že jsi v poho a zítra budeš moci dorazit. Miminkovi domluv, že ještě to kafíčko (nebo něco jiného) musíš stihnout

Malý řve,musím za ním.

Kouknu sem zase večer.

Pa,pa Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová