Orlová

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
1.10.06 16:50

U mě zatím to úterý platí. takže zase 12.30 ?

Pati je fajn, žes toho neřáda zánětlivýho vyhnala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
2.10.06 22:28

U nas to zatim taky plati, tesim se teda na zitrek 12:30 u bocniho vchodu.

Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
7.10.06 20:11

Tak vidim, ze jsem neco propasla :oops: Ale to utery jsem stejne nestihala, kdyz jsem prisla, holky uz byly vevnitr a prevlecene. Ted v utery ale pohoda stiham. Kdyz tak at zije sms!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
13.10.06 11:03

Vy uz jste se prestehovali na Missorku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
13.10.06 11:04
Pati píše:
U nas to zatim taky plati, tesim se teda na zitrek 12:30 u bocniho vchodu.Pati

Vsech nejlepsi Honzikovi k prvnim narozeninam
http://www.gify.nou.cz/…ubory/18.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
16.10.06 15:03

Ahojek,

ještě jsme se nepřestěhovaly, teda aspoň o tom nic nevím.

Kali-díky moc za přání pro Honzíka

Neozvala jsem se, protože jsme byli nemocní - teda Honzík - měl „jen“ rýmu, ale u těch mimin je to snad nejhorší nemoc. Takže jsem moc nestíhala.

Jak to vidíte zítra? Sejdeme se zase 12:30?

Kouknu sem zase večer, přes den fakt nemám moc času. Však Vám už se to taky krátí a pak to poznáte samy. Benjulka určitě ví, o čem mluvím :lol: .
Dneska jdu na spinning a pak ještě jedeme k našim.

Pa,pa Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
16.10.06 20:34

Ahooooj,
jsem rada, ze jste oba v poradku. Na zitrek jsme domluvene v 12:30 pred telocvicnou. Venku uz je moc zima. Jsem zvedava na novinky a na Honzika, uz jsem ho myslim 3 tydny nevidela, tak asi o dost vyrostl. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
17.10.06 19:02

Ahoj,

holky moc se omluvám, ale pro změnu mám doma druhého maroda - Terezku. Včera celou noc zvracela, určitě chápete, proč jsem nedorazila. Teď už má i teplotu, tak snad to bude brzo dobré. V pátek totiž odlétá s našima za mým bráchou do Egypta. Tak nám držte palce.

Honzík by nejraději psal se mnou, tak teda končím.

Tento týden to na vycházku a setkání nevidím, ale příští týden bychom někde mohly zajít třeba na kávičku a pokecat. Co vy na to?

Pa,pa Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
18.10.06 11:12

Ahojky.
Tentokrat me vcerejsi cviceni dorazilo. Poprve jsem nemohla vylezt z vany a vecer kdyz jsem se chtela pretocit z boku na zada, tak jsem malem brecela bolesti a musela jsem si nejdriv sednout a pak az lehnout jinak. A nevim proc, benjulka mi potvrdi, ze jsme nedelali nic prevratneho.
Dneska jsem dokoupila posledni 2 dulezitejsi veci: papirove plinky a teplomer do vanicky. Ted uz snad mam jaks taks vsechno a muzu rodit :roll:
Pati chudacek Terezka, snad jen neco spatneho snedla a prejde ji to.
Pristi tyden by to slo, mam cas kdykoliv krome uterka (cviceni + kontrola) a ctvrtka odpoledne. Misto vyberte vy, me se docela libilo v Alfredu, ale necham to na vas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
18.10.06 16:16

Nazdárek,

v Alfredu by mi to docela vyhovovalo, už jsem tam s malým několikrát byla a celkem v pohodě. Ještě taky záleží, co na to Benjulka. Já nemůžu v pondělí, takže zbývá středa a pátek.

Kali - takže už jsi připravená, však už jsi taky v cílové rovince, teď už jen pohodový porod a pak ty nádherné okamžiky štěstí.

Zase se ozvu pa,pa

Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
19.10.06 10:27

Pripravena nejsem vubec. Hrozne se bojim a tesim zaroven. Snazim se spise na to nemyslet. Spise premyslim, co mi jeste chybi jak pro mimco tak do porodnice. Jinak jak rika Benjulka, musim se jeste drzet, zadne predbihani, je ode me dal o 2,5 tydne. Dneska je zrovna na kontrole tak jsem zvedava ;-)

Napisu ji na Missorku, at sem nakoukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
19.10.06 10:47

Tak jsem tady :wink:
Kudělka byl v pohodě. Byl hrozně jemnej a ani jednou netelefonoval :wink:
Ptala jsem se na váhu mimi, že mi ji doktorka ani jednou neřekla.
Tak kouká a klidně mi řekne : porodní váha bude minimálně přes 4 kila! myslela jsem , že omdlím :lol: . Už teď má prcek přes 3 kila.
Pro srovnání: Barča měla den před porodem podle UTZ 3,20 kg a den nato porodní váhu 3,80kg. Tak když už teď má prcek přes 3 kila, tak to bude děsnej obřík 8O
Jo a perlička na závěr: ptala jsem se na pohlaví. A víte co mi řek? Že asi zahlídl pindíka :D . Ale prej je to jen odhad, je tam už málo místa a je špatně vidět. No kéž by měl pravdu, já to říkám furt , že to nemůže holka :wink:

S tím kafíčkem jsem pro. Mě by asi nejvíc vyhovoval ten pátek. Hodina je mi jedno, vyberte si :wink:

To je teda elaborát :lol:

Pati gratuluji Honzíkovi k prvnímu ročku. A Terezka se snad brzo vykurýruje. Ty nachlazení a angíny jsou teď všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
19.10.06 11:09

Super, tak teda pristi patek. Pokud nebudu rodit, je mi hodina taky jedna. Zalezi to teda na Pati. Ale predem upozornuju, ze v Alfredu neodolam jejich pizza rohliku :D

Benjul a jak to vypada s porodem? Nerikal na kdy to vypada? Jestli uz ted nekdy, v terminu nebo az po? ........ Mimco je pekny macek. Ja se divala pro jistotu jestli tam bude v to utery Kudelkova a jak na sv… tam je Capka. Uz abych to mela za sebou. Nemusim ho, bleee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
19.10.06 17:13

No říkal , že do zítřka se určitě nerozrodím :lol:
Ale z tý váhy mimíska mám lehce nahnáno 8O
No bude se mnou u porodu moje mamča, tak to zvládnu 8) Jsem už zasloužilá rodička ne? :lol: Neříkal, že by to mělo přijít dříve. Tak při mém štěstí budu beztak přenášet. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
19.10.06 19:49

To jsi hodna, ze na me pockas :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie