Orlová

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
23.8.06 14:50

Kali je to ten boční vchod, jak vjíždí sanity. Je uvnitř malá vrátnice, půjdeš rovně pár metrů a nalevo jsou ty automaty a schody dolů, napravo jsou výtahy na lůžkové oddělení. nebo jestli chceš můžem se sejít u té trafiky před nemocnicí( je tam i Sazka).
Jo nevíš jak to dopadlo s tou mamčou co přišla o mimi v 36. týdnu, nevíš proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
23.8.06 18:32

Benjul Mozna bude ta Sazka lepsi, jednou se mi podarilo ztratit i na hrbitove :-)

Majda porad prouzda z jednoho tematu do druheho jako bludna ovce, tezko rict co ted citi, posilam par uryvku z toho co napsala, kdyz ji pustili z nemocnice:
Jinak miminko bylo zřejmě mrtvé již delší dobu, takže sobota byx mě zachránila jen v tom, že bych rodila o pár dní dřív.......
Jak píšete o pohybech, kolik jich má být, to moje nevykazovalo ani v nejmenším celé těhotenstství. Nikod nechápe ani doktoři co se stalo, moje poslední kontrola byla v naprostém porádku, ještě se všichni radovali jak se vše vyvíjí. Možná kdybych měla kontrolu o týden dřív, tak by byla šance, ale kontrola nebyla…Proč miminko umřelo, se bude vědět za dva měsíce.
Mám cukrovku od puberty, někdy to může být příčina, měly mě víc hlídat, poslední měsíc jsem měla blbý výsledkym houpaly se mi nahoru dolu… Sice doktorka na tom pracovala, ale nefungobalo to. Mé tělo prostě bylo imuní na zbýšené dávky inzulínu, což si myslim, že už se něco připravovalo..... Jinak co se týče porodu, sice jsem rtodila 96 hodin, prosšla si vším co se dalo, musí to být užasný pocit, když vidíte výsledek......já ho sice viděla, ale k ničemu. Kolem mě byl užasný personál, až na ty mladé doktorky, ty opravdu nemají cit a hlavně nevědí co kde hledat, ale učíme se všichni..... Stále mě prohnmatávali, oahávali, takže jsem si připadala jak znásilněná slonem, bolel mě zadek, jelikož gumová rukavice mi ho rozedřela, jak se ve mě šroubovali.
Měla jsem dvě kapačky na svých neexistgujících žilách, odebírali mi 2× denně krev, lili do me antibiotika(GBS), narvali do mě 5 tablet na vyvolání a 2 flašky Oxydocínu než se začalo něco dít.
Hmed v pondělí mi bylo jasný, že bud porodim ve středu(Maty je narozený ve středu) a nebo 10. (všichni jsme 10 narozeni)
Nakonec to vyšlo na 10.8. kdy mi moje doktorka řekla, že jestli se nic nebude dít do 13 hod, jdu na císaře...........
Dít se začalo, po 45 minutách a nástřihu se nám koncem pánevním narodila holčička, strašně krásná, bože ta byla nádherná…akorát měla malou chybu byla mrtvá. Měřila 49cm a vážila 2700g.
Byla strašně podobná Matyáškovi, vlasatá černovlasá jako on, akorát měla útlejší ramínka a širší hrudníček. Máta byl ramenatý a měl uzký hrdník. Na to že přišla o měsíc dřív než Matyáš byla docela cvalík. Napsali mi, že jsem rodila 33+2, přitom jsem byla 34, ale to jsou ty jejich rozdílné měření UZ a poradna, to už je stejně jedno.
Milan tam byl cvelou dobu se mnou i tam spal. Personálk byl naprosto skvělý, vćelý porod jsme vtipkovaly, aby jsme odlechčili situaci a atmosféru, to je asi jediné čemu se směju, když si na to vše vzpomenu.
Moje doktorka byla úžasná, jako vždy, celou dobu mě hladila.
Zašili mě, chvíli jsme tam ještě pobyli a odvezli mě na JIPku, aby mi srovmali cukr. Měly blbý postgle, takže m to šití pekelně bolelo......
Druhý den jsem odjela na pokoj, kde jsem byla do denska.
Mám totáln+ zdevastovanu ruku, jelikož mi našli jen dvě žíly, do kterých mi týden na střídačku něco kapalo. Předloktí necítím. Feták hadr.
Fyzická bolest stále přetrvává, což je po porodu mormální, ale ta psychická je větší, což vy nepochopíte, protože jste to nezažili. Je t něco vevnitř, co kdo nezažil nepochopí. Obrovská prázdná nádoba, kteránedje naplnit.¨
Ano možná měz toho dostane matyáš, ale ten malý a naštěstí neví co se stalo, ten to prostě bere, že jsem byla pryč, s bebím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.8.06 22:32

Kalinichto Super, takže u sazky.

Moc díky za zprávičku o Majdě. Je to tragédie, ale snad se z toho brzo dostane. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
30.8.06 10:04

Ahojky,

vzdycky cekam email s novou zpravou v diskuzi a nic. Nejak to posledni dobou flakame 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
30.8.06 17:38

No já teď nějak nestíhám psát do dvou diskuzí. ta naše se teď rozjela na plné obrátky, jak se „TO“ už blíží. Takže sem taky jenom nakouknu a peláším číst k nám do listopadu. Holky jsou schopné napsat 5stránek za ráno, a já to pak čtu 2 hodiny.
Takže platí to úterý 12.9. ? Doufám, že doktorka nebude proti, ty záda mě fakt začínaj nesnesitelně bolet, sotva chodím, o spaní raději ani nemluvím. A otočit se v leže v posteli - SCI-FI hadra!
Začínám silně uvažovat o epidurálu u porodu. 2× jsem to zvládla v poho, ale takhle mě ta záda nebolela. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
30.8.06 20:18

Ja ted taky moc nepisu, hlavne kvuli praci. Snazim se tam dodelat co se da. Vlastne i doma. Ted rekonstruujeme spajzku. Mam tu manzela na cely tyden tak ho zneuzivam ;-). Jinak od rijna nasel super job v Orlove, takze ho budu mit denne doma a snad bude i vice penizku. Potrebujeme dodelat i zbytek kuchyne.
Co se tyce zdravotnich problemu. Pribiram ted hrozne moc. Jsem zvedava kolik to bude v pondeli, ale tipuju ze i ddobre 4 kg :oops: . Nechapu to, pritom jim porad stejne nebo spise jeste min, jak mi malicke tlaci na zaludek. Muj nejvetsi problem jsou zatim „jen“ bolave kycle, paleni zahy a otekle nohy. Ani nepotrebuju vedra abych je mela jak balony. Na zada mi dost pomaha, kdyz si tak 10-15min denne hopskam na balone u telky. Je to az neuveritelna uleva. Od te doby co na nem sedavam mam od bolesti zad klid.
Jinak toho 12.9. to plati, nejvic se tesim do toho bazenu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
31.8.06 12:41

Já se taky toho bazénu nemůžu dočkat. :D

Tvůj dosavadní život mi připomíná ten můj před 10 lety.
Manžel dělal v Praze, domů jezdil jen 1× za měsíc na jeden víkend. Pak jezdil každý víkend. Teď už je asi 2 roky doma, dojížděl do práce, ale teď sehnal taky fajn práci v Orlové, tak je doma furt.
Neříká Ti to něco? Dobrá shoda náhod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.9.06 09:47

Ahoj holky,

tak jsme opět v Orlové. Prázdniny skončily, Terka vyrazila opět do školy a my s Honzíkem si vytváříme nějaký pevný řád, který bych ráda dodržovala - samozřejmě v rámci možností. Třeba dopolední spaní v postýlce - zatím to spíše vypadá na řvaní :evil: , ale určitě si Honzík zvykne.
Na chatě bylo super, chodili jsme do lesa s Honzíkem v krosně, byl maximálně spokojený, takže paráda.
A jak se máte Vy? Pročítala jsem Vaše příspěvky, ale třeba máte něco nového. Kali - musíme se brzy potkat, jsem zvědavá na to tvé břicho. Jestli mi to vyjde, tak bych taky přišla do cvičení - pozdravit Martinu (tu porodní asistentku, která to vede). Občas se tam za ní s holkama stavíme, aby viděla jak ten čas letí :( , to je hrůza.
Kali - do kdy budeš pracovat?

Holky pa,pa ozvěte se :lol:

Já jdu uklízet :evil:

Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
5.9.06 16:17

Ahoj zenske.

Tak zase par radek o me. Vcera kontrole v pohode, jen jsem pribrala za mesic az moc, ale snad to pak pujde dolu. Jinak nejak na me zapomeli s cukrovkou tak jdu na ni ve ctvrtek. Bleee, nemam rada jehly.

Benjul tak aspon vis jake to je byvat sama. Ja ho tady mela ted cely tyden. Musim uznat, ze jsme si na sebe skoro odznova museli zvykat. Kazdy je tak trochu zvykly byt sam. Ale kdyz odjizdel tak se rinuly krokodyli slzy, chjo. Uz jen 25 dni a je jen muj :lol:

Pati jsem rada, ze jsi zpatky a vypadas spokojene a odpocate. To pozorovani meho bricha se ti hned splnilo. :wink: Hold mas na me stesti. Tak co? Vypadam uz jako tehule? Ja si prijdu jak valici se meloun :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.9.06 16:32

Ahooooj,

teda Kali fakt na sebe máme štěstí, ale nějak jsem moc neměla čas si tě pořádně okouknout. :lol: Ale už na 1-ní pohled je jasné, že jsi těhule. To potěší,že!!!!!!
Honzík je dnes na procházce s mou sestřenicí, takže mám chvíli volno. Má teď nějaké období vzteku, tak si ráda chvíli odpočinu.

Zatím pa,pa Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.9.06 16:39

Jó, holky ještě jsem se chtěla zeptat, jak je to u Vás s objednávaním na Mimibazaru apod....... Já už jsem měla normálně absťák, ale nemám moc času tam koukat, před dovolenou jsem malému objednala 2 kyblíky LEGA, teď už je máme doma a jsou teda super velké. Jediné stěstí, že to tak super funguje, protože v Orlové toho teda moc nenakoupíme,že!!!!!!!!!!!! :roll:

čekám na Vaše zprávičky, tak hurá do psaní :lol:

Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
5.9.06 18:05

Ja s nakupovanim pres net nemam problem. Ted se chystam na http://obchod.herngroup.cz/ na ty dupacky. Teda az po vyplate. Nemam jeste ani postylku, ani kocarek. Dneska jsem si jen koupila autosedacku od kamosky, takze krome nannynky je to prvni velka vec. Jinak ted na netu shanim jeste fusak do te sedacky. Novy zimni jsem zatim objevila nejlevnejsi na mimibazaru za 390 Kc. Kdyby jste narazili na neco jineho, dejte vedet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
5.9.06 18:22
Pati píše:
Ahooooj,

teda Kali fakt na sebe máme štěstí, ale nějak jsem moc neměla čas si tě pořádně okouknout. :lol: Ale už na 1-ní pohled je jasné, že jsi těhule. To potěší,že!!!!!!
Honzík je dnes na procházce s mou sestřenicí, takže mám chvíli volno. Má teď nějaké období vzteku, tak si ráda chvíli odpočinu.

Zatím pa,pa Pati

Jeee, to jsem rada. Uz me nebavilo jak si vsichni mysleli, ze proste jenom hodne jim :lol: .......... Jeste jsem pred tim zapomela, na materskou mam oficialni odchod 13.10. (teda podle mych vypoctu), pred tim si mam ale vybrat dovolenou, takze to vychazi, ze 29.9. budu v praci naposledy. Huraaaa. Vraci se mi spaci syndrom z 1.trimestru, tak uz to pomalu prestavam zvladat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
5.9.06 19:50

Pati já nakupuju zá:,–(ně na Mimibazaru. Tak trošku jsem na něm závislá :?

Kalinichto mám trošku problém s tím cvičením. Doktrka mi volala a přeobjednala mě na 14.9. :cry: Takže nebudu mít na 12.9. to potvrzení. Nevím jak to udělat. Leda zajít za Kudělkou, jestli mi to napíše. Ty už to potvrzení máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
5.9.06 20:08
benjulka píše:
Pati já nakupuju zá:,–(ně na Mimibazaru. Tak trošku jsem na něm závislá :?Kalinichto mám trošku problém s tím cvičením. Doktrka mi volala a přeobjednala mě na 14.9. :cry: Takže nebudu mít na 12.9. to potvrzení. Nevím jak to udělat. Leda zajít za Kudělkou, jestli mi to napíše. Ty už to potvrzení máš?

Mam, napsal mi ho vcera. Vypada to, ze ve ctvrtek budou mit zavrenou ordinaci. Kudelka tam taky nebude. Muzes to zkusit bud u Capky nebo Kudelkove, a nebo pockej na Hynka na pondeli. V nejhorsim tam pujdu sama, okouknu to a dalsi tyden nakluses taky :wink: ........ a nebo vyuziju Pati a aspon mi ukaze kde to je........... nejak se to vyresi. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová