Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
ty vedra jsou vazne priserne. Musela jsem zacit jist horcik jak se mi najednou zacali nalivat nohy. Navic jsem v pondeli malem omdlela, takze si pro jistotu ted dopravam kazdy den kafe, i kdyz slabsi. Ani miminku se to moc nelibi. Jak jsem ho citila jen vecer v leze, tak ted si tam kopka cele dny a je mu jedno co zrovna delam. Ted to ale jeste spise lehta nebo tlaci.
Benjulko: Mooooc gratuluju, hlavne ze je v poradku. Ja tam jdu az 10.7.
Pati: Diky moc, uz se silene tesim. Musim uznat, ze si s Honzikem troufate jet k mori brzo. Ja jsem si rekla, ze pojedeme na dovcu az nebudou potreba plinky. Nebojis se s nim takhle daleko? Pak dej vedet co a jak plnujes, at se do pristiho leta poucim a mozna si to i rozmyslim a taky nekam vyrazime.
Pupula: jj, tatka nam pracuje v cechach. Trochu me mrzi ze nevidi jak tloustnu a ani nezazil moje kazdodenni zvraceni, alerikam si, jeste 2mesice a uz budeme spolu. Jinak v Omisi jsem byla a v Recku taky, dokonce 6×. Omis je pro male deti vazne uplne perfektni. Clovek je kilometr od plaze ale vodu ma porad po pas. Ale Recko mam radsi, teda hlavne urcite mista.
KITTEN KDE SE TOULAS??? Nepotkali jste nahodou kocarek s opickou?
Jo a jeste jeden dotaz hlavne pro Pati a Benjulku. Chtela bych koupit pro kamaradcina 3-leteho chlapecka nejakou hracku. Problem je v tom, ze je dost hyperaktivni, tak potrebuju neco u ceho by aspon chvili vydrzel. Neporadite mi?
Nazdárek maminy,
tak Vás všechny zase zdravíme. Dnes to konečně vypadá na chladnější den
.
Holky s tím mořem to ještě vůbec není jisté (manželovi se moc nechce), ale jinak jsme taky jezdili skoro každý rok a Terča i 2× za prázdniny (s babičkama). Nejvíce se nám také líbilo v Řecku, konkrétně Zakynthos. Máme celkem projeté i Chorvatsko, ale manžel letos autem nechce a tím letadlem je to pro nás pohodlnější. No uvidíme, jak to dopadne
. Ale to Vás budu samozřejmě průběžně informovat.
Jó, Kitten už má golfáče, jednou jsme se potkaly v lesoparku. Takže kočár s opičkou na střeše teď potkávat nebudeme. Teď se dlouho neozvala, tak doufám, že je všechno v pohodě. Asi nestíhá nebo si třeba užívají nějakou krásnou dovolenou.
Kalinichto - s tou hračkou asi moc neporadím, budu přemýšlet a kdyby mě něco napadlo, tak určitě písnu
Pupulo - ten srazík mě taky mrzí, ale snad to už brzy vyjde. Nejlepší bude, když napíšeš, který den se objevíš v Orlové a to bychom se mohly potkat
Zatím pa,pa Pati
konečně mám po poslední směně. Jsem ode dneška oficiálně na nemocenské. Tak si konečně odpočinu. ![]()
Kalinichta:s tou hračkou Ti moc neporadím, já mám dvě baby, tak s klučičím dárkem nevím nevím. Určitě něco co se dá rozmontovat, složit a zase rozmontovat. To určitě zabere. V Orlu nahoře si nic neobjevila?
Pupula: S tou pubertou mi ani nemluv
. s tou starší už to tříská z leva do prava a obráceně! Je to šílený........ Už aby jí bylo aspoň 20! ![]()
Ahojky,
pisu vam ted naposledy nez odjedu. Nevim jestli se pak nekdy dostanu na net. Silene se na manzu tesim. S tou hrackou jsem to uz vyresila. Jedna maminka mi poradila, ze je nejvice bavi veci do kterych se da dobre mlatit. Nakonec jsem mu koupila opasek s umelohmotnym naradim. Bude chodit jako frajer kutil Tim a mlatit do vseho kladivkem a rezat pilkou. Pak vam dam vedet jak dlouho mu bude trvat nez ho to omrzi.Doufam, ze ja budu mit klidne dite. Nekde jsem cetla, ze hyperaktivni deti se rodi kurackam. Tahle kamoska je uz podruhe tehotna a porad huli jak fabrika. Jestli i to druhe bude stejne neposedne, tak maji doktori asi pravdu.
A jak slavite dnesni vysvedceni? Verim ze u vas vyprasky nebyly.
Pati: Zakynthos je jedno z mala mist ktere me silene laka a na kterem jsem jeste nebyla. Snad se mi to ale jednou podari.
Benjulka: poradne si uzij nemocenskou a opocin si ![]()
Kalinichta: Dobře dojeď za mužem, užívej si plnými doušky každou chvilku
S tím nářadím určitě uspěješ. Dobrá volba. ![]()
Měj se krásně
![]()
Ahoj maminy.
Tak jsem zpatky ziva a zdrava a uz mam dokonce za sebou i velky ultrazvuk. Tyden v naruci manzela byl k nezaplaceni. Ach jo, uz ted se mi zase silene styska. Za ten tyden jsem toho stihla docela dost. Videla jsem vsechny kamose, ktere jsem chtela videt. Opalovala jsem se a koupala v prehrade. Grilovala. Atd.
Vcera v Ostrave: Matura je sympatak, strasne prijemny chlap. Mam i video. Jen nam mrska nechtel ukazat oblicejicek a porad na nas vystrkoval prdylku. Jako by nam naznacoval co si o nas mysli. Jinak to pry vypada na holcicku ![]()
A co jste celou tu dobu provadely vy? Cekala jsem aspon 2 stranky cteni ![]()
Ahojek,
taky zdravíme, čas nám teď nějak rychle utíká a my nestíháme
. Počasí je super, alespoň si děti prázdniny opravdu užijí. Terezka zítra odjíždí na tábor, tak doufám, že počasí vydrží. My trávíme celé dny u našich na zahradě, co taky dělat na sídlišti, že!!!! Proto nestíháme psát, ale polepšíme se
.
Mějte se fajn a pište!!!!!
Pa,pa Pati
Ahojky.
Zdravím Vás.
Kali.. jsem ráda, že sis manžu užila a že jsi v poho.
Jak snášíš ty vedra? Já jsem k nepoužití ![]()
Dneska jsem si koupila přebalovací tašku s podložkou od Huggies. Mají ji ve starém prioře v drogerii Teta za 39,– . Pokud Kali ještě nemáš, zkus se tam mrknout, fakt stojí za to.
Ahoj holky
,
tak Vás opět zdravíme v tom vedru. Dneska jsme doma,tak snad to tady nějak přežijeme. Kalinichto ty asi v práci nestíháš, co
! Teda Vám těhotným fakt není co závidět, dobře si to pamatuji, ale snad už ta šílená vedra brzy skončí a bude příjemněji. Ale malé děti a obzvláště pak miminka to taky snášejí špatně, tak je pro ně lepší, že jsou ještě v bříšku.
Ozvěte se!!!! Já musím jít něco dělat, než se vzbudí Honzík.
Pa,pa Pati
Ahoj maminy,
tak kde jste kdo!!!!! Vedra pominula a Vy nikde, to se nám moc nelíbí
. Tak se honem dejte do psaní, už se těšíme na čtení těch Vašich příspěvků. Zítra se zase koukneme.
Hezký večer přeje Pati
Ahojek,
tak kde jste kdo? Už se tady sami skoro bojíme!!!!! Jaký byl víkend? U nás pohoda, jeden den jsme byli u mých rodičů na zahradě (byla grilovačka) a druhý den na zahradě u manželových rodičů. Dneska budeme v Orlové, máme nějaké vyřizování a taky jsem musela doma trošku uklidit. Tak už se těšíme na Vaše zprávičky.
Mějte se fajn a pište. ![]()
Pati
Ahoj Pati.
Taky pořád nakukujem a nic. Nevím kde je Kalinichta. Snad je v pohodě. Jsou ty horka, mě se dělá hrozně blbě, dneska jsem málem omdlela v SuperTronicu při nákupu.
Tak se měj zatím krásně
Ahojek,
Benjulko, velká chvála, jsem ráda, žes nás tady nenechala samotné. Taky doufám, že jsou všichni ostatní v pořádku. Hlavně vy těhotné to teď máte horší. Proto na sebe dávejte velký pozor!!!!!
Mimochodem moc hezká jména u tvých dcer, kdyby byl Honzík holčička taky by se jmenoval Barborka. ![]()
Kouknu zase večer.
Pati