Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak a jsem zpatky. Koupila jsem si broskvovou tehotenskou halenku. Jeste mi je dost volna, ale dejte mi mesic a budu ji mit akorat. Kdyz jsem prisla do obchodu a chtela neco volneho pres bricho, tak si me prodavacka tak blbe zmerila pohledem, ktery rikal, trochu zhubnout by ti neskodilo. Zacala se chovat jinak az kdyz jsem ji rekla, ze jsem tehotna. Vsak uvidite, vypadam spis jako bych mela vetsi apetit. Jo a videla jsem tam uplne nadherne tilko, vypasovane pod prsama a pres brisko volnejsi, bohuzel moje mlecna vybava taky dost porostla
Hold mi tehotenstvi dava zabrat.
U Komercky budu urcite. Tesim se. A hlavne na prtata. Konecne nejaka zmena
A za plotem jsem jeste nikdy nebyla, ale pry je to tam hezky.
Kitten: Drzim palce at to vyjde. Nejhorsi je pak davat vse zas do poradku. Ja uz to mam nastesti za sebou.
Pupula: Vsak uvidis jak to budes stihat. Snad to vyjde. Ale verim, ze se neschazime naposled.
Jdu drobkovi poslat trochu poradneho jidla. Posledni dobou me porad uhani na merunky,melouny a zuzu bombony, ale nemuzu se tim cpat prece porad ![]()
Ahojek,
huráááá sluníčko
!!!!
Pupulo - posílám na sebe ten kontakt, třeba se budeš chtít ozvat 604 625 836.
Pa, pa už se moc těšíme
Pati
Ahoj holky,
vy jste me teda spravne utahaly. Jdu si ted dat vannu a zaborim. Taky bych chtela byt miminko. Nechat se vozit a podrimovat, hmmm bajecna predstava. Diky moc za vytahnuti na vzduch. Doufam, ze to nekdy zopaknem.
Zatim pa Vladka
Ahoj Vlaďko,
Tak to je mi líto, že jsi byla utahaná, ale je to naprosto pochopitelné, přeci jenom jste dva v jednom, takže zátěž obrovská. Ale snad to nebylo tak zlý.
Holky jsem moc ráda, že jsem vás poznala a taky doufám, že se ještě mockrát sejdem, bylo mi s vámi moc fajn, i když Ada neměl zrovna svůj den, tak snad vás to neodradí od příští případné prochajdy.
Kitten
Ahoj holky
,
taky jsem moc ráda, že jsem Vás poznala. To, že Adámek neměl svůj den je normální, to jsou přeci děti a s tím se musí počítat. Bylo to super a už se moc těšíme na další procházku. Třeba to vyjde i Pupule - už se na tebe těšíme
!!!!
Ještě Vám musím napsat, že když jsem dorazila domů (plná dojmů), tak mi manžel hned ve dveřích oznámil, že si chystal věci na zítřek a zjistil, že na košili, kterou si chce vzít je malý flíček. Jiné košile se až tak moc nehodily a tak jsme hned vyrazili do Shopping parku (jediné štěstí, že tady jsou ty obchody tak dlouho otevřené). Koupili jsme košili i kravatu, vybrala jsem takovou svěží barvu, tak doufám, že to přinese štěstí.
Zatím pa,pa Pati
Caute zenske,
dneska jsem mela teda letecky den. Jela jsem navstivit tehotnou kamosku do Bohumina. Byla tam i jeji segra, taky tehotna
A nejak jsme se zakecali, ze jsem nestihla autobus a nebyla jsem pres poledne doma. Tak jsem jela rovnou k nasim mrknout se jak pokracuji. Nastesti zadny listecek ve schrance od pripadne kontroly. Taky jsem se byla konecne mrknou do andilka. Moc tam toho neni, ale v nejnutnejsich pripadech to staci. Navic mi prisel prvni balicek z mimibazaru a fakt hezky, asi to budu provozovat casteji ![]()
Kitten: ten vcerejsek me prijemne unavil. Je fakt ze uz jsem potrebovala pobyt trosku delsi dobu na cerstvem vzduchu. Priste pujdu zase na 100%.
Pati: dej pak vedet jak manzel dopadl, jsme pekne zvedave
Zdravím,
Pati tak co , jsme napnuté jak to dopadlo s manželem, ale určitě dobře a vy teď někde pěkně oslavujete.
Jinak koukám, že jsi měla včera ještě pěkné starosti s košilí, to by člověk nevěřil, co se může naposlední chvíli stát. Ale všechno jste skvěle zařídili a manžel mohl jít pěkně v novém ke zkouškám.
Kalinichto moc Tě zdravím i malinké mimi v bříšku, je moc fajn, že sis byla pokecat s kamarádkama, alespoň nejsi pořád sama. Pořád na Tebe musím myslet a říkám si jak to všechno můžeš zvládat. Tak se drž a ať Ti brzy přijede Tvá drahá polovička a prožíváte to nejkrásnější období spolu.
Kitten
Ahoj holky,
mooooc Vás zdravíme, včera jsem neměla čas napsat. Manžel uspěl, takže paráda. Včera byla taková menší oslava a něco většího pro rodinu a pak taky kamarády musíme promyslet. Nechtěli jsme plánovat dopředu, abychom to nezakřikli. Manžel byl šťastný jak blecha a já taky
.
Kalinichto - takových zakecání určitě bude víc, hlavní je, že nepřišla kontrola, ale já to fakt nedodržovala a měla jsem štěstí. Věcičky, které jsem objednala z Mimibazaru byly vždy super a hlavně je to za pár kaček, což taky není k zahození. Tak vzhůru do dalších objednávek
.
Kitten - všimla jsem si diskuse na téma kočárku, hned se musím mrknout, jaký sis vyhlédla. A co okna, už máte hotovo?
Pupulo - taky tě moc zdravím, doufám, že je vše v pohodě a že „jen“ nestíháš
Zdraví Vás Pati
Ahoj holky,
tak jsem se dneska stihla projit do prace a zpet. Docela pohoda, ale ty hromady papiru co tam na me cekaji, no fuj.
Pati: to je super. Moc moc gratuluju. Konecne se u vas doma nebude muset chodit po spickach
Jo jinak mam ve schrance listecek na dalsi balicek, tak jsem zvedava.
Kitten: zvladat to musim, nic jineho mi taky nezbyva. Hlavne mimisek mi dodava optimismu. Manzel tu snad bude posledni vikend v cervnu tak se ho proste nemuzu dockat.
Jdu si ukuchtit nejakou rychlovku na obed, mame sileny hlad ![]()
Ahoj holky,moc se omlouvám,ale jak píšete,fakt nestíhám:(
Práce,domácnost a o víkendu k nám jezdí manželovy děti…takže toho mám mooc.
takže jste se sešly,to je super,příště dorazím taky.
pati-manželovi gratuluji ![]()
Kalinichto-na mimibazaru se nakupuje dobře,taky mám s nimi dobrou zkušenost:) Mám doma ještě jedny těhu lacláče,ale manžestrové a taky jedny rifle,ale jsou trošku ošoupané.Pokud by jsi chtěla,tak ti je klidně daruji…ale fakt jsou ošoupané,tak na lítačku:))
musím letět,malá pláče,mrknu na vás
pupula
Tak jeste jedna varka a mam vyprano. Naposledy jsem prala jeste nez me 7.5. odvezli do nemocnice
. No to uz tak byva, kdyz je clovek doma sam. Uz ted se hrozim toho zehleni. Ach jo.
Pupulo: ja bych to klidne brala, ale pokud mas moje miry. Puvodni cislo jsem mela 40/42 a vyska 172cm. Nevim jak vypadas ty ![]()
Jo jinak jak jsem psala o tech tehu manzestracich, tak se mi ta pani konecne ozvala a rekla mi ze tam zapomnela pripsat, ze jsou na vysku tak 160cm, takze nic
Po pouti v Dolni Lutyni se chystame do Polska mrknout na ty tehotenske rifle at mam co na sebe na podzim. Moje spolulezici z nemocnice rikala ze tam to maji o hodne levnejsi. Bohuzel jsem se zapomela zeptat, kde byla a cislo na ni nemam. Neznate tam nekdo nejaky specializovany obchod?
Kalinichto-tak to tě taky nepotěším,moje výška je taky 160 cm:(
a původní velikost 36.
V Polsku jsme si koupila těhu rifle,moc hezké,ale já debil,velikost XS,takže jsem je měla asi do 5.měsíce:)Koupila jsme je na burze v Těšíne,za 700,_Kč.Je tam jediný stánek a má tem celkem výběr.Ten pán má obchod tuším v Rybniku,ale nejsme si na 100% jistá.Tehdy mi dával vizitku,ale už jí nemám.
Venku už je docela hezky,tak jste asi všechny vyrazili s kočárkama,co??
No já taky byla nakoupit a teď jsme v práci…
pupula
Ahoj holky,
nějak teď nestíhám, tak alespoň pár řádků. Chystám doma nějaké papíry k našemu družstevnímu domu, takže pořád počítám, vyrábím tabulky, atd. V pondělí vyrážím na družstvo, mám celou stranu dotazů, Ti ze mě budou mít určitě radost.
Doma je pohodička, manžel sleduje fotbal, to asi znáte, že!!! A konečně se umoudřilo i počasí
, dnes jsme byli celé odpoledne za zahradě u manželových rodičů a zítra jdeme k našim. Víkend uteče jako voda.
Tak písněte i Vy.
Pati
Ahoj holky,
venku se udelalo krasne, tak tady nikdo nevysedava
Dneska se chystam na kontrolu, tak uvidim kolik jsem zase pribrala. Vcera jsem se vazila u babicky a mam kilo dole, ale kazda vaha vazi jinak. Snad uz me pusti i do prace. Tentokrat to ale nebudu tak prehanet, nestoji mi to za to. Kolik jste vlastne pribraly v tehotenstvi? Nevim ja pupula, ale Pati a Kitten vypadaji moc dobre. Kez bych se taky pak pekne spravila.
Pupula: skoda ze nemas tu vizitku, ale zrovna do Rybnika jsme chteli zajiet, tam to ve meste docela zname, tak snad na neco narazim.
Pati: tak se mozna dneska na druzstve uvidime, dluzim jim tam oddaci list, tak se tam chci cestou k doktorovi stavit ![]()
Ahoj holky
,
sluníčko svítí to je paráda
. Hned po obědě vyrazíme vyřizovat na to družstvo a pak budeme celé odpoledne venku, ať si to počasí užijeme. Tak třeba se někde potkáme.
Kalinichto ty nezapomeň napsat, jak jsi dopadla u doktora, jak ten prcek roste.
Zatím pa,pa Pati